Cnm benim çok geçmiş olsun ve âmin cnmhepinize çok teşekkür ederim baya kafamı karıştımıştı bu konu. konuşmanın dışında gelişimi fena değil...
9. ayda rota virusu geçirdi 3 gün hastanede yattı, 6.5 kiloya kadar düştü, şimdi 8.6 kilo falan sağlık ocağından az diyorlar ama takmıyorum
10 aylıkken yürüdü şuan avmlerde koşturuyor...
allahım hepimizin evladına sağlık ve uzun ömür versin...
geçmiş olsun repucum yemek ve hava değişimindendir cnm inşallah şimdi daha iyisindirbenimki belli belirsiz anne diyo sadece
dada baba mama meme hep anlamsiz heceler iste.
biraz uzerine dusmekle de alakasi var heralde. bir de genis cocuklu aileler de etkin.
dun gece midem bozuldu heralde bulanti kusma falan bhgun de bulanti halsiZlik devam ediyor hicbir sey yemek istemiyorum. sadece bir elma yedim saat 2 oldu.
hamilelik gunlerimi hatirladim 2. icin heves ediyordum korktum simdi. sabahtan beri esim bakiyor oglana. heralde bu 2. bebek isini raftan kaldirmak gerekecek
Hoşgeldin cnm KPSS içinde kolay gelsin inşallah hakkında hayırlısı olurAsyaaaaaa yazma karari aldim an itibariyle nassiben yogunum biraz kpss ye hazirlaniyorum. Canim sıkıldı mi atraksiyon yapiyorum
Beni hatirlayanlar nasilsiniz?ruzam canisi naber
Bugra kafasini vurdu markette yuzy gozu morardi hepten. Kakilmisin yawru erkek versiyonu
Maşallah nehire Allah nazarlardan korusuNehir gayet guzel yuruyo bu arada koca popis artik havada
Hepnizn yavrularini cook opuorum
Cnm eninde sonunda yürüyecekler benimkide 3-4 metre ancak gidiyo onuda yalpalaya yalpalaya:))Bitufulcum her gun girip iyi geceler diyeciim sayfa ilerlesin
Iyi geceleeer
Ya benimki yurumucek galba
canım ben başakşehirde oturuyorum halkalının neresi sankim yakınız
ferda yaz tabi canım en azından selam ver, emzirmekle de ilgisi varmıymış bende emziriyorum acaba ondan mı oluyor
özlediğinin farkındayım bende onu özlüyorum ama bu aralar bi başka sanki neyse hala uykularımız bizim de düzensiz uykuyu seven bi çocuk olmadı zaten hiçaramızda bi mühendisimiz yoktu o da oldu...ne güzel canım, başarılar dilerim.. fatih paşa özlediğinden yapıyordur annesi. ya da sana bağlı bir çocuk olacak..
Eki Görüntüle 1022120
hareketli ve kaçışan bir nesneyi doyur giydir kendin giyin hazırlan adam sadece kapıyı kilitlesin çıksın oooooh
Dün akşam çocuğu uyuttum canım sıkıldı bi ev gezmesine gittim.Eşimin uzaktan akrabaları var aynı mahallediyiz hepimiz kafa dengi.Neyse doğumdan önce beraberdik devamlı ama benim çocuk olduktan sonra iletişimi kopardım çocuk erken uyuyo yorgunum iş yapıyorum falan filan diye bana deli gözüyle bakıyolar artık neyse:86:..Bunlardan birinin 3 birininde 4 yaşında çocuğu var..Bu sabiler daha el kadar bebekken bi buluşuyoduk çoğunlukla bizde yada bekar bi arkadaş var onun evinde eşlerimizle falan 8-9 kişi.Bekar olanın ev sobalı bide düşünün..Bebeği kenarda uyutuyodu soğuk odada emzirip geliyodu falan kışın ortası, saatlerce izin vermiyodum gitmelerine (bencilliğe gell) sabahın 4-5 ine kadar tabu oynayıp film falan izleyip eğleniyoduk..Tabi bende bebek falan olmadığı için hiç anlamıyodum salak gibi, kızcağızlarda bana uymuş.,Şimdi diyolarki gece 12 den önce uyumuyolar sanırım suçlusuda benimAkşam niye buluşmuyoruz biraz esnek davran falan dediler utandım..günah çıkarmak için yazdım buraya. ne kamilmişim ya.
yakın sayılırız ikitelli tarafı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?