Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
erken doguran yol alir yasemcim
hogeldin ben sivasliyimsivasin neresindensin hemserimbenim oglumda cok yaramaz seninki kapiyi acma calismasindaymis benimki acip cikiyor bile kac defa merdivenin basinda yakaladim biri zile bassa benden once kim o diye kapiya kosuyor
herkese gunaydin iyi hafta sonlari oglum yanimza yatmaya alisti butun yatagi zaptetmis bana yer kalmadi kalkiverdimnasil ayiracam bilmiyorum yaninda birisi yatmadan uyumuyor
erken doguran yol alir yasemcim
hogeldin ben sivasliyimsivasin neresindensin hemserimbenim oglumda cok yaramaz seninki kapiyi acma calismasindaymis benimki acip cikiyor bile kac defa merdivenin basinda yakaladim biri zile bassa benden once kim o diye kapiya kosuyor
herkese gunaydin iyi hafta sonlari oglum yanimza yatmaya alisti butun yatagi zaptetmis bana yer kalmadi kalkiverdimnasil ayiracam bilmiyorum yaninda birisi yatmadan uyumuyor
bizimki de iyi.büyüyorlar bir şekilde nasıl zaman geçti anlamıyorum ben de 32 olmak üzereyim dediğine katılıyorum özgüven boşvermişlik aynen ben miyim bu diye sorguluyorum bilmem siz de öyle misiniz ama artık kalabalık ortamlar sesler beni acayip rahatsız ediyor ruhum daralıyor ferda kız yaşlanıyor muyum yoksa
siz yazmayın ben de acısını çıkartayım.. aklıma gelmişken şunu bir sorayım sizlere benimki memeye aşırı düşkün oldu. evin içinde iki tur atıyor geliyor memme gidiyor meme bıktım ya sürekli meme dışarıda.memeyle arasındaki duygusal bağ benim kocamla aramda yok o derece yani çıkartıyor bakıyor ısırıyor ucunu sıkıyor vuruyor meme üzerinde bütün şiddet duygusunu tatmin ediyor
yasemincim erkeklerin odunlugu umursamazligi artik yetti insallah ogullarimizi ornek centilmenlef olarak yetistirelim bari gelinler mutlu olsun :)
gorusme dedigin kisiler daha bu aksam geldiler yemege
gelir gelmez ogluma dedikleri, ahh ogluum sen zayiflamissin. sert bir sesle zayifladigi falan yok kilo almadi sadece dedim. bir daha konusu gecmedi
bu arada adam en fazla 50 kilo karisi da en fazla 45 kilodur
cigdem benim oglan da ayni meme icin deliriyor. ne yapiyor olursa olsun memiiis gel memis vereyim deyince aglamaya karisik bir kahkahayla yankma kosuyor. bakiyor, emiyor, isiriyor, birini emip biriyle oynuyor, degistirip digerini emiyor, tokatliyor yani cok tuhaf gercekten. nasil biraktiracagim hic bilmiyorum.
oglan asiri az yiyor. yani oyle boyle degil. sabah bir haslanmis yumurtanin ceyregi, 2-3 dilim patates kizartmasi 2 zeytin yedi sadece.
oglen 1 kucuk kofte, bir de yarim avuc kuru uzum, 1 saat sonra bir kucuk muz ve 2 bebe biskuvisi yedi. aksam sebzeli tavuk yaptim yarim buta yakin yedi hic sebze yemedi. pilav ekmek vs de yemedi.
diger verdigim herseyi reddetti. bir de emdi durdu. emdigi icin mi bu kadar az yiyo disi mi cikiyo anlamadim. asiri da hareketli moralim cok bozuluyor simdi uyurken sutlu biskuvi versem mi vermesem mi karar veremedim.
Selam hatunlar,
Doruğunannesi hoşgeldin
Bizimki mama yiyor. Sabah tahıllı mama; gece de bazen bir, genelde iki kere 180 cc mama veriyorum. Tahıllı mama gözlemlediğim kadarıyla sindirim sistemine de yardımcı oluyor; kaka yapamadığı zaman çok asabi oluyor ve çok zor uyuyor.
Yok bee dur daha ne yaşlanması Koşturmaktan kafa dinlemeye vakit ayıramıyoruz ondan. Yoksa yaşlanma maşlanma yok, zinharrr
Repuuu okuyunca sesli kahkaha attım valla inşallah kimse duymamıştır Bizimki de halen öyle, hastalıktan mıdır dedim ama yok, halen devam ediyor; sürekli eli tişörtlerimin yakasında çekiştirip duruyor. Küçük bebekken bile aramazdı böyle; şimdi tam memekolik oldu, artık gına geliyor bazen; acıyor resmen. İşin kötüsü bizimki emerek uyumaya alıştı ve artık kesinlikle ayakta sallatmıyor; nasıl bıraktırıcam, bıraktırınca nasıl uyutucam bilmiyorum :18::18:
baltasarcim kizdan sonra cok degisti cok kiskaniyorPariscim nazar mi degdirdik cocuguna ne de usluydu galiba kardeesinden sonra huyu mu degisti.
Ysemin iki kere kalkiyomus daa ne olsun benimki on kere kalkiyo. Uykusu en kotu olan benim yaa
Kizlar grip oldum tylolhot icebilir miyim biliyo musunuz
isin zor rapum erkek miletine ne yapsan yaranilmiyor oglusun disimi cikiyor acaba benimkide istahsiz ama distendir diyorumcigdemcim hep zorlamayla yiyor cesit var da miktar az. hatta dun ac biraktim yine yemedi. ya gecen ay somon baligina asla hayir demezdi koca dilimi versem daha isterdi. istahi neden azaldi bu kadar anlamiyorum.
paris bak siz bile farkettiniz esime kalsa yetersiz. o ister ki haftada 2 gun bi cift ya da ay da 1 toplu davet (20 kisi falan) yapayim.
dun bir de eve gelmedi lastik degistirme davasina bugun cok zorlandim oglan rahat birakmadi dedim diye misafir istemiyorsuna cevirdi olayi. halbuki ben isterim evde olsun en azindan oglana baksin
sen de bir dokundun bin ah isittin k. bakma
baltasar gecmis olsun.
hb. canım. sivas merkez.kk da da olsa hemşeri görmek mutlu etti beni.canım oğlunu yayınında yatırman hem senin hem onun için sorun. alıştırma dicem alışmış yavru.bende genç anne olanlardanım 3 yavrum var tecrübelerimle söylüyorumki ilerde daha büyük sorunlarla karşılaşırsın.yani işin özeti şu ki bu yatak baban ve benim bu yatakta senin. ben kendi yatağımda sen kendi yatağında demen gerekiyor anlamıyor diye düşünme emin ol her şeyi biliyor. küçük kızımda yaşadım bunu.senin yanına geldiinde izin ver uyusun sonra hemen yerine yatır.daha sonraları yatagına yatır bekle uyusun. uyumuyor kalkıyormu yeniden yatır. seninle artık uyuyamicanı anlayana kadar. emin ol fazla sürmez. benim paşayı hiç alıştırnadım. zaten kocamla başbaşa kaldığım tek yer orası birde orda yalnız kalamdığımı düşünürsem erkekler önce sabırlı anlıyormuş gibi görünselerde hiç beklemediğin anda aslında hiçde öyle olmadıklarını farkedersin. biz anneler gibi evlatlarına adamadıkları için kendilerini. bir süre sonra belli etmeselerde sorun olur.haa şuda var erkek mantalitesi burada doğru işliyor bence.yani sadece çocuca adamak kendini,yada çocuklara yanlış. kadın olmak zor iş bıraksan sabaha kadar konuşurumm çenem düştü