2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 185 52,6%

• Ankete Katılan
    352
Purçak bırakma o işleri yamacımda ol:86:

Vave iyiymiş o da be bende duymştum öyle bi iki vaka..Bu sebeple doğuma giren erkekleri hiç anlayamayacağım sanırım.

Isi birakcm evde sikiliorum ise gidince orda skiliorum. Allahim bnm derdim ne:KK37::KK37: bu kdr daldan dala dusunce yetet zira suan kendimden skildim cok skiciyim. Operim.:KK19:

Son düzenleme:
Ya iste bencilleri war erkeklerin oyle.

Purcak hayirlisi olsun be cabuk gecer 3 gun ne ki. Ben doguda 10 gun gormedim. Hayat zor hakket

Ya aynen vave hamileliğimin yarısında ve doğumdan sonra ilk dört ayın yarısında yoktu benim eşim görevde nöbetteydi hep bazen evde kaldım bazen annemlere gittim istanbula adamda gezdi görev ayağına ingilterelerde amerikalarda dalamanlarda gelde çıkdırma

Biraz kibar olalim. Bir arkadasa bakip cikiyör herkes.

Off cocü uyutuyorum yapacak bisey yok okuyacak kitap yok.batsin bu dunyeaa

Hamile olduğumu bile eşim şehirdışında görevdeyken tel de söyledim :KK43: doğumda da yanımda olabileceği meçhuldü neyseki onu ucuz atlattık 40 ı çıkınca gitti

Ya aynen vave hamileliğimin yarısında ve doğumdan sonra ilk dört ayın yarısında yoktu benim eşim görevde nöbetteydi hep bazen evde kaldım bazen annemlere gittim istanbula adamda gezdi görev ayağına ingilterelerde amerikalarda dalamanlarda gelde çıkdırma

Oww daha uzun bir sureymis. İyi sabrettmisin walla

Uyyy fly ne zormuş be seninkide Allah kolaylık versin..bende hayatta ayrı kalamam..1 Hafta bıraktım tatile gittim bi daha tövbe ettim onsuz biyere gitmem diye,arkadaşlarında burnundan getirmiştim özledim özledim diye hiç zevk alamamıştım güzelim tatilden.Zaten paranoyağın tekiyim:KK53:

Ferda hocam nassin keyifler nasil :KK53:

İyi işte vavem ne olsun işteyim inşallah birazdan çalışmaya başlıycam :KK17::KK17::KK17: Sen nasılsın ihmal etme bizi :KK34:

Ferdacımı yedirtmeyiz..ferdammmm:KK54:

Purçak sinsi sinsi okuyosun biliyorum nefesini ensemde hissediyorum:86:

Canımmmmmmmm nasılsın öperim.

Topunuzda sıkılma alametleri görüyorum, ilişkimizi canlandırıcak bir şeyler lazım :KK9:

Bituful o ne kız 2000 ciddi güzel biyer o halde.
Ben de biyerle konustum kişi başı 50 tl dedi başka yer 30 dedi bakalım karar veremiyoz evde mi yapsak bilemedim

X