Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Esrabeyaz kedileri mi sayamiyosun. Bu mu komik. Anlamadim.
Günaydın ahali
Bituful alemsin nokta kom :)
Ya düşünüyorum da hadi bir olur iki olur e hadi üç te olsun amaaaa sayamiyorum be arkadaşım kaçıncı bu puhahahahaha
Yok bebeem kecileri sayiyormus
Resmilesme korkma sekerim korurum ben seni kanatlarimin altindaEnteresan. İliskimi maslahatguzar seviyesine dusuruyorum o halde. Saskoloz smiley.
Kızlar destek mesajlarınız için çok teşekkür ederim akşam oğluşun lekelerini teyzesine gösterdim beni rahatlatmak içinmi bilmiyorum ama iç açıcı şeyler dedi ama kuzenimin oğlu için endişeliyim allah sağlık şifa versin inşallah
Bituful canım dr bıngıldakla ilgili iyi şeyler demiş onda bi problem yok şükür ayına göre gelişimi normal de lekelere dikkat çekmiş
Repucum dr özelde ama bu durumu anlatıp yapacak bişey olmadığını herhangi bir havale nöbet vs gibi durumlarda derhal kendisini aramaları gerektiğini söylemiş sonrada teskin etmiş burdan çıkınca trafik kazası geçirebileceğimiz 3 yıl sonra diyabet olabileceğimiz gibi bir ihtimal demiş kesin değil ama bir ihtimal ve inşallah hiçbir zaman gerçekleşmeyecek bir ihtimal
Tekrar teşekkürler kızlar iyi ki varsınız
20.01.2014 Tahlil Sonuçları
ay biraz karışık oldu ama galiba demir filan yok burda
Bu arada bizdede var omzunda bi morluk bi dr arkadaş bunu cildiyeye götürsen iyi olur demişti ama ben götürmedim bi baktırsak iyi olacak herhalde:26:
Ya şu peşpeşe alıntı nasıl yapılıyo bi beceremedim şu sayfanın özelliklerini eşimde söylenip duruyo aşkımla evleneli kaç yıl oldu sende niye yazmıyo diye ama hala beceremedim ben teknoloji özürlü yasemin
Günaydinlarrr..
Mart ayi geliyo sabah sabah tükkanin önü kedi kerhanesine döndü ahlak sistemim yerle yeksan..
GÜNAYDINN
kızlar siz birbirinizi nerden görüp yorum yaptınız.albüm falan?ben sık takip edemiyorum ama siz baya bi kaynaşmışsınız.maşallah.neyse benim
lekelere kafam takıldı.hemanjiyom mu acaba leke dedikleriniz.bi arkadaşın yüzünde vardı koyu kırmızı.öyle bişeymi.
Resmilesme korkma sekerim korurum ben seni kanatlarimin altinda
gunaydin kizlar nasilsiniz?
beni sorarsaniz iyiyim. iyi bir uyku cektim. dun gece oglani bol bol emzirdim.
2 gece dayandım ya. bir rekor benim içingünaydın repu can. çabuk pes ettin he..
Repucum ben de aynen devam valla, boşver böylesi daha iyi oluyor Kalk, yatağından al, emzir, tekrar dalmasını bekle... Böyle iki dk da işlem tamam
Cigdemduman sana soylenen birsey yok. Sana kirildim ve kizdim. Olay kapandi. Ustune konuyu bilmeden saygisizca yorum yapan arkadasa cevabini verdim o kadar.
Şahsi olarak bir cevap vermem gerekiyor mu bilemiyorum ama buradaki herhangi bir insana kin tutup kafamda taşıyacak kadar boş bir insan değilim, hoşlandığım vardır hoşlanmadığım vardır, ayrı. Ama bir tavır takınmak gerekiyorsa takınırım. Hoşgörülü bir insanımdır, kusurları boşvermeye çalışırım, bununla beraber birine alenen yanlış yapılmışsa da tarafımı belli ederim. Öbür tarafta kim olursa olsun.
vave ben de diyorum ki bana kırılma ve kızma şöyle düşün birbirimizi tanıyoruz sen bana diyorsun ki kız çiğdem kocayı salla da seni ve çocuğunu seviyorum yazdığımı böyle anla sana iltifat ettiğimi düşün yemin ederim inanmıyorsun ayatımın en değerli varlığı olan kendimden bile kıymetli olan kzım üzerine yemin ederim ki amacım ne seni farklı yorumlamak ne de seni kırmak belki de alıngamıydın o gün benim lafım mı battı anlamadım ama tekrar tekrar söylüyorum amacım sana üzüntü vermek değildi