2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 185 52,6%

• Ankete Katılan
    352
Vayy be bnm esim cok yardimci olur bna alisveriste. Bizde de bn sevmem ruhum bunalir afakanlar basar. O bnle cikar onerilerde bulunur bn kabinde denerken o bisiler bulur getirir bna. Daha biseye pahali dedigni de bilmem. Canta beenirim ona uygun ayakkbisini sorar magazada. Dun ona alisveris yaptik sana da bisiler alalim diip durdu. Gozucuyla bile bakmadim. Hic havamda diilim dedim:KK37: velhasil kelam eve gelsin de opup basimin ustune koyayim:KK33: bnm sevmdgimi bilir bn de alisverise sadece onla cikarim elimden geldgnce ona yardimci olmya calisirim baska da kimseyle bise almya cikmam. en yakin arkdsim da olsa tahammul edemem ztn. O begenmezse de almam bise ztn. Zevkine guvenirim ilgilidr zevklidir.

Bence de öpüp başına koy canım kırk yılda bir çıkar :nazar::nazar::nazar:

ilk doğum gününü ruza mı yapacak lütfen arkadaşlar hazırlıklarınızdan bahsedin bizde sizden fikir almış olalım değil mi nede olsa ilk doğum günü kız heycanlanıyom ben :KK43::KK53:

İki ki gündür ara ara okuyorum alıntıladım ama yazamadım ruzacım galiba ilk defa senden uzun olucak :)))
oooof gerçekten çok sıkıcı günler:KK36: gezmeye eğlenmeye:KK33::KK35: sinemaya gitmeye alışverişe yani kısacası TATİLE İHTİYACIMIZ VAAAR:KK52:
Aynen canım aynen öyle:))
Bu arada benim egitimin onayi cikti carsamba ankaraya gidiyorum.hizli trenle gitcez utku beyle..insallah egitimi kabul ettime pisman olmam.. :)
Iyi yolculuklar canım
Burcak tutku vave bituful ferda repu eylemsevcan fulya baltasar esra nerelerdesiniz kuzum... Sesimi duyan var mi...
Addddd..... Sen de... Nerdesin. :KK43:[/QUOTE
Elinde ben varim istersen cnm ama gecmisi okuyup hepinize cvp vermeyi bilemiyorum telden, bgn aylik rutin kontrolumuz vardi doktorumz 12-6 arasi emzrme dedi cok agliyo dedik o zmn 2 kalkisinin birinde emzir dedi uyku duzenini bu sekilde saglayabilirsn dedi acikcasi gozum yemiyo dun aksam yrm saat arayla kalkinca emzirmicem bu sefer dedim ama tekrr uyutmam 1 saati gecti daha cok yoruldum sbhta bole bi anlamsz ic sikintisiyla uyandim hernyse sizleri daha tam tanimadgm icin oyle kndimi anlatiyom arada terapi gibi geliyo burasi
Aynı durumdayız sadece emmediği de oluyo sadece kucağıma almamı istiyo uykusuzluktan bittim gün içinde sürekli uyukluyorum
Bu arada bzmkine alistrdk akmayan bsy oldugunda kasigi eline veriyoz kndi yiyor ama herseyi degl tabi muz koyuyoruz mesala daha hosuna gidiyo en buyuk eglencesi bu bu aralar yemeyi sevmeyen cocuklar icin denenebilir elinden beraber tutup kasigi,gerci binturlu sey denemisinzdr ama ben yazayim dedim bosken kayinvalidem bzde istda yasiyor bi hftaligina geldi artik biz dayanamiyoz gel brz bak dedik bzmkine 10 adam lazm herkesi bi saatte pert edio
Biraz önce Denedim canım bizimki yere atıyor zaten eline bişey verincede bize yediriyo kendi yemiyo
Ruza maşallah oğluna bayıldım şimdiden ne güzel çeviriyor direksiyonu
Ailen ankaradaydı değil mi ama burda benim yapabileceğim bişey olursa seve seve yardımcı olurum

Düşen çocuğa çok üzüldüm ya çocuklarımızı allah esirgesin dikkatli olmak lazım

Erdemim çok huysuz ne yiyor ne emiyor 2 gündür :KK43: moralim çok bozuk akşam da bişey yemeyince eşime annelikten istifa ediyorum git bir cici anne al dedim güleyim diye canıma minnet zayıf bir hatun alırım dedi canım daha çok sıkıldı

Erdem sallanan ans kucağında kendini sallayarak uyumayı öğrendi ama alıp yerine koyunca uyanıyor sıpa
Erdem nasıl oldu canım iyi mi bide eşinde şaka olsun diye söylemiş ama erkekler genelde düşünmeden konuşuyorlar işte boşver canım

selerm bebiş nasıl umarım yoktur bişi morluk ta kısa zamanda geçer zeytinyağı sürseydin düşer düşmez biraz iyi geliyor sanki.

repuu o video nasıl bişi Allah hepimizin bebeğini korusun yarabbim

burçak nerdesin yafrruuucum

tutku desen yok olmuş ortalardan

fly adını tam yazınca bana hiç sevmediğim birini hatırlatıyor andan sana fly yazıcam olur?

eyleeeeeeeeeeeeeeeeem, baltasar, yasemin nilmon hepinize günaydın olsun şekerler
Çok sağol canım morluklar dışında iyi başka bişey olmasında morluklar geçer
Muzi tabaktn tatli kasigina biz koyuyoz o agzina goturuyo pilav gibi akiskan olmayan yemklerde olabilir pilavin bi faydasi yok tabide eglence olsn iste artik bzmkini nasl oyalayacagimizi sasiriyoz boyle oyunlar cikio ortaya bide viladayi gorunce cildiriyo sopasini tutmasi yetiyo verioz eline bi sure onunlada takiliyo
oğlumda elektrikli süpürge sapı ve devrek asasına bayılıyo habire onlarla oynamak istiyo bide kurutma makinası yanından başka bi yere gitmiyo

aclik degl cnm ya doktrda diyo tamamen alisknlik aralarda kalktignda emzirmeden uyutmaya calistgm gecelerin sbhi ic sikintisi oluyo sanirim vicdan yapiyom aksam yaziyodum kaldi bzm bidik uyumadi beraber bzm yataga yattik saclarimi ceke ceke uyudu sac cekmesini cok seviyo bu arada sznkilerde seviyo mu brz acitiyoda tabi
bizimkide sacımı çekiyo gözümü parmaklıyo bide parmaklarını ağzıma sokmaya çalışıyo çok sevimli oluyorlar yaa

Eki Görüntüle 865472

Oldu galiba sonunda bu da bizim sıpamız:KK55:
maşallah erdeme çok tatlı yaa yerim onun yanaklarını

Telefondan web görünümüne geçtim aman allahım ne kadar kapsamlıymış forum ben mobil görünümünde ilkel ilkel takılıyormuşum meğer :KK1: yalnız böyle telden zor oluyomuş
bende öyle kullanıyorum gercekten çok zor oluyo kurtulmayı başarırsan nasıl yaptığını söyle ne olur

Kızlar hepinize çok geçmiş olsun. Bizimki de bu ara sürekli kafasını orayaburaya vuruyor, korkuyorum bir şey olacak diye. Mama sandalyesine otururken kendini arkaya arkaya atıyor, yapma dedikçe gülmekten katılıp daha beter vuruyor. :KK37:

Neyse canım unut sen o günü unut sil hafızandan bir dahaki pazara program yap; arayan soran olursa da bir yere davetliyiz, bekliyorlar dersiniz :KK47:

Ruzam bu çocuk çooook çok tatlı ya kelime bulamıyorum ifade etmek için yanında olup mıncıklamam lazım :nazar::nazar::nazar:

Maaşallah kuzuya ya hakikaten bizim forumdaki bütün bebişler çok güzel, ocak doğumlular böyle oluyor herhalde, bir dahakileri de ocağa denk getirmek lazım Paris gibi :KK9:

Kesintisiz 9 saat çok zor canım, yani kırk tanede bir tane çıkar. Allah yardımcın olsun, inşaallah düzene girer.

Yavrum yaa içim kalktı çok geçmiş olsun canım, kan görünce daha fena oluyor.

Ben en son bugün semizotu, bezelye, patates, soğan ve bulgur karışımı bir çorba yaptım. Blenderdan geçirip içine kuzu kıyması koyuyorum.

Ondan önce patates, soğan, havuçla mercimek çorbası yapmıştım.

Ya da mesela karnıbahar, kereviz, pırasa, pirinç filan koyuyorum.

Her çorbaya bir tahıl, bir et türü koyuyorum.

Bir koyduğum sebzeyi öbürüne koymamaya çalışıyorum.

Sağol Repucum naapem işteyim, anca okudum bütürdüm. Sen nöörüyon?

Bizimki artık emekleyyooo!
maşallah Fatih'e
çok teşekkür ederim canım

gecmis olsun canim, ben de dun ayni sekilde bacagima yapisik yururken sut tasiyor diye acele ettim. dizim ysnagina carpti, mor simdi yanagi :KK5:
çok geçmiş olsun repucum

kızlar kızlar gelem mi yanağızdan öpem mi
siz anağzın koynunda ben soğuktan ölem mi :KK53:

çelişkilerle dolu bir günün sabahından hepinize günaydın lan :86:

gelelim asıl konuma : tikkatle okuyun lütfen

buğra nın diş yerinde yüzeyel bir beyezlık war ama dş ucu gibi değil. kızımın ki kızararak çıkardı. sizin bebelerin nasıl çıktı? bir de çok huysuz bağdaştırarak bu sefer kesin diş diyorum :KK51: 10 güne çıktı çıktı, olmadı takma diş ölçüleri verdim uğraşamiycim :KK51:

selerm canım war mı sizde diş belirtisi :KK19:
hoşgeldin canım
diş miş yok canım ya belirtide yok bekledikçe gelmiyor ben de artık beklemiyorum hatta ağzına hiç bakmıyorum küstüm:)))

Günaydınlar
Tatlım geçmiş olsun hastalığın yavrunda gördüğün belirtileri neler ?

Bizim bıdık ishal oldu galiba :KK43: dişten mi sudan mı anlamadım dışarı çıkardığım yok babayla bende bişey yok suyuda damacans veriyorum kaynatmadan afedersiniz kıvamı anne sütü emdiğindeki gibi sümüksüde biraz :KK43: dün akşamdan beri 3 kez yaptı normalde günde 1 veya gün aşırı hafif katı gibi yapardı keyfi iştahı yerinde ama siz suyu kaynatıyormusunuz ?

Vave dişin geldiğini damağın dış tarafında beliren beyazımsı tomurcuklardan anlayabilirsin günden güne çıkacağı yere doğru hafif kızararak ilerler bizimki öyle şimdi eli kulağında bir haftaya çıktı çıkacak 5. İshalide ondanmıki acep

Kağan hoşgeldin ve kolay gelsin :KK66:
geçmiş olsun canım ara ara öyle oluyo bide son zamanlarda vitamin verdiysen o da sümüksü ishal gibi yapıyo bizimkinin kakasını
canım bizim çocuk doktoru 1 yaşına kadar kaynayacak ver dedi o yüzden ben hala kaynayacak veriyom

Vayy be bnm esim cok yardimci olur bna alisveriste. Bizde de bn sevmem ruhum bunalir afakanlar basar. O bnle cikar onerilerde bulunur bn kabinde denerken o bisiler bulur getirir bna. Daha biseye pahali dedigni de bilmem. Canta beenirim ona uygun ayakkbisini sorar magazada. Dun ona alisveris yaptik sana da bisiler alalim diip durdu. Gozucuyla bile bakmadim. Hic havamda diilim dedim:KK37: velhasil kelam eve gelsin de opup basimin ustune koyayim:KK33: bnm sevmdgimi bilir bn de alisverise sadece onla cikarim elimden geldgnce ona yardimci olmya calisirim baska da kimseyle bise almya cikmam. en yakin arkdsim da olsa tahammul edemem ztn. O begenmezse de almam bise ztn. Zevkine guvenirim ilgilidr zevklidir.
maşallah burçakçım eşine benimki de repu ruza ve ferdanınki gibi alışverişte çıldırtır kıymetini biliyosundur zaten
bide sayılı gün çabuk geçer sıkma canını canım:))(Allah kavuştursun bi daha ayırmasın:))) )

Ruzacım oğluna bayıldım bayıldım çok tatlı maşallah
fulyacım çok zor bi durum benim eşimde doğumdan bi hafta önce doğumdan sonrada her ay bi hafta sehir dışında göreve gitti başlarda tek başıma çok zorlandım ama sonraları yalnız olmak iyi bile geldi:)))

Fistik kadinlar kulubu gecmisi okudum.
Vave galba dis. Her cocugn farkli heralde. Fulya da baska anlatmis. Bizimkinin sadece beyazliyo. Sonra mavi bi noktacik sonra seffaflik. Ve dis geluyoo.
Fulya benimki her diste bir gun ishal olur. Bence de damacanadan olmaz.
Bugun cocuklarla okuldaki yani minyaturke gittik gezmeye. Cok guzelmus istanbulda olup gutmeyen varsa tavsiye ederim.
Ya bituful senden gorup ben de cocugu parka goturuyorum. Salincaga bayiliyo ya. Sagol bunu bana ogrettigin icin:)
Ya dogungunune ben de cok ozeniyorum. Ruza ne zaman seninki. Aralikta di mi.
Kuzlar sut sagcam. Ama ne zaman sagcam hic bilemiyirum.benmki biberon emmiyo. Sut yazik olcak diye korkuyirum. Gece emiyo gunduz emiyo. Napsam

Vave galba dis. Her cocugn farkli heralde. Fulya da baska anlatmis. Bizimkinin sadece beyazliyo. Sonra mavi bi noktacik sonra seffaflik. Ve dis geluyoo.
Bugun cocuklarla okuldaki yani minyaturke gittik gezmeye. Cok guzelmus istanbulda olup gutmeyen varsa tavsiye ederim.
Ya bituful senden gorup ben de cocugu parka goturuyorum. Salincaga bayiliyo ya. Sagol bunu bana ogrettigin icin:)
Kuzlar sut sagcam. Ama ne zaman sagcam hic bilemiyirum.benmki biberon emmiyo. Sut yazik olcak diye korkuyirum. Gece emiyo gunduz emiyo. Napsam

Eyvallah bacım ne demek:KK54:
Minyaturk cok güzel bende cok seviyorum cucuklar büyüsede ellerinden tutup götürüp gezdirsek..
Gunduz 1 kere bile sagsan yeter mama falan yaparsin bulamaclara eklersin.

Piii bu saatte ilk defa bakiyom ziyaretci akimindan baska kimse youhh..

Selerm alintilariin güzelmis oku oku bitmemis banada bi selamcik vereydin:KK53:

Bende bi gun bi alinti yapcam guinnes rekorlar kitabina gircem oku oku bitmeyecek.:86:

Yine grip oluyorum galiba hay aksi bi düs yakamdan beaa:2:

Bu arada alisveristen nefret ederim bizimkide cok sever tum tükkanlara girer ben 2.de pofflarim o yüzden kimse alisverise cikmaz benle..bizim evde roller değüşük..o yüzden kızmayin adamcayizlere:97:

Pariss dikkat et kendine tut azcik daha icinde erken daha:)

Tuğbacım hoşgeldin
pariscim nasılsın kızına söyle daha çok erken anne karnının tadını çıkarsın
add nerelerdesin özledik senii

Aynı durumdayız genelde sağdığım süt dökülüyor ama yinede azalmasın diye öğle arasında sağıyorum(2 gündür sağamasamda)
Piii bu saatte ilk defa bakiyom ziyaretci akimindan baska kimse youhh..

Selerm alintilariin güzelmis oku oku bitmemis banada bi selamcik vereydin:KK53:

Bende bi gun bi alinti yapcam guinnes rekorlar kitabina gircem oku oku bitmeyecek.:86:

Yine grip oluyorum galiba hay aksi bi düs yakamdan beaa:2:

Bu arada alisveristen nefret ederim bizimkide cok sever tum tükkanlara girer ben 2.de pofflarim o yüzden kimse alisverise cikmaz benle..bizim evde roller değüşük..o yüzden kızmayin adamcayizlere:97:

Pariss dikkat et kendine tut azcik daha icinde erken daha:)
canım ya okuyacak çok şey olunca alıntıladım sanıp arada kaynamış yoksa selamsız geçermiyim seni
bide 2000 tl olan yere ohaaa yaa

doğumgününe bişey yapasım yok bazen 2. Yaş gününü güzel kutlasak birincisi bizim için olucaksa çocuğu uyutup bakıcısına bırakıp yemeğe falan mı gitsek babasıyla ikimiz sakin sakin kutlama falanmı yapsak diyorum bazen de yapmadığım için sonra pişman olurum güzel bi kutlama yapayım diyorum yani ne yapacağımı hiç bilmiyorum

Son düzenleme:
Esterabim ayip yahu nerelerdesin hosgeldin..

Selerm bakiciniz yatilimi? Kimse yoksa etrafinizda yapma..icinizden geliyosa yapin..

Addddddddddd hakket nerdesin gezenti avm güzeli:KK16:

Esterabim ayip yahu nerelerdesin hosgeldin..

Selerm bakiciniz yatilimi? Kimse yoksa etrafinizda yapma..icinizden geliyosa yapin..

Addddddddddd hakket nerdesin gezenti avm güzeli:KK16:
Yok canım yatılı diil 1-2 saatliğine rica edicim
iş yerinden arkadaşlar var eğer doğumgünü yaparsak aileler akrabalar ve arkadaşlarda gelir ama hepsi il dışından gelecek bide kar kış olucak yollar nasıl olacak kimseye zahmet vermek istemem eee gelmeyin de diyemem bakalım doğum günü yapmak konusunda epey bi baskı var üzerimde ama bana zor geliyo aslında bende performans anksiyetesi var o yüzden istemiyom bahane uyduruyom galiba bide tam o zamanlar kardeşimin doğumu var belki çerkezde ikisini birden kutlarız

Kizzlaaaaaaarrrr ne yapaniz

Bn iyiyim manisada bacimin yanina gittiydim orda da kiz kulaklarindan hasta oldu iltihaplamis antibiyotik kullaniyrz ama iyiyz cok sukur atlattik sayilir :21:

Bituful gezentiyim dimi laaaa been anam beni ya sokakta yapti yada sokakta dogurduuuuuu :KK52:

Gecmisi pek okuyamadim ama haminizi operim selerm yap la dogumgunu kaldir totonu yap hazirligini :KK19:

Seviyaaaaam siziiiiiii:nazar:

X