canım çok geçmiş olsun işallah tez zamnda iyileşir yaralarıArkadaslar merhaba
Merak etmissiniz eksik olmayin
cok yogun gunler geciriyorum hic bakamiyorum buraya
oglum az once ameliyattan cikti
ortaligi yikti tabi damar yolunu falan koparip atti sinirden
bayagi korkuttu hepimizi
Sabah hemsireler cocugu birakip benle ugrastilar
cok agladim tabi ana yüregi
18 saattir bisey yemedi yasak daha
ayagimda salliyorum suan
ic geciriyo inliyo uykusunda hala kendine gelemedi
Bende acligini unutsun diye yatirdim
Beyinden ameliyat olan kucucuk bebeler var
kendimi biraktim onlara uzuldum
Allah kimseye dermansiz dert vermesin bos seylere uzulup pimpirikleniyoruz..
Cok dikkat ediceksiniz
dikisler patlayabilir diyo doktor
Ama nasil dikkat edicez bi fikrim yok
Cok hareketli cunku
Bide sonda takili 1 hafta kalacak
Dua edin bana
opuyorum hepinizi
tamam ruzammAman parisim dur yapma etme... Bunları iyice büyüt, üçüncü en son, tekne kazıntısı olsun ki hepsi ardarda evlenip gitmesin.. :) şaka bi yana sıkı koru kendini.. :)
ayy vavem beni korkutma ben siprialime guveniyorum :18::18:Paris anacim sen ciftli korun :) olursa kismetde zor olur senin icin. Spriral de cok guvenilir degil aslinda is cevirebilir arkandan:)) op kuzulari benim icin
Herkese selam ederim kaybolup giderim
Arkadaslar merhaba
Merak etmissiniz eksik olmayin
cok yogun gunler geciriyorum hic bakamiyorum buraya
oglum az once ameliyattan cikti
ortaligi yikti tabi damar yolunu falan koparip atti sinirden
bayagi korkuttu hepimizi
Sabah hemsireler cocugu birakip benle ugrastilar
cok agladim tabi ana yüregi
18 saattir bisey yemedi yasak daha
ayagimda salliyorum suan
ic geciriyo inliyo uykusunda hala kendine gelemedi
Bende acligini unutsun diye yatirdim
Beyinden ameliyat olan kucucuk bebeler var
kendimi biraktim onlara uzuldum
Allah kimseye dermansiz dert vermesin bos seylere uzulup pimpirikleniyoruz..
Cok dikkat ediceksiniz
dikisler patlayabilir diyo doktor
Ama nasil dikkat edicez bi fikrim yok
Cok hareketli cunku
Bide sonda takili 1 hafta kalacak
Dua edin bana
opuyorum hepinizi
Canimcim tsk ederim. :)1 yumurtayi iyice cirp yarim cay bardagi sut, ceyrek caybardagi siviyag, kek hamurundan civik olacak kadar un, tatli seviyorsa seker, tuzlu seviyorsa tuz ekleyip teflon tavada pisiriyorsun canim istersen bir cimdik kabartma tozu ekleyebilirsin :)
Canim sen neler yapıyorsun ya Allah kolaylik versin nasilnkizin uslu mu bari bebelerimizin en zor zamanlari heralde suanda en hareketli olduklari yasdalar..herkese benden selammruzam nerdeyse ben 3. yapicam ama sizde hala ikinci icin tik yok siprial taktirmama ragmen korkuyorum midem bulaniyor halsizim yoksa diyorum:18::18::18::18::18:
Allah yardimcin olsun beterinden korusun canim hepimizi üç aylarin hurmetine hic sıkıntı cekmeden atlatirsin ins cnm..Arkadaslar merhabaMerak etmissiniz eksik olmayincok yogun gunler geciriyorum hic bakamiyorum burayaoglum az once ameliyattan ciktiortaligi yikti tabi damar yolunu falan koparip atti sinirdenbayagi korkuttu hepimiziSabah hemsireler cocugu birakip benle ugrastilarcok agladim tabi ana yüregi18 saattir bisey yemedi yasak dahaayagimda salliyorum suanic geciriyo inliyo uykusunda hala kendine gelemediBende acligini unutsun diye yatirdimBeyinden ameliyat olan kucucuk bebeler varkendimi biraktim onlara uzuldumAllah kimseye dermansiz dert vermesin bos seylere uzulup pimpirikleniyoruz..Cok dikkat ediceksinizdikisler patlayabilir diyo doktorAma nasil dikkat edicez bi fikrim yokCok hareketli cunkuBide sonda takili 1 hafta kalacakDua edin bana opuyorum hepinizi
Sagolun canlar malesef gecmedi cok problemimiz var dun gece sorun cikti doktor evden geldi falan filan acildeydik..Gerekirse bi operasyon daha gecirebilir dediler..Toplantilar falan yaptilar ilk defa baslarina gelen bi komplikasyon olustu cunkuumarim Rabbim Kısmet etmez bidaha ayni seyleri
Anneler günunuz kutlu olsun kuzucuklarla saglikla upuzunn sayisiz özel günunuz olsun öpüyorum hepinizi..
gecmis olsun bituful. Allah sifa versin acilen.
anneler gununuz kutlu olsun:)
bizim oglan ateslendi bugun, atesi 40 simdi
sanada geçmiş olsun repu baya yüksekmiş ateşi çok zor ateş yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?