hamile değilim kızlar testler yanlış aklınızda bulunsun bayb tıme marka testi almayın sakın yanlış pozitif sonuç veriiyor
boşu boşuna heveslendim adet olmayı bekliyorum bugün 32.gün bugün olurum artık
sizlere hayırlı doğumlar
canim hayirlisi olsun insan uzuluyor ama elden ne gelir ins biran once adet olur ve gelecek ay hamile kalirsinhamile değilim kızlar testler yanlış aklınızda bulunsun bayb tıme marka testi almayın sakın yanlış pozitif sonuç veriiyor
boşu boşuna heveslendim adet olmayı bekliyorum bugün 32.gün bugün olurum artık
sizlere hayırlı doğumlar
ya niye kimse bize liste yapmıyo.ben bilmiyorum yoksa yapacağım.görelim hele toplamda kaç kişiyiz.kaç yaşındayız.kaçıncı çocuğumuz.biri bize liste yapsııııııın nooooooluuurr.
daha keseyi görmek için çok erken.niye hemen dış gebelik olabilir demişki anlamadım.biraz daha bekle bence inş.kesenin içinde bebeği görürsünüz.
acaba cumartesi günü 12.mayısta gitsem keseyi görebilirmi
ben bthchg ile progestan testine 60 TL verdim canım, doktorumun anlaşması olan bir yerde yaptırdım..canim kan testini nerede yaptirdin kac tl ye? pahali olmasa bende yaptirmak istiyorum ama ydisidayim erken mi gelsem tr ye su test icin yarin bir gidip fiyat alayim hastaneden normal bir gebelik kan testi 50tl filanken o ne kadr olur acaba??? sigortamizda yok burda
bu arada hayirli olsun canim.
canım bende kan pıhtılaşması var, o testleri yaptırdım ancak bu testler bildiğim kadarı ile hamileyken yapılmıyor..aklına kötü şeyler getirmemeye çalış canımm..inşallah bir sorun yoktur..ya kizlar ben simdi su testleri sorsammi cokmu evham yapiyrum kan pihtilasmasi icin foctor 5 ve protein c taramasi yapilmasi
gerekiyormus. yaptirsammi acaba? yada oturdugum yerde otursammi ?
neticede benim saglikli bir kizim var arada kaldim. dk bsi da dr a gitmek istemiyorum hemde o testler ne kadar tutar hic bilmiyorum
bazilari milyarlardan bahsetmis.
cnm adetinin üstünden ne kadar zaman geçti ?
bende de çok sivilce var sorma kramplar iyi bebiş yerleşmeye çalışıyor benimde 3- 4 gün önce oldu bir kaç gün şimdi yok .
bu benim 2. hamileliğim diğerinide erken zamanda yaşadığım için hatırlar taze
benim 10 gün geçti kısmetse yarın gidicem doktora cnm
güzel haberim yok canım hamile değilim kısmet değilmiş
ayyy bana da afakanlar basti ha :26:
ctesi yeniden kan vericem deger artmıs mı diye. ama icimde bi sıkıntı var. sanki bi seyler yolunda gitmiyo gibi
ben bthchg ile progestan testine 60 TL verdim canım, doktorumun anlaşması olan bir yerde yaptırdım..
canım bende kan pıhtılaşması var, o testleri yaptırdım ancak bu testler bildiğim kadarı ile hamileyken yapılmıyor..aklına kötü şeyler getirmemeye çalış canımm..inşallah bir sorun yoktur..
ayyy bana da afakanlar basti ha :26:
ctesi yeniden kan vericem deger artmıs mı diye. ama icimde bi sıkıntı var. sanki bi seyler yolunda gitmiyo gibi
sabır olmak geriyor bende senin gibi sabırsızlanıyorum bi an c.tesi olsunda muane olayım inş.herşey yolunda gider.
selam kızlar ne gibi belirtileriniz var.
ben hala doktora gidip bebişimi görmeden tam anlamıyla ohhh diyemiyorum rüyada gibiyim.
bu arada ne listesi yaplıcak benide ekleyin
9 gün geçti adet tarihimin üzerinden bir hafta daha bekliyim diyorum doktora gitmek için
kızlar bugün gittim doktora çok şükür kesemizi gördük 2 hafta sonra tekrar gidicez
slm arkadaşlar bende uzun zamandır bekliyordum test pozitif fakat doktorum dış gebelik olabilir dedi haftaya muane gidicem.
10 nisan adet oldum 22 nisanda çatlatma iğnesi oldum ve bundan önce klomen kullandım.23.nisanda ilişki oldu.adetime 1 hafta kala test yaptım 3mayısda( 10.günde ) btcg değerim 24,27 5 mayısa (12.günde) değerim 78,87 7.mayısda ise 280,15 ( 14 günde )
sizde değerlerim normal mi doktorum keseyi şuan göremiyiceğini daha çok yeni olduğunu aynı zaman dış gebelik olabilir dedi alttan muane oldum rahim duvarında kanıllaş ma var dedi birazda kist var dedi size hamilemiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?