• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💙💙💙2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 Hepimize Şans Getirsin İnşAllah 🤲💙💙💙🐣

Sen testi doğru yaptığına eminmisin cnm maç çizgisini idrar degmiycek sanki butestte çok batirmiissin idrara

Vajinal gıdıklama batma gibi ve akıntım var ama tahlillerde enfeksiyon tarzı bi şey çıkmadı kadın doğum üroloji dahiliye hepsine gittim bu da gebeliğe engel olabilir mi acaba ya. Yani hissiyatı anlatamıyorum ama öyle yanma gibi değil ve tuvalette de olmuyor normalde oluyor

Çok garip seninkiler ya bilemedim canm tam silik görene kadar yapmaya devam et sen seninki koyu gidiyor bizimkiler silik gidiyor hadi hayırlısı bakalım ne olacak
Dün baya silindi bence duphostandan böyle çıktı çünkü test yapmadan 10 dakika önce içtiğimi hatırladım

Sen testi doğru yaptığına eminmisin cnm maç çizgisini idrar degmiycek sanki butestte çok batirmiissin idrara
Evet eminim ama duphostandan çünkü dün akşam ki baya silik çıktı valla yumurtlamaysa da artık saldım yorukdum bir haftadır yumurtlama kovalıyorum duphostana başladım

Dün baya silindi bence duphostandan böyle çıktı çünkü test yapmadan 10 dakika önce içtiğimi hatırladım
Testini çok idrara batirmisin cnm bu çizgiye idrar degmiycek 10 15 saniye tutup sert bir zeminde 10 15 dk bekliycek

Eklentiler

• Screenshot_2025-01-11-15-05-08-822_com.whatsapp.jpg
    Screenshot_2025-01-11-15-05-08-822_com.whatsapp.jpg
    54,5 KB · Görüntüleme: 14
Evet eminim ama duphostandan çünkü dün akşam ki baya silik çıktı valla yumurtlamaysa da artık saldım yorukdum bir haftadır yumurtlama kovalıyorum duphostana başladım
Aynen yeter ilişki zaten artık gün aşırı yada 2 güne bir 1 hafta daha yap sonra gerek yok keyfinize kalmış

Aynen yeter ilişki zaten artık gün aşırı yada 2 güne bir 1 hafta daha yap sonra gerek yok keyfinize kalmış
1 haftadır her gün yaptım aman gün kaçırmayayım diye ki zateb bu hafta vir gündü ama eminim 9 yumurtlama 10 çatlama bugün de duğhostandan öyle çıktı

Bende yarın içmeye başlıycam yarın 14 gün kalıyor regl pik görmedim daha ama başlıycam yarın

Anladim kuzum yarinda çatlamazsa 14.gubde artik çatlar heralde 😏gecen ay koyuydu acaba. Kacrdmmi ki yumrtlmyi 10.filn baslasaydm keske
Sanmıyorum kaçırdığını yarınki teste göre bende bir sabah birde aksam yapcam bakım heralde benm regl buay 28 gün sürecek çatlama 14.gun olcak büyük ihtimalle

Back