Toto donduran bi günün sabahından Günaydınnlarr..
Repu sinir oldum sizin doktor durumlarına he Allah yardımcınız olsun o ne ya öyle..bidaha bizim sağlık sistemini eleştirmiyecem:44:
Aleyna keçi sütünden yoğurt yaptım iki defa tutmadı bu benim beceriksizliğimdenmi kaynaklı? Sen hangi şehirdeydin bide bak bunuda merak ettim şimdi
Vavecan Zeynep e içirdiğin süt büyük ihtimalle Kay markaydı dimi? çünkü başka marka yoktu o zaman.bende çok içmiştim zamanında..Ama Sağlık Bakanlığı sahtekarlık yapan 25 gıda firmasını açıklamıştı o zaman belki hatırlarsın ve içinde bu şerefsiz firmada vardıkeçi sütü diye 2 katı fiyatına inek sütü içirmişlerdi millete bak yine sinirlendim.
Tuba biz de eskiden kizima koliyle alirdik bulamadigimizdan :)
Aleyna balım boreem naber[/QUOTE
Aylar sonra ilk kez sacimi daginik birakip yemege gittim. Tam tekmil makyajimi yaptim. Topuklulari geydim. Kendimi biran Barbie gibin hissettim.. İnsanustu bir tavir takinip kizimin bu hissiyatimi bozmasina izin vermedim. Taktir edersiniz ki suan misil misil bi uyku cekmem guzel ruyalar gormem imkansiz. Zira yorgunluktan oluyom.
Neyse. Keci sutuyle yapiyom yogurdu muhallebiyi. Kokusu tadi beni bile irrite ediyo ama yiyo yavrucak. Te allam gecenin havasindan cikamadim yaw. Kulkedisi gibi konusuyom. Ben kaciym en iyisi..
Gizli kadin aleyna esrarengiz gizemli konusmalarinla beni kendine cekiyorsunseni daha bi cok tanimak istiyorum . Bu arada iyi etmissin bakim her/zaman iyidir
Kizin m i war oglun mu, ismi ne ? Sorularimin devam edecek
Gizli kadin aleyna esrarengiz gizemli konusmalarinla beni kendine cekiyorsunseni daha bi cok tanimak istiyorum . Bu arada iyi etmissin bakim her/zaman iyidir
Kizin m i war oglun mu, ismi ne ? Sorularimin devam edecek
Bitiful cevapvermis canim. Zeyno Ece ismi. Sor canikom.
denemeeee denemeee.....
selam kızceler,
keçi sütü için biraz bekleyin bence ağır gelebilir çünkü
keçi sütünden yoğurt yazın tutumaz kışın deneyin mutlaka keçi sütü deyince heidi geldi aklıma
http://www.youtube.com/watch?v=A-ytmGiv4Yk
denemeeee denemeee.....
selam kızceler,
keçi sütü için biraz bekleyin bence ağır gelebilir çünkü
keçi sütünden yoğurt yazın tutumaz kışın deneyin mutlaka keçi sütü deyince heidi geldi aklıma
http://www.youtube.com/watch?v=A-ytmGiv4Yk
Toto donduran bi günün sabahından Günaydınnlarr..
Repu sinir oldum sizin doktor durumlarına he Allah yardımcınız olsun o ne ya öyle..bidaha bizim sağlık sistemini eleştirmiyecem:44:
Aleyna keçi sütünden yoğurt yaptım iki defa tutmadı bu benim beceriksizliğimdenmi kaynaklı? Sen hangi şehirdeydin bide bak bunuda merak ettim şimdi
Vavecan Zeynep e içirdiğin süt büyük ihtimalle Kay markaydı dimi? çünkü başka marka yoktu o zaman.bende çok içmiştim zamanında..Ama Sağlık Bakanlığı sahtekarlık yapan 25 gıda firmasını açıklamıştı o zaman belki hatırlarsın ve içinde bu şerefsiz firmada vardıkeçi sütü diye 2 katı fiyatına inek sütü içirmişlerdi millete bak yine sinirlendim.
Bitiful cevapvermis canim. Zeyno Ece ismi. Sor canikom.
Guzelmis adiyla yasasin.. operim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?