günaydın hatunlar öncelikle mutlu haftasonları dileyerek yazılarıma başlıyorum.yasemincim erkeklerin odunlugu umursamazligi artik yetti insallah ogullarimizi ornek centilmenlef olarak yetistirelim bari gelinler mutlu olsun :)
gorusme dedigin kisiler daha bu aksam geldiler yemege
gelir gelmez ogluma dedikleri, ahh ogluum sen zayiflamissin. sert bir sesle zayifladigi falan yok kilo almadi sadece dedim. bir daha konusu gecmedi
bu arada adam en fazla 50 kilo karisi da en fazla 45 kilodur
cigdem benim oglan da ayni meme icin deliriyor. ne yapiyor olursa olsun memiiis gel memis vereyim deyince aglamaya karisik bir kahkahayla yankma kosuyor. bakiyor, emiyor, isiriyor, birini emip biriyle oynuyor, degistirip digerini emiyor, tokatliyor yani cok tuhaf gercekten. nasil biraktiracagim hic bilmiyorum.
oglan asiri az yiyor. yani oyle boyle degil. sabah bir haslanmis yumurtanin ceyregi, 2-3 dilim patates kizartmasi 2 zeytin yedi sadece.
oglen 1 kucuk kofte, bir de yarim avuc kuru uzum, 1 saat sonra bir kucuk muz ve 2 bebe biskuvisi yedi. aksam sebzeli tavuk yaptim yarim buta yakin yedi hic sebze yemedi. pilav ekmek vs de yemedi.
diger verdigim herseyi reddetti. bir de emdi durdu. emdigi icin mi bu kadar az yiyo disi mi cikiyo anlamadim. asiri da hareketli moralim cok bozuluyorsimdi uyurken sutlu biskuvi versem mi vermesem mi karar veremedim.
millet paris sizi gaza getiriyo oh genç yaşta iki çocuk sonra saçları yaptırıp kokoş kokoş günlerde çocuksuz takılacağınız günleri için bugün daha fazla çalışıyorsunuz
ben ikinci çocuk için artık çalışmalar olmasından yanayım gerçekten ruzanın dediği gibi o kadar büyüt rahatla sil baştan rezilliği başa sar hiç mantıklı değil biz artık saldık ama olacağını sanmıyorum bunu bile zor doğurdum hayırlısı artık
Repu o uyuzlarla bi daha görüşmemoralini bozma cahiller sen en doğru beslenme şeklini yapıyosun hiçbirini kafana takma keşke bende biraz rahat olup salabilsem ama imkansız daha beter sıkıntılı oluyorum benim için en iyisi zorlada olsa doyurmak böyle mutluyum napalım
bıtufulbu arada bana çıtır demişin sağol yivrim ama ben tamı tamına 30 yaşındayım yani kartım ben anne olmak için
slm kızlar.bende ocak 2013 annesiyim.baham çok yaramaz sizinkilerdemi öyle bilmem.bugun küçük sandalyesini almış kapnın önene koydu ve çıktı kapıyı açmaya çalışıyor.ne kadar hızlı büyüdüğünü fark ettim..bebeklerinize mama veriyormusunuz.neler yedırıyorsunuz.paylaşırsanız sevinirim.haa bide sivaslı arkadaşlar var galiba aranızda.bende sivaslıyım tanışalım.gününüz güzel geçsin.bebeişleriniz Allaha emanet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?