2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 185 52,6%

• Ankete Katılan
    352
Yelda yıldönümünüz kutlu olsun büyüyen ailenizle nice yıllara fırsatını bulunca acısını çıkarırsınız

Selerm oğlak için duygusuz mantık insanı derler o yüzden erdem büyüyünce onun için yaptığım bu faaliyetlere bakıp teşekkür ederim anneciğim ne güzel şeyler yapmışsın dermi tereddütlüyüm zira eşimde bir oğlak ve böyle şeyler için "ne gerek var yea " modundadır :))

Yasemin ağzından bal mı damlıyor diyim ne diyim bilemedim :) öyle düşündüğün için saol

Yarın çok sevdiğim komşu ablam erdem için diş buğdayı yapacak ben istanbulda yapmayı düşünüyodum neneler dedeler orda diye komşum baktı üzüldü acıdı heralde bize yalnız kuşlarız diye:) saolsun mutlu etti beni

Fly ohaa deseydin ne aptal insanlar var ya..iyi bi yorum yapmaya aciz mutsuzluktan ölecek insanlar var takmayin..

Yasemin kk disindada aklina geliyoruz ne mutlu..oyy yerim onu ya gözumde canlandi gözler kaymis salincakta:KK1:

Baltasar nice senelere.. bebek olunca hersey monoton bi hal aldi bizde bu sene hiçbişey kutlayamadik..:KK25:

Tutkuu benim yerimede gez annem..1.si güzeldi 2.de iyidir kesin..

Spor yalan oldu kv trip atti seneye gidersin durmeyoo bu çocuk 3 ten sonra diye..salonuda beğenmedim..göbekle gezmeye devam.

bituful artık parka gidince seni,lcw gidince ruzayı,pasta börek görüncede vaveyi aklımdan çıkaramıyorum hep sizi düşünüyorum yani:KK52:
bağlandım ben buraya bırakamıyorum:KK4:

Fly insanlar bazen hasetlerindn de elestrio mesela bn ne zamn cok guzel bi cift gorsem bizim kdr mutlu diilerdir die dusunup kendimi teselli ediom:KK53: ama neyseki bn sadece dusunuorum insaniz cekememezlik olmamasi mumkun diil.. vavein hamaratligini gel de kiskanma yada addin libidosunu, ne bilem repunun kocasina olan sabrini pitifilin herkesi sevmesini:KK33: neyse ki disunduklerimizden diil konustuklarimizdan sorumluyuz. Amin.:KK14:

Son düzenleme:
ya bu prima beyaz renki ıslak mendil hiçmi indirime girmez kk ve ebebek yetkililerine sesleniyorum bize indirim yaptırııııııın 2,49 diyo stok yok 3.75 olunca stok çok

Yasemin gece kusu yasemin. Senin bu geceleri acilan ceneni dinlemk cok keyfli. Bi sen bi ben kaldik topikte. Kahrolsun uyku tutmayan geceler. Nehir uyanck die uyumuorum cunku bn dalinca o kalkio. Yatmiom kardesim stop.:KK53:

Fly insanlar bazen hasetlerindn de elestrio mesela bn ne zamn cok guzel bi cift gorsem bizim kdr mutlu diilerdir die dusunup kendimi teselli ediom:KK53: ama neyseki bn sadece dusunuorum insaniz cekememezlik olmamasi mumkun diil.. vavein hamaratligini gel de kiskanma yada addin libidosunu, ne bilem repunun kocasina olan sabrini pitifilin herkesi sevmesini:KK33: neyse ki disunduklerimizden diil konustuklarimizdan sorumluyuz. Amin.:KK14:

Burçak çok alemsin gülerek okudum kendini yazmamışsın ama seninde esprilerini neşeni enerjini kıskanıyor olalım :))

Baltasar evlilik yıldönümün kutlu olsun, Allah beraber nice mutlu yıllar nasip etsin.

Bizim paşayla uyudum, saat 1'de kalktım, bu ağız yine durmadı hep faaliyet :KK17: Yok ya bu böyle gitmez bir şeyler yapmak lazım :KK19:

Diş buğdayı yapamadık biz, tam yeni çalışmaya başladığım zamanlara gelmişti galiba, uğraşamadım açıkçası. Artık doğum gününe kısmet...

Ne zaman uyuycam ben ya denge menge kalmadı :KK37:

Son düzenleme:
Günaydinlarrr..

Yasemin alemsin canim düsun valla benimde bazi anlarda burasi geliyo aklima..bağlandik rutin bir isimiz haline geldi kk ya girmek.

Purçak sana bisey demiyorum Allah seni bildigi gibi yapsin.özel konuşmalarida ifşa etmen hic hoş olmadi düstün gözümden:86:

Ferdammmm bu arada sağol.herkes kendinde olmayani istiyo bende zayiflayinca ilk yüzümden gider cökerim hic sevmem bu durumu..sen fotolarda farkli cikiyosun reelde coook daha güzelsin..uyku düzeninde cok sacma evet iyi gece yatabiliyosun:KK1: hala besiktemi yatiyosunuz beraber:86:

Kizceler napiyonuz
Gece siz konusurken lak lak ben ev oturmasina gitmistt ordan geldik 10:30 gibi kızı uyuttum başladım hamaratliga gece gece temizlik gitmeden once supurmustum ses olmasin gece diye gelince de vileda yaptim toz aldim kızımın ertesi gün icin hazırlıklarını yaptım saat 12 gibi yattım
Oyhhh ne bu enerji demeyin bayilcam bi yerlerde bu gidişle

bugun de ben burdayım kimsecikler yok,hain domdomlar nerdesınız:KK37:

pitifil benı ne kaar sevdiğini gözlerının sürekli benı aradıını herkes bilsin istedim,herkes benı sevsın,herkes benı özlesin,herkes herkesss:KK33: narsıstık ruhum yara aldı tamır etmem lazım ilgiye ihtiyacım var:KK16::KK16:

ferdacıgımm yerim senın yanaklarını :KK16::KK16:

yelda kibar hatun ben de bursadayım benımle de buluş :KK34::KK34:

esracan cok hamaratsınn yoksa en hamarat sen mı olmak ıstıosun o koltuk dolu annem:KK51:

ruza kuzum egıtım nasıl gecıyor, utku hasta oldugu için mı uyumuyor sıkıntısı ne ki yavrucagın acaba.. özledm senı ilk gözağrım:KK16:

tutku gez tozz ohh miss valla,hiç vıcdan azabı duyma bu sıpalar gece on kere uyanırken bıze acıyolar mı sanmıorum:KK37: hem bıraktıgın kişiler de yabancı dııl gözü gb bakarlar buraga:KK16: bı de hiç üzülme bı saatlık yol nedır kı hem bızım fareler gunden gune buyuyor farklılalşıyor,şimdi senınkı yenı yürümeyı ogrendı ya ondan bole çılgınlar gb koşturuo,yürümenın de normal bı aktıvıte oldgunu farkedınce raatlıcak yavaslıcak:KK34: dun nehırı yalnız bıraktım yaklaşık 45 sanıye kdr bı baktım merdıvenlerde 9. basamağa kdr tırmanmış,allahım aklımı oynatıorum sandım onu orda görünce,pire gb bıdır bıdır hala cıkmaya çalışıodu ben onu merdıvenlerde yakalayınca:KK33: merdıven cıkmanın aslında salak bı aktıvıte oldugunu bı farketse ben de raatlasam, ne bılıım asıl güzel olan aktıvıtelerın uyumak filan oldugunu farketse mesela:KK33:

selerm bend de performans bıdı bıdısından var organızasyon şirketıne mı versem dogum gunu şeysını dıorum hem bızım köy cok asortık kaldırır,hem de kv ye hava atmak için 3 yıllık malzeme cıkar:KK53: bakacam artık duruma:KK37:

kocam gıttı kahrolsun eğitimler yaşasın tam bagımsız kadın hakalrı,ıstanbul unıversıtesı fen edebıyattan mezun olmamdan mutevellıt o kdr cok bu sloganı duydum kı bırı kahrolsun dıye bı cumleye başladıgında bole bi şekilde tamamlayasım gelio,bilinçaltım cok sakat. mutsuzum kederlıyım :KK52::KK52: ama içimde bılmedıgım de bı enerji var hayrolsun :KK53: eve gıdınce temzılık yapam madem ,temızlıge kanalıze edem enerjımı :KK37::KK37:

Son düzenleme:
Burçak yawrum ne dolmusun beaaa
Konuş konuş bitmemiş sanki daha konuşsan konusursun gibime geldi.
Sen onu bunu boşver hangi köy asortik len bursada Görükle mi yogsam?

Yasemin canim benim yaa pasta borekle kisitlama cicek bocekte ucan kusta beni hatirla :86: ben ogullarimizin ayni olan papyonlu gomlegini gorunce seni ve oglunu animsiyorum :)

Purcak omrumun bir kismi kahrolsun....... larla gecti , cilgin zamanlardi kendimi iyi bisey zannediyordum ta ki evlenmeme ramak kala bir polis copi yeyip babamin beni enseleyip eve goturmesine kadar :86: asil benim bilinc alti ve gecmis cok sakat :KK53:

X