2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 185 52,6%

• Ankete Katılan
    352
Doğum günleri yaklaşıyo bir organizeyşın yok şimdilik..ilk ruza yapcak ondan kopya çekerük:KK53:

Bi mekan fiyatı sordum bizim evin orda 2 saat için 2000 tl dedi sanki düğün yapacam hassss dedim..ben evimde apartman teyzeleri eşliğinde yaparım mis gibi dedim:KK9:

o ne bee :KK53: :KK53: ne mekanı aynen ben toplayacam apartmanı çoluk çöcük :KK76:

Günaydınlar..

Nannen ve kağan hoşgeldiniz..

Tatlım12 geçmiş olsun bizde geçirdik forumdada çok geçirin oldu büyütülcek bi hastalık değil ateş düşürücü ver yeter bozma moralini.

Vavee kendi sayfana git yeni kankeytolara yelken aç hadi bakim:86:

ne gitcekmişim :KK53: gitmem kızım çiviliyim ben buraya gaza geldim yaptım öle bişey pişman değilim :KK51:

Son düzenleme:
Hangi hainin purçak tarlasinda sürüneciselerin gazina geldin:KK53:

Mekan mekan ama yane..web sitesi varsa link atam sonra.

Günaydınlar
Tatlım geçmiş olsun hastalığın yavrunda gördüğün belirtileri neler ?

Bizim bıdık ishal oldu galiba :KK43: dişten mi sudan mı anlamadım dışarı çıkardığım yok babayla bende bişey yok suyuda damacans veriyorum kaynatmadan afedersiniz kıvamı anne sütü emdiğindeki gibi sümüksüde biraz :KK43: dün akşamdan beri 3 kez yaptı normalde günde 1 veya gün aşırı hafif katı gibi yapardı keyfi iştahı yerinde ama siz suyu kaynatıyormusunuz ?

Vave dişin geldiğini damağın dış tarafında beliren beyazımsı tomurcuklardan anlayabilirsin günden güne çıkacağı yere doğru hafif kızararak ilerler bizimki öyle şimdi eli kulağında bir haftaya çıktı çıkacak 5. İshalide ondanmıki acep

Kağan hoşgeldin ve kolay gelsin :KK66:

Ben doğumgününü istanbulda kayınvalidemlerde yapıcam galiba mekan istiyordum bende ama hem hava soğuk olacak hemde oğlum ve gelen çocuklukar içinde ev ortamı daha iyi olur gibi geldi yemeği uyukusu için vs doğumgünü pastasını keserken keyifli olmasını istiyorum çünkü

Selam. Hayırlı olsun bebeğiniz..isteyerekmi hamile:)) kaldınız kaç aylık hamilesiniz?? Bizim parisss var oda yakında doğuracak.

Vaveeee nasılsın süper anne:)))
Ya Allah aşkına sen iki çocukla bi başına neler yapıyon dağ başında :KK53: ben bi çocukla kendımı baskılanmış hissediyorum sorunluluk aldı başını gitti zaten. Millet nasıl yapıyor 5-6 çocuk? Herbiri ayrı ilgi ayrı bi bakım istiyor. Offf bu hayat çok zorrr burçakkk:KK53::KK53:

teşekkür ederim hayırlısıyla ve sağlıkla inş kucağımıza alırız isteyerek oldu. ikisi bir arada büyür dedik zorluk olcak tabiki ama napalım zorluk olmadan olmuyor..

selam. hoşgeldin. maşallah sen de erkencisin. parisimiz hamiş. doğurmak üzere hatta. :KK53:

tamam bitanem. haberleşelim. :KK34: whatsapp a bak bi ara. mesaj atıcam.
Bizim arkadaşın evinde çekinmiştik canm onu.aynası çok şık gerçekten evide öyle yeni taşındı daha..

yavrum çocuk büyüyene kadar idare etseydin. gerçi o büyür ikinci olur da.. çocukla kirleniyor falan ya onun için dedimdi. :KK34:

vayy... bize de anlat güzelim.. bizlerin hayatı da renklensin... :KK52::KK52::KK52: adddd nerdesin anacım özledim seni...

yolar valla, kesin yolar. :KK4:

merhaba teşekkür ederim

Yasemin bebişlerin tatlara alışabilmesi için ayrı ayrı verin diyorlar besinleri senin yaptığın yanlış değil ben dahil bir çok anne hem besleyici olsun diye hemde kolayımıza geldiği için böyle yapıyoruz vavenin yaptığı gibi kendinize yaptığın yemeklerden de tattırıyorsan alışmada bir sıkıntı olmaz zaten

gunaydin hatunlarrrrr:KK16::KK16:sabah kalkar kalkmaz once mugeyi sonra kadinlar kulubunu aciyorum adet haline geldi:KK1:

pariscim evde tv ve net takılmaya fırsat bulabiliyormusun benim oğlan çok afacan asla fırsat bulamıyorum ancak iş yerinde net açabiliyorum 2.lerde gelince ne yapcaz bilmem..

Vihiiiivvvv 16 kisi :KK53:

Fulya tesekkurler cevap icin. Bu beyaz hali kizimda gormedim de heyecanlandim birden :KK53:

Tutku simdi farkettim gecmis olsun canim

Doğumgünü için bende meraktan sordum ya yoksa küçücük bebeğe dışarda yapmak saçma. Şöyle aklı erince 5-6 yaşında falan olabilir..Fly ında dediği gibi huzurlu ve steril bi ortam olması lazım..

Yasemin anacım bana yaptığın çorba çok fazla geldi.3 çeşit sebze pirinç yada bulgur koy mesela.

Şu tat konusunda ben yandım..bizim yediğimiz hiç bişeyden o yemez öyle ağzına verince direkt kafayı çevirir. Ciğerci kedisi gibi bakar anca.Zaten yemek saatleride hiç ona denk gelmiyo.

Ruza güle güle bebiş bu arada.

Ne depresyonu yaaa bi kere depresyona girmeye zamanımız mı var arkadaşlar:KK37: herkes bebeğinin başına dönsüüüün:KK52:
Sebze çorbasını ben yanlışmı yapıyorum acaba
Patates,havuç,kabak,yeşil fasulye,bezelye,brokoli,soğan,bulgur,pirinç,kıyma veya et suyu çokmu karıştırıyorum hepsini birden yesin bi daha uğraşmayım istiyorum karıştırmanın bi sakıncası varmı acaba:26:
ooooof bide 56 kilo olmuşum çok moralim bozuk kesin olarak diyetisyene gitme kararı aldım aciiiil kilo almam lazım bu gidişle çiroza döncem hamile kaldığımda 58 kiloydum doğurdum daha beter oldum

Ben bir tahıl, iki veya üç sebze ve bir et çeşidi koyuyorum canım. Çeşidini dönüşümlü koyuyorum.

Günaydın ahali
Ruzam yollarda misin
Iyi yolculuklar annene kavuş bakalim

Herkes nerde
Uyuyonuzmu
Bu saatte aaaa
Öğlen oldu be hadi kalkin

Doğum günü organizasyonu yapiyo musunuz kizlar bebislere

Ben evde yapmayı düşünüyorum, görümcemin bebişi bizimkinden üç ay büyük; hep beraber dışarda kahvaltı yaptık ama çocukların uyku saatinde biraz zor oldu. Bir de ilk doğumgününün evde olmasını istiyorum açıkçası. Geçen gün Eminönü'ne gittim, doğumgünü için güzel süsler vardı. Bir de kendim keçeden filan ufak hatıra tarzı bir şeyler yapmak istiyorum.

Günaydınlar
Tatlım geçmiş olsun hastalığın yavrunda gördüğün belirtileri neler ?

Bizim bıdık ishal oldu galiba :KK43: dişten mi sudan mı anlamadım dışarı çıkardığım yok babayla bende bişey yok suyuda damacans veriyorum kaynatmadan afedersiniz kıvamı anne sütü emdiğindeki gibi sümüksüde biraz :KK43: dün akşamdan beri 3 kez yaptı normalde günde 1 veya gün aşırı hafif katı gibi yapardı keyfi iştahı yerinde ama siz suyu kaynatıyormusunuz ?

Vave dişin geldiğini damağın dış tarafında beliren beyazımsı tomurcuklardan anlayabilirsin günden güne çıkacağı yere doğru hafif kızararak ilerler bizimki öyle şimdi eli kulağında bir haftaya çıktı çıkacak 5. İshalide ondanmıki acep

Kağan hoşgeldin ve kolay gelsin :KK66:

Ben suyunu kaynatmıyorum artık doğrudan veriyorum. Kakası da değişken oluyor; bazen günde bir kere katı yapıyor, bazen üç dört kere yumuşak yapıyor. Ben de yediklerini ona göre ayarlıyorum, mesela kabız gibiyse kayısı, zeytinyağı; ishal gibiyse muz filan veriyorum.

Ferdacımı yedirtmeyiz..ferdammmm:KK54:

Purçak sinsi sinsi okuyosun biliyorum nefesini ensemde hissediyorum:86:

Burada bir arkadas var esimin is arkadasinin esi.15 aylik oglu war, 2. yi dogurdu gecen gun. İlk dogumu normaldi.ikinci. hamileliginin basindan beri sezeryan istedi. Sebebi ni dayanamayacagindan saniyorum megerse esi oyle istemis anlainiz siz onu :KK53: :KK53: sastim kaldimm. Pisman sezeryan oldum dye. Ama is isten gecti

Esim cumadan 3 gunlugune sehirdisina gidio. Dert oldu bna. Manyak miyim neyim. Elimden gelse bn de gitcm:KK53:

X