Evet cnm ikiside üstten ters işteAa ilk ustten mi cikarmisti :) yerim onu.. cok guzel bir cocuk hakikaten ama hic annesini yoran bir cocuk gorunusu yok ayrica:))
Bugra da soyledigi bircok kelimeyi soylemiyor artik anne diyordu cok anlasilir uzun suredir soylemiyor. Surekli ııı ııı, ımbıh ımbıh diyor heyecanlanincabir de deldiii deldi diyor kapi zili calincaonceki kelimeleri tekrarliyoruz bir hareket yok:)
Evet cnm ikiside üstten ters işte
cidden cnm uyku ve yemekproblemli onlar dışında çok uslu yemek yemediği sürecede çok mutlu böceğim
normal o zaman sonra tekrar başlar di mi kelimelere ıı ıı ıhh ıhh la nereye kadar di mi
Ben de evde habire konuşuyorum herseyi tekrar tekrar söylüyorum eşimde çocuğa gerizekalı muamelesi yapma herseyi tekrarlama deyip duruyoİnsallah kisa zamanda tekrar soylemeye baslarlar. Kizim tam olarak 3 yasinda konustugu icin hazirlikliyim ben ses etmiyorum hersey olabilirtam demistim he bu zeynep gibi degil iyi cikartiyor kelimeleri sesi kesildi cocugun :) hani cocugun konusmasi icin iyi diyolog kurmak, sarki soylemek, kitap okumak iyi gelirmis ya hikayEsim de diyor ki sen asiri gevezesi:n fazla abarttin hikayeyi sarkiyi cocuk sessizligi tercih etti bir sure
sağol teyzesi Ocak bebelerinin hepsi öyle hepsi yemelikKizlar iyi geceler. Benimki uyandi salliyorum. Hepinizi okudum ama hepsini de unutuyorum ya. Aklimdakiler ruza gitmis. Bugra unu dokmus. Erdem dis cikarmis.
Selermbu arada erdemcok tatli bir cocuk yaa tam sevmelik.
Paris ve burcagin fotofraflarina da bakmistim.
Paris kizin buyumus bile ya. Fistik gibi hele oglun cok tatli
Nehire bayildim zaten neseli kurbaga hepsine msallah
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
çok geçmiş olsun cnm geçecek hiç merak etmebebişler anneleri ile kek yapmaya hareketlenmeye,diş çıkartmaya, yemek girişimlerine devam ediyor
biz hastalığı atlatamadık6 iğne yapıldı bu geniz akıntısı grip geçmiyor hiç tadı yok aşırı huysuz ve sinirli
yaramalık yaptığı günleri özledim
çok geçmiş olsun cnm geçecek hiç merak etme
Slm kizlar
Bende ocak annesiyim ama uzunca sure yazamadim buraya
Vaveyla kizin okula gidiyor mu
selam herkese,
vavem geçmiş olsun kuzuna biraz daha iyidir umarım,
selerm oğlun çok tatlı maşallah hiç yaramaz yemek yemeyen bir çoçuk gibi durmuyor görüntü masum ama içine girince atom karıncalar
ruza sanda hayırlı yolculuklar,
melda geçmiş olsun neden sütten ayırıyorsun biraz daha emsin kuzun
hoşgeldin pembe toka,
bituful emzirmeyi kesmişmiydin sen vitamin kullanıyorsun
benim oğlum herşeye ıhhh diye gösteriyor ellemek istiyor birde salıncak deyince elini kolun dan doğru sallıyor sallancakmış gözlerini açar açmaz yaptığı ilk hareket pazar günü ebebekten tuvalet adaptörü aldım bakalım yavaş yavaş alıştırcam sabah oturttum çiş dedim yaptı oda çiş diyor işallah öğrenirde yaza kurtuluruz bezden bizden bukadar :)
Baltasar sagol. 6. Hastalik degil sanirim. Ne bu bilemedik yani cocuk normal gorunuyor ama atesi cikiyor ve dusla dusuruyoruz ancak artik. Antibiyotik 3. Olcegi aldi aksam cok aci geldi en sonunda kustu biraz. Sanirim o da cikti. Bosuna mi basladik nedir.Yarin bir daha goturcez hastaneye. Disini tutup hirslaniyor bir de ama bu kadar ates yapmaz sanirim dis bilemedim. Bu geceyi atessiz atlatsak bari
39 ları buluyorsa dişten değildir canım. bizim de en sonki ateşi öyleydi. lökositleri kaç çıktı tahlilde
39.5 oldu ilk gun. Lokosit coklugu falan yok canim hersey normal duzeydeydi tahlillerde. Atesi bugun cikmadi sukur.
Asyam canim sagol. Dedigim gibi gecti bakalim insallah tekrarlamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?