Cnm benim çok geçmiş olsun ve âmin cnmhepinize çok teşekkür ederim baya kafamı karıştımıştı bu konu. konuşmanın dışında gelişimi fena değil...
9. ayda rota virusu geçirdi 3 gün hastanede yattı, 6.5 kiloya kadar düştü, şimdi 8.6 kilo falan sağlık ocağından az diyorlar ama takmıyorum
10 aylıkken yürüdü şuan avmlerde koşturuyor...
allahım hepimizin evladına sağlık ve uzun ömür versin...
geçmiş olsun repucum yemek ve hava değişimindendir cnm inşallah şimdi daha iyisindirbenimki belli belirsiz anne diyo sadece
dada baba mama meme hep anlamsiz heceler iste.
biraz uzerine dusmekle de alakasi var heralde. bir de genis cocuklu aileler de etkin.
dun gece midem bozuldu heralde bulanti kusma falan bhgun de bulanti halsiZlik devam ediyor hicbir sey yemek istemiyorum. sadece bir elma yedim saat 2 oldu.
hamilelik gunlerimi hatirladim 2. icin heves ediyordum korktum simdi. sabahtan beri esim bakiyor oglana. heralde bu 2. bebek isini raftan kaldirmak gerekecek
Hoşgeldin cnm KPSS içinde kolay gelsin inşallah hakkında hayırlısı olurAsyaaaaaa yazma karari aldim an itibariyle nassi ben yogunum biraz kpss ye hazirlaniyorum. Canim sıkıldı mi atraksiyon yapiyorum
Beni hatirlayanlar nasilsiniz?ruzam canisi naber
Bugra kafasini vurdu markette yuzy gozu morardi hepten. Kakilmisin yawru erkek versiyonu
buğrayada çok geçmiş olsun habire düşüp duruyolar Allah beterinden korusun yavrularımızı
Maşallah nehire Allah nazarlardan korusuNehir gayet guzel yuruyo bu arada koca popis artik havada
Hepnizn yavrularini cook opuorum
Cnm eninde sonunda yürüyecekler benimkide 3-4 metre ancak gidiyo onuda yalpalaya yalpalaya:))Bitufulcum her gun girip iyi geceler diyeciim sayfa ilerlesin
Iyi geceleeer
Ya benimki yurumucek galba