Günaydın hayırlı cumalar:2:
Ruza meleğim iyi yolculuklar sana hasret gider bol bol
Güzin apla repucan sen neler yaptın geldinmi türkiyeye?? son durum ne
Estarabim hoş geldin canım.Evet kaşık maması olanlar..2-3 tatlı kaşığı koyuyorum bir öğünde veriyorum.
Hastayım midemde çok bulanıyo bu çocukta bana çekmiş hiç kızmamam lazım esasında:96: Canımda kek çekti sabah sabah iyimi
Selerm iyi cesaret etmişsin değişik malzeme koyarak ben risk alamazdım iyi oldumu bari
günaydın hayırlı cumalar herkese
günaydınnn....çok güzel bir gün... Ankara'ya gidiyorum akşama kısmetse..
bebişimm... teşekkür ederim...dinlen kendine dikkat et. öperim. sünneti de olun kurtulun bir an önce..
bende sizler gibi o kadar zor yediriyorum ki kapıdan biri duysa çocuğa işkence yapıyorlar diye polisi arayabilir.
dün akşam farkettim yine hey heyleri üstündeydi bu kez onun damarından gittim çorba ve yoğurt için zorlamadım makarna pişirip koydum önüne bazen eliyle bazen çatalla ama en önemlisi gülerek yedi, ben kaldırmasam kalkacağı yokyu mama sandalyesinden :)))
bana çekmiş her tür makarna seviyor sanırım bugünde yoğurtlu makarna yaparım)
tek dileğim geçmesi bugünlerin
Ela ben bıktım artık bu sorunlarımdan bahsetmekten..Geçer hiç üzülme bak kendi kendine bişeyler yemeside çok güzel, bizimki hiç elini bile sürmez..Makarnaya kıyma falan koyarak yaparsın bişeyler.
ela bebek.. Allah başka keder vermesin canım. tek sıkıntı o olsun. bak ne güzel makarnayı seviyor demek ki.. öyle öyle alışır yer inşallah. bütün bebeklere boollll iştahlı günler dilerimmm....
günaydın
sabah sabah ekşın yaşadımelim hamurlu halde masum masum hamuru yoğururken, buğra tezgahın üstündeki un kabını bir hamlede yere indirdi şaşkınlıktan bakakaldım çocuğu kucakladım bu seferde üstü hamur oldu ortalığı temizledim buğra uyudu, şimdi de muhteşem türkülü seçim aracı dolanıyor ortalıkta planımı yaptım pusudayım
günaydın ruzam. hayırlı yolculuklar şimdiden
Bahar bayramınızda kutlu olsun bu arada hastayım ama neşem yerimde
Çok hareketli bi gündemimiz var yahu ne güzel hiç canım sıkılmıyo bi aydır
sağ ol canım inşallah gün gelecek kendileri gelecekler açıktık diye :)))
hehe.. o hali gözümün önüne geldi de paşamın çok güldüm..çete ya.. tek başına ne işler hallediyor.. yardım etmek istemiş sana da anlamamışsın annesi..
seçim araçlarıyla ilgili benim de hain düşüncelerim var. caddede oturuyorum kafamız şişti artık...
sağolasın vavemm..
sıhhatler olsun cnm erdeminde saç traşı vakti geldi de ben Saçını çok seviyorum bi türlü kıyamıyorum
Çok geçmiş olsun
ruzacım çok yakışmış saçları güle güle kullansın
geçmiş olsun cnm ve kolay gelsinGünaydın hayırlı cumalar:2:
Ruza meleğim iyi yolculuklar sana hasret gider bol bol
Güzin apla repucan sen neler yaptın geldinmi türkiyeye?? son durum ne
Estarabim hoş geldin canım.Evet kaşık maması olanlar..2-3 tatlı kaşığı koyuyorum bir öğünde veriyorum.
Hastayım midemde çok bulanıyo bu çocukta bana çekmiş hiç kızmamam lazım esasında:96: Canımda kek çekti sabah sabah iyimi
Selerm iyi cesaret etmişsin değişik malzeme koyarak ben risk alamazdım iyi oldumu bari
Maşallah cnm kendi kendine yemesi ne güzel ya umarım oğluşum da öyle yerbende sizler gibi o kadar zor yediriyorum ki kapıdan biri duysa çocuğa işkence yapıyorlar diye polisi arayabilir.
dün akşam farkettim yine hey heyleri üstündeydi bu kez onun damarından gittim çorba ve yoğurt için zorlamadım makarna pişirip koydum önüne bazen eliyle bazen çatalla ama en önemlisi gülerek yedi, ben kaldırmasam kalkacağı yokyu mama sandalyesinden :)))
bana çekmiş her tür makarna seviyor sanırım bugünde yoğurtlu makarna yaparım)
tek dileğim geçmesi bugünlerin
günaydınnn....çok güzel bir gün... Ankara'ya gidiyorum akşama kısmetse..
bebişimm... teşekkür ederim...dinlen kendine dikkat et. öperim. sünneti de olun kurtulun bir an önce..
iyi yolculuklar cnmela bebek.. Allah başka keder vermesin canım. tek sıkıntı o olsun. bak ne güzel makarnayı seviyor demek ki.. öyle öyle alışır yer inşallah. bütün bebeklere boollll iştahlı günler dilerimmm....
Cnm ya gözümde canlandırdım da çok sevimli ya yerim onu bengünaydın
sabah sabah ekşın yaşadımelim hamurlu halde masum masum hamuru yoğururken, buğra tezgahın üstündeki un kabını bir hamlede yere indirdi şaşkınlıktan bakakaldım çocuğu kucakladım bu seferde üstü hamur oldu ortalığı temizledim buğra uyudu, şimdi de muhteşem türkülü seçim aracı dolanıyor ortalıkta planımı yaptım pusudayım
bahar bayramımız kutlu olsunBahar bayramınızda kutlu olsun bu arada hastayım ama neşem yerimde
Çok hareketli bi gündemimiz var yahu ne güzel hiç canım sıkılmıyo bi aydır
Hoşgeldin cnmSelam kızlar, arayı açmışım yineHerkese mutlu bir gün, bebeklere sağlık, sıhhat ve bol iştah dilerim.
Kızlar bide erdem 2 haftadır falan hiç konuşmuyor eskiden baba dede top falan derdi şimdi her istediğini parmağını uzatıp ıııı ıııı ıııı diyerek ifade ediyor tekrar konuşmaya nasıl başlatırız ki anlatmaya çalıştığını anlamamış gibi davranıp çıldırtıp konuşmaya mı zorlasak ki bilemedim
buarada dişlerimiz 2 oldu ikincide üstten alt dişlerde hiç hareketlenme yok:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?