Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ferdacim harika resimler. profosyonel fot. mi tuttunuz
Off afişe oldum valla zor kaldırdım Sağol canım evet profesyoneldi, hastanenin anlaştığı biri varmış, onlar aramıştı, sağolsun çok tatlı bir hanımdı, akşama kadar da kalmıştı hem de çok moral vermişti hiç fotoğrafçı gibi değildi düşünen varsa tavsiye ederim
aslinda insan o an gereksiz gibi. goruyo ama dogum heyecaniyla 2 telefon 1 kamera ve 1 de fot mak oldugu halde esim hic dogru durust foto cekmemis. cok gicik oldum ya ozendim simdi.
Oyy ferdam tipe gel ne kadar değisik ve cirkinlerdi ya doğduklari an Allah uzun omur versin..
Baltacim iyiyim:86: masallah senin kuzuyada ya annesine moralde verirmis..bende bi iki kere aglamistim bizimki bakip bakip gülmüstü duygusuz bu cocuk ya hic üzülmeyo bana..mama icmesinede sevindim ayrica.
Oyy ferdam tipe gel ne kadar değisik ve cirkinlerdi ya doğduklari an Allah uzun omur versin..
Baltacim iyiyim:86: masallah senin kuzuyada ya annesine moralde verirmis..bende bi iki kere aglamistim bizimki bakip bakip gülmüstü duygusuz bu cocuk ya hic üzülmeyo bana..mama icmesinede sevindim ayrica.
Iyi gecelerr..
Herkesi yatirdim oturuyom american horror story i izliyorum tıris tırıs:86:
Estaa baharatli nasil oluyo ya hangi baharat koyuluyo nasıl geri kalmisim bu konuda hayret oysaki yemek uzmanlık alanim..:125:
Kabus gibi bir gece... Biberonu reddeden oglumu iki saatir ikna etmeye ugrasiyoruz esimle.salla diyor baska bisey demiyor.ddaha yeni 90 mama yedirebildim.yine ayagimda.sanirim sabahlar olmayacak bu gece.benim yerime de uyuyun.
geçmiş olsun tatlım..neden reddediyor acaba
ben de som agzimi actim oglan hasta olmuyor dedim su an atesi 38.4
benim yerime de uyusunlar bi zahmet
Kadincakisler napiyosunz
Estarabiim canim hemşerim iyiym sen nasilsin. Evdeyiz tayildeyz yatip yuvarlaniyoruz kizimla. Keşke hep evde olsam hic calismasam
Uyku koçum bituful sen nasilsin?
Ya benimki ancak o gün iyi uyuduysa aksam agir bi şey yemezse banyo yapmissa iyi uyyo o da hep denk gelmiyo ki. Yoğurt gece kaliyo gaz yapiyo. Devam şutu bile agir geliyor bu çocuğa ama dun 20cc içti biberonla. Ama ole diklemiyo. Yemek gibi yudum yudum iciyo. Olsun eskiden agzina surmezdi.
Dun bi dilim mandalinayi yuttu ha kusacak diye beklerken bajtim yutmuş.
Bingildagi acik atiyo bazen görüyorum
Dun ben bi şarki dinliyordum agladim benimkisi babadiyla oynuyordu kızlar beni gördü agladigimi yanima geldi resmen uzuldu. Elimi tuttu yuzumu tuttu şefkat gösterdi bana. Yaa dun oon aylik annelik hayatimin en güzel aniydi:)
Benimkileri de koymuşum silemiyoom alıntı yapmayın :)
İki tane soru
Bebeklerin kıyafetlerini hala uzun mu yikuyisunyz. Benimki bebek kiyafetleri otomatik 40derece 98 dakika.
İki. İyi geceler cayi hic denedinuz mi. Ben hiç denemedim de. İnternette ise yariyo diye okudum.
Baltasar ben ilk 6 ay ayri yikiyodum simdi hep beraber yikaniyo normal uzun programda ve normal deterjanla..extra bi durulama daha yapiyorum bitince o kadar..
Iyi geceler cayini 1-2 aylikken vermistim ama rezene kadar etkili degildi...
Ferdamm niye oturuyo bu saate kadar ya aksam üzeri cokmu yatti?? Erkene almaya calis senin icinde iyi olur dinlenme şansin olmaz hic böyle..tabi bugune mahsus bişeyse sorun degil ama.
İki tane soru
Bebeklerin kıyafetlerini hala uzun mu yikuyisunyz. Benimki bebek kiyafetleri otomatik 40derece 98 dakika.
İki. İyi geceler cayi hic denedinuz mi. Ben hiç denemedim de. İnternette ise yariyo diye okudum.
iraz once izimin ve benim hastahane cantamizi hazirladim ben cantayi hazirlarkende oglum etrafimda dolanip durdu cok tuhaf bi duygu ayni seyleri tekrar ayni senesinde yasamakrabbim bunuda saglikli sihatli kucagima almayi nasip eder insallah kiz cantasi hazirlamakta ayri bi guzelmis cicili bicili tulumlar renkli rpembis pembis elbiseler tokalar falan