- 15 Mart 2011
- 236
- 4
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selamlar iyi haftalar
Çiğdemcim senin yazdıklarını okuyunca üzülüyorum, kafanda bişeyler bitmiş gibi acaba bi terapiste falan gitseniz beraber olmazmı? Tekrar silbaştan bi hayata başlamak çok zor çünkü Hakkında hayırlısı güzelim.
Meldam sanada Allah kolaylıklar versin ergenle uğraşıyosun tecrübelerini paylaş
Repucan çok tutkulu bir çiftsiniz gerçekten actionunuz hiç bitmiyor sen 2.yi falan yapma sakın bekle biraz
Anlatacak çok şeyim varda yazmayınca unutuyor insan..Hala diş yok belirtileri var kendileri yok maalesef
Arabamız yok tamirde bide üsütne çocuğun arabasını çaldılar 1 haftadır eve tıkıldık kapının önünden başka biyere çıkamıyorus bunalımdayız
Pazartesi günü ameliyat oluyoruz sonunda..stresliyim sonda işi çok canımı sıkıyo..bide çok ince dikişler olcak dikkat etmen lazım diyo doktor çok hareketli nasıl yapıcam hiçbir fikrim yok..1 hafta evdeyim:18:
Biyleykin biiyle durumlar..
nasil basardi ne yedirdi annen ya :44:Kaç gündür annemdeyim nete giremedim bir dişimiz daha patladı annem günde 4 öğün bir yemek tabağı dolusu yemek yedirdi ve sonuç 1 haftada çocuk göbek saldı bende kendime geldim biraz herkes kocasından dertli çok büyük sorunlar değilse ufak tefek şeyleri büyütmemek gerekir diye düşünsemde kendimde uygulayamayanlardanım ne desem boş:26:
Yine millet kaçmış kimse yazmamış sayfalar ilerlememiş
Evin sokaktan bi farkı kalmadı çooooook büyük bi temizliğe ihtiyacım var annemden geldim saraydan çöplüğe girmiş gibi hissediyorum
Hepinizi öpüyorum
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaYeldacim haftaya p.tesi..sanki bugun olcak gibi yazmisim bende..
Repu apartmana birakiyoduk kv min ordan yurutmusler
estarabim hayirli olsun canim disleriniz ne guzel..
Aman nasil biraktircaksiniz bea memeyi Allah yardim etsin aci biber surun
Asya naptin tuvalet egitimi acep?
Yeldacim haftaya p.tesi..sanki bugun olcak gibi yazmisim bende..
Repu apartmana birakiyoduk kv min ordan yurutmusler
estarabim hayirli olsun canim disleriniz ne guzel..
Aman nasil biraktircaksiniz bea memeyi Allah yardim etsin aci biber surun
Asya naptin tuvalet egitimi acep?
Selamlar iyi haftalar
Çiğdemcim senin yazdıklarını okuyunca üzülüyorum, kafanda bişeyler bitmiş gibi acaba bi terapiste falan gitseniz beraber olmazmı? Tekrar silbaştan bi hayata başlamak çok zor çünkü Hakkında hayırlısı güzelim.
Repucan çok tutkulu bir çiftsiniz gerçekten actionunuz hiç bitmiyor sen 2.yi falan yapma sakın bekle biraz
Anlatacak çok şeyim varda yazmayınca unutuyor insan..Hala diş yok belirtileri var kendileri yok maalesef
Arabamız yok tamirde bide üsütne çocuğun arabasını çaldılar 1 haftadır eve tıkıldık kapının önünden başka biyere çıkamıyorus bunalımdayız
Pazartesi günü ameliyat oluyoruz sonunda..stresliyim sonda işi çok canımı sıkıyo..bide çok ince dikişler olcak dikkat etmen lazım diyo doktor çok hareketli nasıl yapıcam hiçbir fikrim yok..1 hafta evdeyim:18:
Selamlar iyi haftalar
selam herkese,
bituful canım çok geçmiş olsun sünnetinizde sorunsuzca olur işallah hala devam ediyoruz lazımlığa yapıyor ama hala çiş demiyor arada canı isterse diyor hadi çişimizi yapalım diyorum geliyor ben hemen öğrenmesini beklemiyorum yaza kadar zamanı var bu bir süreç 12 ay beze yaptı hemen söylemesni beklemiyorum etrafımda 4 yaşında kuzular var hala bezli onları 2 yaş sendromuna inatlaşmaya başlamadan öğreniriz işallah bizden böyle
repu benm oğlanda tam meme kolik herkesin içinde yakama yapışıyor b ırakmayı düşünyrdm doktorumuz 2 yaşa kadar emzir emen çoçuklarda ilerde şeker tansiyon kalp obezite vs bir çok hastalık saydı olma olaslığı çok düşükmüş ben oyüzden 2 yaşa kadar emzircem
herkese kzucuklarıyla bol kuduruklu haftalar diliyorum :)
canım 21 ocak doğumlu erken değil diye düşünüyorum face varsa bezsiz bebek diye bir grup var bir bak incele istersen benm amacım 2yaşından önce öğrenmesi işallah öğrenir 2 yaş da inatlaşmala daha fazla olacak bakalım deniyoruz umarım öğrenir kuzumSelam herkese canlarim öpüyorum kocaman giremiyorum affedin ama aklim hep sizde gercekten birbirimizle yüz yüze tanismasakta sanki kirk yildir sizi tanıyor gibiyim seviyorum yane
Bitiful geçmiş olur ins canim bol bol dua et sorunsuz atlatirsin Allahin izniyle:)
Canim sen cise mi alistiriyosun bizimle ayni.mi senin bebisde ocak dogumlu mu? Erken degil mi acaba tuvalet eğitimi icin:26:
Aranizda bebisi konusan var mi kizlar benim ki sadece anne baba gel diyo baska bisey demiyor erken yürüdü ama geç konusucak heralde bide cokkkk hareketli 1dk oturmuyo hep dışarı cikmak istiyor elimden tutuyo kapiya götürüyor ac diyor acmayip iceri gidersem aglmaya başlıyor cogu seyi anlıyor cok şükür artık yani anlıyor heralde:)
Bizim icin kahvalti halaaaaa cookkkkk büyük bi sorun hala bulamaç seklinde yiyor asla yumurta yi agzina surmuyo yoksa nasil yediriyosunuz siz.akil verin bana ne olur