Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Repucum naber. Beraber yatiyo musunuz oglanla hala.
Bizde durumlar ayni. Yurume belirtileri var bi bes alti adum atmaya basladi sonundaa:)
Sent from my SmartTab10 using Kadınlar Kulübü mobile app
gunaydin naber bizim kizlar?
biz ogluslA uyandik kahvalti ediyoruZ. gireyim bakayim dedim ne goreyim en son yazdigim mesajla kalmis.
uzerinize olu topragi mi serptiler. yasemin duzenli uykulara mi gectin? burcak kocanla ikinci balayina mi ciktiniz?
hadi bakalim durum bildirimu yapsin herkes. en az 144 karakter
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Slm kızlarr
Vaveecikk iyiyim sen nasılsın .? Pasta böreklere devam mı:)))
Repuuuu ayrı yatırmak için çok çabalayacan :))) ufaktan başla bence.
Yeldacım hayırlı olsun adımlarınızz. Bn geldim topik ölmüşşş nirdesinizzzz anneciklerrr
İçimde garip duygular var bi kaç zamandır çalışmak istemiyorum ama para kazanmak istiyorum:)))
slm arkadaslar cok önce yazdıgımdan alıntı yapamıyorum gecmiş olsun diyen arkadaşlara teşekkür ederim cevap yazamadım cünkü cantam içinde telefonumla birlikte calındı. Telefonumun daha taksidi bile bitmemişti. Cantamı pusete asmıstım alısveriş yaparken saniyeler içinde ortadan kayboldu. 2 gün şokunu atlatamadım benim başıma gelmez sanırdım. Sizi de uyarmak istedim özellikle istanbulda yaşayanlar dikkat etsin polisler benzer olayların cok yasandıgını söylediler paranoyak oldum o günden beri oglumu parka bile götüremiyorum muhtemelen beni parkta telefonla konusurken görüp izledi.
nefis yemek tariflerine bi greyim bakıyım yeni tariflerin varsa ekliyimhe tutkucuk tabi ki devam benim işim buuu hem denin dediğini de yaptım bak gizli tutmuyorum nefis ten üst sıralara tırmanıyorüm
nefis yemek tariflerine bi greyim bakıyım yeni tariflerin varsa ekliyim
slm arkadaslar cok önce yazdıgımdan alıntı yapamıyorum gecmiş olsun diyen arkadaşlara teşekkür ederim cevap yazamadım cünkü cantam içinde telefonumla birlikte calındı. Telefonumun daha taksidi bile bitmemişti. Cantamı pusete asmıstım alısveriş yaparken saniyeler içinde ortadan kayboldu. 2 gün şokunu atlatamadım benim başıma gelmez sanırdım. Sizi de uyarmak istedim özellikle istanbulda yaşayanlar dikkat etsin polisler benzer olayların cok yasandıgını söylediler paranoyak oldum o günden beri oglumu parka bile götüremiyorum muhtemelen beni parkta telefonla konusurken görüp izledi.
selam annecikler...
nasılsınız, zeynep sare geçmiş olsun canım, repu ve tutku dün bahsetmişsiniz ben de dün tam bu sebeplerden kilo almıyor diye gittim ve bu ara iştahsızlaştı bi de. kan aldılar kansızlık yokmuş ama demir düşükmüş, zinco mega verdi ve bi de demir. bi de 6 tane diş çıktı 3 aydır da çıkmıyo dedim olabilir çıkar daha dedi biz de haberler böyle. bir de ders saatim biraz azaldı 2 buçukta geliyorum mutluyum :) oğluş bu ara legolar kuleler küplerle oynamaya başladı yüzüne bakmıyodu onların.oturup onunla oynaması çok zevkli geliyo repu, burçağı okuyunca bana da aynı his geliyo sanki hep baharda yaşayan bir hayatı var gibi maaşallah
gideyim de mutfak dolaplarımıniçini elden geçireyim,sizler neler yapmaktasınız hatunlarr