- 15 Mart 2011
- 236
- 4
- 96
selam herkese,
çiğdem duman maşşalh kızına boyu çok iyi senin boyun kaç merak ettim,
bituful sende manken gibisin yav resimde hiç öyle göbüş möbüş yoktu,
menenjit aşısı yaptırdınızmı yada yaptırcakmısınız daha önce de sordum kimse cvp yazmdı yav
Aplan oldugum icin her türlu ezikleme ve dövme yetkisine sahibim
o dislerde cikar ya bi anda cikiyo zaten sisme olmuyo digerleri gibi.
bitifulum ben 4 cocuk yapicam yine idolunuzmuyum
asya geçmiş olsun canım kısa değilki bebeğin benimki boy atıyor maşallah teşekkür ederim iyi dileklerin için diyarbakıra doğru yol alıyorlar az kaldı son 6 saat diyelim
ferda merhaba bu arada nasılsın bebeğin nasıl
yelda seni okuyunca nedense yüzümde bir gülümseme oluyor
repu naaparsın kız gelecek ay bekliyorum hamile haberini artık
bituful burçak öperim sizleri de hoşçakalın babamız kızı gezdiriyot ben de işe başlayayım
bituful yasim kucuk diye ezikleme beni, 26 yasina girdi bu koca cinar
http://3.bp.blogspot.com/_MeoYclANJ...Kw/s1600/7th+n+8th+teeth+at+12months-horz.jpg
ya kizlar oglanin su yukarda koydugum resimde kalpli olanlardan bir disi eksik. arastirayim dedim moralim bozuldu. hic cikmayabiliyormus bazi insanlarda( ne bir siskinlik ne birsey 16 aya kadar cikmasi lazim yaziyor. 15 ayi yariladik bile...
cigdemcim Allah bilir nasip bu isler. 2 yas sendromundan korkuyorum ama yas farkinin buyuk olmasini da istemiyorumcok kararsizim.
bizimki de iyi.büyüyorlar bir şekilde nasıl zaman geçti anlamıyorum ben de 32 olmak üzereyim dediğine katılıyorum özgüven boşvermişlik aynen ben miyim bu diye sorguluyorum bilmem siz de öyle misiniz ama artık kalabalık ortamlar sesler beni acayip rahatsız ediyor ruhum daralıyor ferda kız yaşlanıyor muyum yoksaMaşallah Pariscim bu ne azim valla helal olsun tebrik ederim
Sağol Çiğdem çok şükür büyüyor işte senin cimcime nasıl
Hadi leynn koca çınarmış, ben 31 oldum ne edemAma bişey diyeyim mi, 30'dan sonrası güzelmiş; insana acayip bir özgüven bir boşvermişlik geliyor, bir genişliyorsunuz Hiç korkmayın 30 olmaktan, cidden memnunum halimden. Tabi 40'a yaklaşırken ne düşünürüm bilmiyorum :44:
Bizim sekiz diş oldu kaç ay geçti üstünden daha gerisi gelmedi, her huysuzlukta diş çıkacak herhalde diyoruz ama daha bir şey yok.
Yelda kızın çok tatlı maaşallah pamuk gibi
Ben aşı filan yaptırmadım ya 12 aydan sonra daha doktora gitmedim kaçırdım mı acep?
şuan evdeki koca denilen adamı aşağı atasım varadam koltuğa iki seksen uzanmış diyeceğüm ama boyu bir yetmiş sekiz bu şekilde uzanmış olsun kzım da uyuyor bre adam iki laf etsene canım diyorum hhııııı diye cevap veriyor keşke biraz daha konuşmayı seven bir adam olsaydı sinir oldum bak şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?