Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam kizlarr siz buraları terk etmişsiniz ben gelmeyeli ya haniiii nerdesinizzzzz
Repucan bana krepi nasil yaptigini tam tarif edermisiniz canim?
selam estarabim selam ruza selam okuyan herkese :)
ruzacim anlasilan ikinciler bizden cikmayacak :) ama ben senden cok umutluydum bir de utkunun fotosu cok guzel koca adam olmus pasa! bir kizkardese iyi abi olurdu aslinda
umarım iyisinizdir...
çok yorgun ve bitkinim kızım yaklaşık 3 aydır alta 2 diş üstte 4 dişle bekliyordu... ancak ne olduysa oldu ve şu an 4 azı ve 2 kesici dişi aynı anda çıkarıyor... eger sağ salim gecerse iki hafta içinde 12 dişimiz olacak ancak hala 9 kiloyuz ve hala 9-12 aylık kıyafetler giyiyor...
gece gündüz kavramımız kayboldu benimle birlikte uyursa sakin ama yanından kalkarsam çok ağlıyor...
bu aradadoktor önerisi ile balık yağı kullanıyorum sanırım dişlerde biraz onun etkisi ile hızlı çıktı
kimsenin bu sene tatile çıkma niyeti yok heralde. bakalım nasipse karar verdik 5 gün yalovaya gitcez ay sonu bakalım fatih ile ilk tatil nasıl olacak
herkese benden selamm
ruzam nerdeyse ben 3. yapicam ama sizde hala ikinci icin tik yoksiprial taktirmama ragmen korkuyorum midem bulaniyor halsizim yoksa diyorum:18::18::18::18::18:
herkese benden selamm
ruzam nerdeyse ben 3. yapicam ama sizde hala ikinci icin tik yoksiprial taktirmama ragmen korkuyorum midem bulaniyor halsizim yoksa diyorum:18::18::18::18::18: