- 12 Aralık 2010
- 8.367
- 5.411
- 248
Günaydın, dün akşam okudum ancak yazmaya fırsat bulamadım, çocuk isyan etti, zaten yavrunun yüzünü akşam iki saat görüyorum, o da elimde telle geçiyorBiraz önce Bitufulun fırçasını da okuyunca sarsıldım kendime geldim:)
Burçakım o senin güzelliğin bebeğim, böyle samimi, içten ve olgun insanlar az kaldı günümüzde. Bekliyorum bundan sonra sık sık, iki lafın belini kırıveririz:)
Repucan bir gelişme olursa yazHasta isen de geçmiş olsun, tez zamanda acil şifalar...
Bizim beyefendi de henüz kendi kendine yürümüyor, daha doğrusu iki üç metre gidip pat diye oturuyor:) Ama yavaş yavaş daha fazla ilerliyor. Bu işler çok keskin değilmiş, ilk adımı, ilk sözcüğü filan... Hala kendi kendine konuşuyor baba dede anne filan ama bilinçli olarak söylediğine şahit olmadım henüz, daha çok heceler gibi. Bizde bu iş çabuk çabuk olmuyor, alışma devremizuzun sürüyor, bunu fark ettiğim için acele etmiyorum, ne zaman kısmetse
Tekrar yazarım hepinizi öptüm.
selam canlar...
anam sizin triplerinizi yerim ben... bak trip bile atsak sayfalar ilerliyor..
dün gece hiç uyumadık.. utkuşun bir derdi var bu ara ama çözemedim.
repucum ne güzel kv ilgilensin sen de dinlen biraz kendine zaman ayır. insanın öyle zamanlara ihtiyaç duyduğu anlar oluyor.
asyam selvi boylum al yazmalım..öperim seni.
bitufulummm... geçmiş olsun canım. çok öksürük varsa götür bi kulaklarına geçmesin.
burçakım.. hani nehir benim gelinimdi deyip yeni bir tartışma ortamı yaratmak niyetinde değilim ama hani kertmiştik biz onlarıııı.........
çok mutluyum bugün ya.. uykusuz ama mutlu.. adak oruçlarımı dün itibari ile bitirdim. 20 gün tamam gerisi hamilelikteki borçlara inşallah. 3 aylar girince de tutarım biraz kalanlar sağ kalırsam seneye inşallah.. bu arada oruçların diyetime de bayağı faydası oldu. 59 kiloyum. hedefime 2 kilo kaldı.çok rahatladım. kendime eziyet ediyormuşum resmen. bir iş yaparken soluk soluğa kalıyordum. şimdi çok daha iyiyim.
herkese selam eder küçüklerin gözlerinden, yanaklarından, gıdışından, ayaklarından, totosundan öperim.. sizi öpmicem işte...
ruzam bende seni öperim iyi kilo verdin kaç kilo verdin toplamda boyun kaçtıki sanki çok zayıf olmuşsun maşallah azmine oruçlarını bitirmenede sevndm allah kabul etsin benmde 8 gün borcum var keşke tutabilsem
ilk geldigim yil cok ac kalmistim vermistim 3-4 kilo. 2. geldigimde zeytin peynir uzun omurlu ekmek falan ne bulduysam getirmistim yanimda bu sefer cok ac kalmadim valla insan biraz alisiyor sanki. yine de en az 2 kilo vermisimdir turkiyede geri almak uzereallah yardımcın olsun allahtan yılda bir ve çok uzun bir zaman değil ne yiyip ne içiyorsun türkiyeye gelince senin bayramın ozaman mıymıy olarak kal ben olsam hiç yiyemezdim gibi geliyor orda zayıflar türkiyede kilo alırsın
valla ben biraz abarttim olayi sanki oglani ben getirmemisim burdaymis gibi iyice saldim. kaynanam bidahaki yil gelmeseniz de olur der diye dusunuyorumselam canlar...
anam sizin triplerinizi yerim ben... bak trip bile atsak sayfalar ilerliyor..
dün gece hiç uyumadık.. utkuşun bir derdi var bu ara ama çözemedim.
repucum ne güzel kv ilgilensin sen de dinlen biraz kendine zaman ayır. insanın öyle zamanlara ihtiyaç duyduğu anlar oluyor.
asyam selvi boylum al yazmalım..öperim seni.
bitufulummm... geçmiş olsun canım. çok öksürük varsa götür bi kulaklarına geçmesin.
burçakım.. hani nehir benim gelinimdi deyip yeni bir tartışma ortamı yaratmak niyetinde değilim ama hani kertmiştik biz onlarıııı.........
çok mutluyum bugün ya.. uykusuz ama mutlu.. adak oruçlarımı dün itibari ile bitirdim. 20 gün tamam gerisi hamilelikteki borçlara inşallah. 3 aylar girince de tutarım biraz kalanlar sağ kalırsam seneye inşallah.. bu arada oruçların diyetime de bayağı faydası oldu. 59 kiloyum. hedefime 2 kilo kaldı.çok rahatladım. kendime eziyet ediyormuşum resmen. bir iş yaparken soluk soluğa kalıyordum. şimdi çok daha iyiyim.
herkese selam eder küçüklerin gözlerinden, yanaklarından, gıdışından, ayaklarından, totosundan öperim.. sizi öpmicem işte...
Al iste korktugum basima geldi asya ve repu alindiniz siz( yaklasik 2 ay once gruptan ciktim cunku konusmak ister istemez vaktimi aliyodu burda herkesi cok seviyorum.dusunsenize burdaki herkesle konusamazsiniz..O yuzden aktif olarak sadece buraya yaziyorum.ozelle azda olsa iletisimdeyiz ama eskisi gibi degil.uzuldum cok..kimseyi kimseden ayirmak istemem cunku herkesi esit seviyorum sarjimda bitiyo yedim ayvayi.
Al iste korktugum basima geldi asya ve repu alindiniz siz( yaklasik 2 ay once gruptan ciktim cunku konusmak ister istemez vaktimi aliyodu burda herkesi cok seviyorum.dusunsenize burdaki herkesle konusamazsiniz..O yuzden aktif olarak sadece buraya yaziyorum.ozelle azda olsa iletisimdeyiz ama eskisi gibi degil.uzuldum cok..kimseyi kimseden ayirmak istemem cunku herkesi esit seviyorum sarjimda bitiyo yedim ayvayi.
üzülme canım kendi adıma bende seni görmesemde ve diğer arkadaşları aynı şekilde seviyorum yine diyorum burda kendimizden bişeyler var ortak şeyleri yaşıyoruz en önemlisi hepimiz anneyiz bir çok şeyi sorup öğreniyoruz.
ruzam maşallah sana ben de tutucam ama bizim paşa hala emiyor bende rahatsızım bir düzelemedim. canım sen spiral(ria) taktırmıştın yanlış hatırlamıyorsam regl dönemin nasıl düzenlimi benm 15 gün sürüyor 2 gün sonra yine hastalanıyorum sendedemi öyle
bende sık yazamayanlardanım yoğun çalısıyorum bazen sayfayı açıyorum arka planda açık kalıyor ama işlerden okuyamıyorum bile zaten evde fatih paçamdan ayrılmadığından bilg. başına oturamıyorum. sizin de ufaklıklar bu ara size fazla düştümü bizimki sürekli dibimde:)
canım benim düzeldi bayağı. ilk bir iki ay düzensizdi. şimdilerde düzeldi. bir de çok uzun sürüyordu, o da normale dönmeye başladı. ne kadar zaman oldu taktıralı? kontrole gittin mi tekrar?
gülcancım ara ara yoğunluk oluyor ben de sayfayı arka planda unutup işlere dalıyorum.benimki de evde yalnızsak bana sarıyor. kalabalığa gittiğimizde takmıyor pek, ordan oraya geziyor. :) sen ne iş yapıyorsun? hangi şehirdesin?
canım benmde uzun sürüyor senden önce takdırdım sanki geçen sene mart ayıydı diye hatırlıyorum neden böyle oldu anlamadm şimdi doktoru aradım bir kontrole gel dedi bazen taktıkları spiral kayabiliyormuş
canım benim düzeldi bayağı. ilk bir iki ay düzensizdi. şimdilerde düzeldi. bir de çok uzun sürüyordu, o da normale dönmeye başladı. ne kadar zaman oldu taktıralı? kontrole gittin mi tekrar?
gülcancım ara ara yoğunluk oluyor ben de sayfayı arka planda unutup işlere dalıyorum.benimki de evde yalnızsak bana sarıyor. kalabalığa gittiğimizde takmıyor pek, ordan oraya geziyor. :) sen ne iş yapıyorsun? hangi şehirdesin?
istdayım kamu da mühendis olarak çalışıyorum. valla evde ben dışında da babası da olsa paçamda dolaşıyor genelde özellikle bu aralar çok yapmaya başladı
canım istanbulun neresindesin
Yok Repucum, geçmişi okuyamasam da yazıcam artık inşallah karar verdim :) Aslına bakarsan gerçekten değer verdiğim birçok insanı burada tanıdım, hatrını bilmek lazım :44:
Glncym, benim Fatih de aynıAynı odadaysak kendi kendine oynuyor, sanki umrunda değilmişim gibi, ama odadan çıkar çıkmaz peşimde Banyoya girmeyi çok istiyor, izin vermeyince ortalığı yırtıyor, çamaşır makinesini çok merak ediyor :)
Ya benimki zaten bir hafta, birkaç seferdir 8-9-10'a kadar çıkıyorumAyın yarısı böyle geçiyor. Doktor emzirmekten olabilir demişti. :44:
merter tarafında çalışıyorum ama ev halkalı tarafında canım. sen de mi istdaydın
istdayım kamu da mühendis olarak çalışıyorum. valla evde ben dışında da babası da olsa paçamda dolaşıyor genelde özellikle bu aralar çok yapmaya başladı
Yok Repucum, geçmişi okuyamasam da yazıcam artık inşallah karar verdim :) Aslına bakarsan gerçekten değer verdiğim birçok insanı burada tanıdım, hatrını bilmek lazım :44:
Glncym, benim Fatih de aynıAynı odadaysak kendi kendine oynuyor, sanki umrunda değilmişim gibi, ama odadan çıkar çıkmaz peşimde Banyoya girmeyi çok istiyor, izin vermeyince ortalığı yırtıyor, çamaşır makinesini çok merak ediyor :)
Ya benimki zaten bir hafta, birkaç seferdir 8-9-10'a kadar çıkıyorumAyın yarısı böyle geçiyor. Doktor emzirmekten olabilir demişti. :44:
Ruzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?