2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 185 52,6%

• Ankete Katılan
    352
ben sut vermeye basladim ikigundur iciyor bi rahatsizlikta olmadi benim sipa mamayi cok yedi artik yeter dedim :KK37:

Paris nerdesin bacim sen..artik her gun foruma gir ve lutfen iyiyim daha dogurmadim diye mesaj birak.merak ediyoruz sonra..
Pasami da op yerime..
Kiza isim buldunuz mu? Mira koyun bu sene cok moda.. :))

ben bi kac kez icirdim inek sutu herhangi bi sorun olmadi, bazen kahvaltilarina inek sutu ekliyorum, corbalara da.

Gunaydin kizlar.
4 gün evdeyim diye dun gece karar verdim uyku eğitimi vereyim dedim. Tabii ki olmadi agladi. Aglayacagini biliyordum da bu kadar çabuk pes edecegimi bilmiyordum. Ya sizce aglatmadan kendi kendine uyumak öğretilir mi. Ama yani gece gündüz. Uyku aralari değil. Var mi yapan. Bi arkadsimin kizi pepe izleyip uyuyordu. Actim ama i i fayda etmedi.
İkinci soru su. Gece emmesini kesmek için erken di mi. Normalde bi yas diyorlar galba.

kesme gece daha ya, küçük sıpalarımız daha, emiyosa emsin:emir_bebek: ben de 4 gün evdeyim sadece yarın sınav görevim var, bu haftasonu da seminer yokmuş. :KK8: bugün evdeydim aylardan sonra 10 a kadar uyudum, çocuk uyandığı gibi annemlerin odasına bıraktım oğlanı sonra mışıl mışıl uyudum,kalktım uzun uzun kahvaltı ettim,sonra temizlik,sonra da oturmaya gittim şimdi de baharatlı mısır patlattım ohhh keyfim yerindeydi kısacası ondan böyle anlatasım geldi:KK54: ne zamandır mahrumdum bunlardan:KK43:çok özlemişimmm:KK9:

İNEK SÜTÜ; ben de bu ay dolsun vermeye başlıyım mı diyorum annem yaşını doldursun diyo bilemedim:26: ama muhallebisine falan koyup, üç beş yudum tattırarak başlasam mı diyorum.. başlayanlar ya da başlayacak olanlar günlük süt mü çocuk sütü mü dışarıdan mı alıyosunuz ??

ferdaaaa, baltasar naberr:KK54: nasssıınızzzzzz

Sağol canım bizimkini uyuttum biraz zor daldı bayağı bir yanında kaldım şimdi kalktım. Sen nasılsın? Ben açıkçası çocuk sütü vermeyi düşünmüyorum çünkü onlar uzun ömürlü oluyor, günlük vermek daha iyi bence.

ruzammm canimm iyiyim saol dusundugun icin:KK16::KK16::KK16:daha dogurmadim gecen gun renkli ulturasonda baktik cok guerl bi kizim olucak gibi:nazar::nazar:isim hala kararsizim mira ismini cok duyuyorum ama gozum tutmuyor:KK53::KK53:senin oglunda cok tatli kartpostal bebekleri gibi masallah:nazar::nazar::KK54::KK54:

Iyi gecelerr..

Herkesi yatirdim oturuyom american horror story i izliyorum tıris tırıs:86:

Estaa baharatli nasil oluyo ya hangi baharat koyuluyo nasıl geri kalmisim bu konuda hayret oysaki yemek uzmanlık alanim..:125:

Kabus gibi bir gece... Biberonu reddeden oglumu iki saatir ikna etmeye ugrasiyoruz esimle.salla diyor baska bisey demiyor.ddaha yeni 90 mama yedirebildim.yine ayagimda.sanirim sabahlar olmayacak bu gece.benim yerime de uyuyun.

Kabus gibi bir gece... Biberonu reddeden oglumu iki saatir ikna etmeye ugrasiyoruz esimle.salla diyor baska bisey demiyor.ddaha yeni 90 mama yedirebildim.yine ayagimda.sanirim sabahlar olmayacak bu gece.benim yerime de uyuyun.

neden reddediyor acaba :KK50:
ben de som agzimi actim oglan hasta olmuyor dedim su an atesi 38.4 :KK43:
benim yerime de uyusunlar bi zahmet :KK5:

Gunaydınlarrrr
Herkese hayırlı cumalarrr
Gece bizimde çok kötüydü yaaa saat başı ağlayarak kalktı ne oldu anlamadım ayağımda sallamama da izin vermedi. Öyle sesli ağlayarak kalkıyo ki korkuyorum noluyor diyeee:))
Kapılarım takıldı dün istediğim gibi oldu içime sindi çok şükür:)) iki gece önce burak yıne uyumuyordu yanıma almıştım eşimi dürttüm bişi sölücektim bana bi bağırdı ki aklım çıktı. Bana diyo ne şiddetli dürtüyosun korktum bunu kaçıncıya yapıyosun diye bağıra bağıra söleniyo:KK53::KK53: deli mi ne yaaa sonra bi tripler yorganı çekmeler falan... Bu ne ya diye bağırıp bi kalktım yataktan ödü koptu:))):KK53::KK53: yeter lan yeter dedim sen bana ceza mı veriyosun dedim:KK53: aldım beşikte uyuyan çocugu gittim salona aldım ayagıma geldi arkamdan gel şuraya yataga diyo gelmicem git uyu rahat raat dedim.yarım saat sonra geldi aldı çocugu ayağımdan ben kaldım salonda :KK53::KK53: uyuyamadımda.gece 1-2 kere kalktı burak gittim süt verdim döndüm salona.:KK53::KK53: sabah oldu eşim işe gidiyo benle konuşmucak ya benî uyandırmak için açık kapıya vuruyo uyanamyımda çocugun yanına geceyım diyee:KK53::KK53: salata yaaa:KK53::KK53: öle iste delirtti beni yawww uyuz oluyorum bazen ama seviyorum yinede :))) dün eşim aradı kp in halası kalmaya gelmişti izmirden gidip görüşmüştük.şimdi o bizim evi görmek istiyomuş:KK53: kapılarda oldu yaa.. eşime dedim ev çok dağınık haftaya bigün gelsinler ben söledim artık dedi:KK53: kızdım biraz sölendim. dün kapılar takılıyo zil çaldı baktım kp :)) şaşırmadımm meraklı geç kalmış hemen:)) dedim ki hala daha burdamı hee burda dedi.dedim ki haftaya bigün gelseydi daha ıyıydı baksana evin haline heryer toz duman falan.yok be kızım o öyle temizliğe falan bakmaz dedi.olsun sonuçta ev görmeye geliyo dedim.merak ediyomuş çok dedi. Ben de tutamadım kendımı ne meraklı insanlar var ya dedim neyse gitti bu. 1 saat sonra eşim aradı babam aradı gelmicez işim ar dedi dedi sen bişey mi söledin diyo:KK53::KK53: hayır ben ne sölücem benim işim başımdan aşmış falan dedim..öle kaldı..kp boğasım varrrrrr!!!! O kadar meraklılar ki birilerini bize getirip evi göstermeye hava atmayaaa...ellerinden gelse eve her aldığımız yaptırdığımız şeyler için bütün mahalleyi sırayla göstemeye getirirlerrrrrr ...çıldırciiiimmmm taşınasımm varrrr uzaklaraaa

Repu gecmis olsun ya simdi nasil atesi??

Ruza seninkinin derdi ne dis falanmi acaba..gece yemek istemiyodur belki..bide sütten sıkıldılar artik ya bin şebeklikle iciriyorum bende:KK25:

Tutku seninde tribini yerim..ne cektin be bu kp den:)) bende bazen dürtunce firca yiyorum gece o iki parmaginla bögrümü delcen bigün deyo:KK53: ohh kapilarinda hayirli olsun temizlik isin cikacak bayagi..

Çoğu aynı şeyi yaşıyor ruzammm.dönemsel olabılır yada belki karnı ağrıyodur.arada yatırmadan ıhlamur. Falan versene rahatlatır..

neden reddediyor acaba :KK50:
ben de som agzimi actim oglan hasta olmuyor dedim su an atesi 38.4 :KK43:
benim yerime de uyusunlar bi zahmet :KK5:

Geçmiş olsun repu şimdi nasıl durumlar??

Tutku seninde tribini yerim..ne cektin be bu kp den:)) bende bazen dürtunce firca yiyorum gece o iki parmaginla bögrümü delcen bigün deyo:KK53: ohh kapilarinda hayirli olsun temizlik isin cikacak bayagi..

Saol bidilcusummm..valla ne çektim yawww benim kimsesiz biriyle evlenmem lazımdı:))) ben 20 gunluk lohusayken mahalledeki komşuları sırayla kocalarıyla akşamları geçmiş olsuna getirmişlerdi.düşündükçe sinir basıyorrrr.ve tüm bunlar eşime normal geliyorrr..bayramda onların komşularına gideriz millet bana der istanbula gitmişsiniz oğlanı bırakmışınız, ev borcuda bitiyomuş az kalmış...herkes herşeyi biliyor yanee:KK53: kp tüm gün evde olup işi gücü olmadığı için anlatıp duruyo millete:KK53:

Ruza seninkinin derdi ne dis falanmi acaba..gece yemek istemiyodur belki..bide sütten sıkıldılar artik ya bin şebeklikle iciriyorum bende:KK25:

hala 38, 38.5 devam ediyo ama keyfi yerinde diye ilac fln vermiyorum.

tutku ne durtuyon adami askim diye tatlitatli uyarsana :KK53: nefret ederim uykuda durtulmekten yaaa :KK33:

Son düzenleme:
Çoğu aynı şeyi yaşıyor ruzammm.dönemsel olabılır yada belki karnı ağrıyodur.arada yatırmadan ıhlamur. Falan versene rahatlatır..

Geçmiş olsun repu şimdi nasıl durumlar??

Saol bidilcusummm..valla ne çektim yawww benim kimsesiz biriyle evlenmem lazımdı:))) ben 20 gunluk lohusayken mahalledeki komşuları sırayla kocalarıyla akşamları geçmiş olsuna getirmişlerdi.düşündükçe sinir basıyorrrr.ve tüm bunlar eşime normal geliyorrr..bayramda onların komşularına gideriz millet bana der istanbula gitmişsiniz oğlanı bırakmışınız, ev borcuda bitiyomuş az kalmış...herkes herşeyi biliyor yanee:KK53: kp tüm gün evde olup işi gücü olmadığı için anlatıp duruyo millete:KK53:

sagol canim. iste ayni atesi devam ediyo baska pek biseyi yok.

bunun icin kv-kp ye gerek yok ki. benim esim hem kv-hem kp hem de kocaligi basariyla yurutuyor yani. ben daha 3 gunluk lohusayken basladi( o da hastaneden o gun ciktigimdan yoksa daha erken olurdu ) hem her gece misafirim vardi lohusayken, bi de ikram napicaz diye basimi yerdi :KK1: annem sagolsun burdaydi da borek kek vs yapiverdi bisiler. yan epizyotomi oldugumdan oturup kalkarkwn dikislerim feci acirdi, misafirlerin yaninda yatamazdim da :KK14:

tutku okurken çok güldüm beni anlatmışsın sanki:)benim kvde çok meraklıdır konu komşuya göstermeye bişeyleri.ama ben kızarım biraz çekinir.geçen onlara gittik.çocuğu alıp dışarı cıkayım dedi.komşulara gösterecek bende olmaz soğuk dedim.sonra komşu soruyodu falan yaptı.sonrada komşular sormuş bebek geldide niye bizi çağırmadın sevecektik diye.kv de gelin göstermiyo nazar değecek diye demiş:))bide bana anlatıyo.bende iyi demişsin, kendi torunlarını sevsinler dedim.deli ediyo bazen beni.hele kp tümden zır deli ediyo.kocanla aranı iyi tut boşver onları dış kapının dış mandalları işte

Ruza canim utku nasil? Donemsel birseydir belki yada disi cikacaktir. Konussalar da bir anlasak dertleri ne

X