Günaydın ocak anaları ve bebeklikten çıkmış fenaca gızanlarıııııııı:))
Moralim bozuk içim sıkkın kafam karışıkk...iş yerinde izinden döndüğümde sorun yaşadığım bi kız vardı.. ben 12 de çıktığım için iş konusunda bana yrdım etmek istememişlerdi falan filann..
Allahım uyuz oluyorum görünceee üstelik aynı odadayız bide eski olduğu için herkesle anlamlı anlamsız şaka yapmaya çalışmalarrrr... Salata yaaa
töbe töbeee
Neysem sıkıntımın bi sebebide şudur ki benım oğlan çoook yaramazzz hiç durmuyor. Görenler kız bu ne yaramz hiç durmuyo Allah sabır versin diyo üzülüyrum bende...sbah ile gelcem giyinemıyorum bacagıma yapışıyo bırakmıyo
( ı ııııı diye bağrınıyooo.3 gundur aynı kotu giyiyorum:)) çocukla uğraşmaktan giysi görmüyo gözlerim....
Hergun eve gıdınce şunu bunu yapcam diyorum akşam bi bakıyorum çook yorulmuşum ama elle tutulur bi iş yapamamışımmm... Zaman nasıl geçiyor anlamıyorum.çocugu parka götüreyım diyrum yarım saati geçiyor çıkmamız ki park karşımızdaaaa
onu giydiriyorum kendım ondan kaçarak giyiniyrum çunku bırakmıyo peşimiii:)))
kafasında tam iyileşip ama aynı yerden tekrarlayan morlukla koşturuyor..:)) saçları ter su içinde kalıyor.mümkün değil oturupta bi oyuncakla oynasın
(( 7.aylıktan beri aynı kiloda zatenn....
2 tane topuklu bot almıştım..iş yerinde giyerım diye 1 aydır spor ayakkabıyla geliyorum
Hayat zor anlayacagınızzz..
Ev hanımı olmak istiyorumm
aylık 3 bin limitli kartım olsun....
Yada patron olayım sabah 11 de gideyim 12 de paydos edeyimmm
Yarın izin aldım eşimde alcak oğlanı bırakcaz alışveriş ve sinema keyfi yapcaz kısmetseee..aslında ben yarını oğluma ayırayım tum gun onunla olayım dedim ama sonra düşündüm kendımede vakit ayırmam gerek?? Haksızmıyımmm???
Alışveriş konusunda benim eşimde uyumludur sever bana ve kendine bişiler almayıı....
doğum günü için bende çok kararsızım nerde nasıl kimlerle yapacagım konusunda..ama yüksk ihtimal evde annane babanne teyzeler bide bi kaç arkadaşla yapıcaz....