- 21 Ağustos 2013
- 1.071
- 678
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
pariscim evde tv ve net takılmaya fırsat bulabiliyormusun benim oğlan çok afacan asla fırsat bulamıyorum ancak iş yerinde net açabiliyorum 2.lerde gelince ne yapcaz bilmem..
aynı şekilde biz de alışverişe gittik dün. ama benim kocayla alışveriş başlı başına depresyon sebebi. mutfaga bir kaç parça bişiler aldım şekerlik vs. mutfak coğunlukla dagınıkmış, güzel olmasının ne manası varmış bitmedi mi diyip durdu. anlıyacağın yine tartışarak döndük eveAlisverisin dibine vurdum geldim..pert olduk ailecek.oglani yikadim simdi ayagimda.yarin yolculuk var hazirlik yapicim..gecmisi okudum ise gidince uzunnn uzunnn alintilar yapicim...sayfalari bos birakmayin..depresif halde olanlar gidin alisveris yapin.yarin herkesi depresyondan cikmis goreciim.topunuzu opuciim... :)))
Merhaba kızlar, kızım 6.hastalığa yakalandı çok moralim bozuk. bir bilginiz var mı bu hastalık konusunda? moralim sıfırrrr
benim fazla yemek yerse veya hiç yemeyip anne sütüne abanırsa boyle oluyorGünaydınlar
Tatlım geçmiş olsun hastalığın yavrunda gördüğün belirtileri neler ?
Bizim bıdık ishal oldu galiba dişten mi sudan mı anlamadım dışarı çıkardığım yok babayla bende bişey yok suyuda damacans veriyorum kaynatmadan afedersiniz kıvamı anne sütü emdiğindeki gibi sümüksüde biraz dün akşamdan beri 3 kez yaptı normalde günde 1 veya gün aşırı hafif katı gibi yapardı keyfi iştahı yerinde ama siz suyu kaynatıyormusunuz ?
Vave dişin geldiğini damağın dış tarafında beliren beyazımsı tomurcuklardan anlayabilirsin günden güne çıkacağı yere doğru hafif kızararak ilerler bizimki öyle şimdi eli kulağında bir haftaya çıktı çıkacak 5. İshalide ondanmıki acep
Kağan hoşgeldin ve kolay gelsin
kıyamam ya... foto koy da göreyim halini.. vay be, çocuklar insanı kılıktan kılığa sokuyor...Ruzamm odayı ayırdık da biz onun odasına taşındık:))) odasindaki kanepeleri birleştirdik koca bi yatak yaptık kendimiZe akşam eve gidince bi resmini paylaşırım.o karyolasında yatıyor uyandıkça süt veriyrım pışpışlıyorum yerine koyuyorum yada ayağımda sallıyorum... Odasını 6 aylıkken ayırdık ilk2 hafta ayrı yattık baya rahattık 2 kere kalkıyordu ne zaman ek gıda ve diş Zımbırtısı başladı herşey altüst olduu
Burçakım sendemi geldin depresyon köyüne:)))
repum geçmiş olsun... Allah korusun bebeişlerimizi.gecmis olsun canim, ben de dun ayni sekilde bacagima yapisik yururken sut tasiyor diye acele ettim. dizim ysnagina carpti, mor simdi yanagi
kuzum... hoşgeldin... aklımdasın sen benim.. bizden habersiz doğurma sakın, önce yaz buraya doğuma gidiyorum diye. dua ederiz.slmm canlar 4 gundur nete giremiyordum biride merak etmemis dogursam haberiniz olmuyacak:105::105:
ruza gecmis olsun canim canim
flyg nicikin cok karisik yanlis yazdim galiba ama hatirlayamadim:26::26: neyse oglusun cok tatli masallah subhanallah su bacaktan sarilip yurume isi bizimkindedxe var namaz kalidigimi goruyor gelip yapiyor pat diye dusup agliyor sonramutfakta is yaparkende ayni bide nerde piriz var nerde kablo var basina gidiyor yapma dedikce daha yok gidiyor
aynen ferdam ya.. benimki de onu çok yapıyor. ninni ya da müzik açınca duruyor.Ya işte Bitufulum tam bir birlik halindeyiz, depresyona bile hep beraber gireriz
Ben de sallarken belinden ve karnından zorla tutup gitmesini engellemeye çalışıyorum, o kadar direniyor ki uyumamak için, ilginç şarkı söylersem dinliyor, sonunda küt diye gidiyor. Uyumadan önce son enerjilerini boşaltıyorlar herhalde
hoşgeldin güzelim, alırız tabi, hoşgeldin...arkadaslar uzun zamandır giremiodum şimdi evde netim var beni tekrar aranıza alırmısınız
öğleden sonra çıkacağız yola canım. eskişehire kadar arabayla, sonrası hızlı tren.. inşallah eğitimi kabul ettiğime pişman olmam. :18: oğlanla yolculuk çok zor.Günaydın ahali
Ruzam yollarda misin
Iyi yolculuklar annene kavuş bakalim
Herkes nerde
Uyuyonuzmu
Bu saatte aaaa
Öğlen oldu be hadi kalkin
Doğum günü organizasyonu yapiyo musunuz kizlar bebislere
hoşgeldin tubammm.... özledik senii....iştee evime geldim nihayet ohhh....
ama çok fazla işim var temizlükk yapılcek geçmişi de okuyamaycem
çok yazmışsınız,öperim hepiciğinizi
geçmiş olsun tatlımm... moralini yüksek tut, Allah'ın izniyle iyileşir bir an önce.Merhaba kızlar, kızım 6.hastalığa yakalandı çok moralim bozuk. bir bilginiz var mı bu hastalık konusunda? moralim sıfırrrr
bu defa kesin çıkacak vavem.. içime doğdu.. :86:gelelim asıl konuma : tikkatle okuyun lütfen
buğra nın diş yerinde yüzeyel bir beyezlık war ama dş ucu gibi değil. kızımın ki kızararak çıkardı. sizin bebelerin nasıl çıktı? bir de çok huysuz bağdaştırarak bu sefer kesin diş diyorum 10 güne çıktı çıktı, olmadı takma diş ölçüleri verdim uğraşamiycim
selerm canım war mı sizde diş belirtisi
yuh dicem.. o para için bir ay çalışıyoruz, 2 saatte mi harcıcaz. hem ne gerek var Allah aşkına. en iyisi evde.Doğum günleri yaklaşıyo bir organizeyşın yok şimdilik..ilk ruza yapcak ondan kopya çekerük
Bi mekan fiyatı sordum bizim evin orda 2 saat için 2000 tl dedi sanki düğün yapacam hassss dedim..ben evimde apartman teyzeleri eşliğinde yaparım mis gibi dedim
geçmiş olsun fulyacım.. ben hep damacana kullanıyordum. artık musluk suyunu kaynatarak kullanıyorum. ondan değildir ama ishali. üşütmüş olabilir. bir iki gün daha bekle devam ederse götürürsün. muz, patates, pirinç lapası falan yedir. hemencecik iyileşir inşallah kuzucum..Günaydınlar
Tatlım geçmiş olsun hastalığın yavrunda gördüğün belirtileri neler ?
Bizim bıdık ishal oldu galiba dişten mi sudan mı anlamadım dışarı çıkardığım yok babayla bende bişey yok suyuda damacans veriyorum kaynatmadan afedersiniz kıvamı anne sütü emdiğindeki gibi sümüksüde biraz dün akşamdan beri 3 kez yaptı normalde günde 1 veya gün aşırı hafif katı gibi yapardı keyfi iştahı yerinde ama siz suyu kaynatıyormusunuz ?
Vave dişin geldiğini damağın dış tarafında beliren beyazımsı tomurcuklardan anlayabilirsin günden güne çıkacağı yere doğru hafif kızararak ilerler bizimki öyle şimdi eli kulağında bir haftaya çıktı çıkacak 5. İshalide ondanmıki acep
Kağan hoşgeldin ve kolay gelsin
sağol bebişim.. :80: içime oturdu ya, çok para verdim sanki.Doğumgünü için bende meraktan sordum ya yoksa küçücük bebeğe dışarda yapmak saçma. Şöyle aklı erince 5-6 yaşında falan olabilir..Fly ında dediği gibi huzurlu ve steril bi ortam olması lazım..
Yasemin anacım bana yaptığın çorba çok fazla geldi.3 çeşit sebze pirinç yada bulgur koy mesela.
Şu tat konusunda ben yandım..bizim yediğimiz hiç bişeyden o yemez öyle ağzına verince direkt kafayı çevirir. Ciğerci kedisi gibi bakar anca.Zaten yemek saatleride hiç ona denk gelmiyo.
Ruza güle güle bebiş bu arada.
anam tahmin ettiğim şey mi.... şaka gibi...Burada bir arkadas var esimin is arkadasinin esi.15 aylik oglu war, 2. yi dogurdu gecen gun. İlk dogumu normaldi.ikinci. hamileliginin basindan beri sezeryan istedi. Sebebi ni dayanamayacagindan saniyorum megerse esi oyle istemis anlainiz siz onu sastim kaldimm. Pisman sezeryan oldum dye. Ama is isten gecti
kuzummm.... Allah kavuştursun... bırak nehiri sen de git..Esim cumadan 3 gunlugune sehirdisina gidio. Dert oldu bna. Manyak miyim neyim. Elimden gelse bn de gitcm
hayırdır ne oldu?Aaa ay bu erkeklerin bencillikleri öldürecek beni
sen de depresyona girersen biz naparız.. gerçi terzi kendi söküğünü dikemezmiş..Isi birakcm evde sikiliorum ise gidince orda skiliorum. Allahim bnm derdim ne bu kdr daldan dala dusunce yetet zira suan kendimden skildim cok skiciyim. Operim.
aynı şekilde biz de alışverişe gittik dün. ama benim kocayla alışveriş başlı başına depresyon sebebi. mutfaga bir kaç parça bişiler aldım şekerlik vs. mutfak coğunlukla dagınıkmış, güzel olmasının ne manası varmış bitmedi mi diyip durdu. anlıyacağın yine tartışarak döndük eve
telaşlanacak birşey yok, sadece çocuğu rahatlandır, hiç ilaç vermesen bile en geç 1 haftada tamamen iyileşir.
benim fazla yemek yerse veya hiç yemeyip anne sütüne abanırsa boyle oluyor
Ben de o alisveris yaparken fikir veririm yardimci olmaya calisirim gecen 2 saatte 1 ayakkabi begendi onu da geri koydu sesim bile cikmadi. Ben alisveristeyken o bi yerlere kaybolur, her karsi karsiya geldigimizde bitmedi mi diye soraraynen repum.. sinirli sinirli, hadi artık deyip duruyor. çocuk durmuyor diyor. hakkaten durmuyor o da ama biraz sabretse, oyalasa olmaz sanki.. o alışveriş yaparken ben şekilden şekile giriyorum çocuk ağlamasın hzuursuz olmasın diye, o hadi hadi burnumdan getiriyor.
aynen repum.. sinirli sinirli, hadi artık deyip duruyor. çocuk durmuyor diyor. hakkaten durmuyor o da ama biraz sabretse, oyalasa olmaz sanki.. o alışveriş yaparken ben şekilden şekile giriyorum çocuk ağlamasın hzuursuz olmasın diye, o hadi hadi burnumdan getiriyor.
Eh işte ferdam iç güveysinden hallice, sizi görüyorum daha iyi oluyorum.baktım depresyonda sayfa ilerlemiyo çıkam dedim..
Esra kişi başı 50 de az bi rakam değil.
Ruzacım katılıyorum sana bebeğemm..
Fly 5 haftada iyiymiş be ayrı kalınmış sürelerin öcünü alın
Purçak senin nefret etmen beni bağlamıyo. Ben seviyosam gerisi teferruattır:86:_
Repumm..Repu ve yabancı damadın maceraları diye bi film çekecem komedi tarzı çok eğlenceli atışmalarınız
Biz eğer beraber alışveriş yapmak zorunda kaldıysak (!) alışveriş merkezine giriyoruz, sonra ayrılıyoruz, o çocuğu arabasıyla gezdiriyor, ben de mağaza geziyorum Durumu çoktan kabullendiğim için artık gel beraber bakalım bile demiyorum; ancak bir şey beğenip karar verememişsem son noktada soruyorum. Böylesi çok daha huzurlu
By erkekler genel olarak Boyle demek ki. Ya da bize mi catti nedir
By erkekler genel olarak Boyle demek ki. Ya da bize mi catti nedir
ruzammm sana haber veririm canimmm eger aniden gelmesse cunku erken doguracakmisim gibi hissediyorum