kızlar yardımınıza ihtiyacım var. ilk hamileliğimi yaşıyorum.daha pazar günü öğrendim.kanda 141 çıktı. sat 11 nisandı. bugün 15.30 da doktora gidicem ama duramıyorum.sürekli kötü şeyler geliyor aklıma. hiçbir belirtim yok ve hala inanamıyorum sanrm bu yüzden. rahatlamaya ihtiyacım var yoksa akşam olmayacak benim için :S
kızlar yardımınıza ihtiyacım var. ilk hamileliğimi yaşıyorum.daha pazar günü öğrendim.kanda 141 çıktı. sat 11 nisandı. bugün 15.30 da doktora gidicem ama duramıyorum.sürekli kötü şeyler geliyor aklıma. hiçbir belirtim yok ve hala inanamıyorum sanrm bu yüzden. rahatlamaya ihtiyacım var yoksa akşam olmayacak benim için :S
kaç haftalıktı dün.kese kaç mm.çıktı.
.
gözün aydın darısı bekleyenlerin başına
kan verdim. baska marka idrar testi yaptim ilk cizgi gibi olmasa da koyu cikti
Tebrikler Canım kan sonucunda pozitiftir zaten...
Herkese merhaba.Bende 2013 ocak annesi gibi gözüküyorum,hala bilincine varamadım ben ama.Sat 3nisandı.Şimdi kızlar ultrasonda baktırcam haftaya,test falan da yapılıyor mu bu esnada yoksa sadece ultrasondan mı bakılacak?
saol cnaım ya hiç olumlu konuşmadı resmen ilaç verelim sen düşük yap dedi bende kabul etmedim başka doktora gidicem bakalım.inş.herşey yolunda olur .
bugun adet gecıkelı 4 gun oluyo. hcg 635 kusur cıktı
ulstrasonla keseye bakar. duyabilirse kalp atisini dinler..folik asit kullanman iyi olur doktorun soyler zaten. 11-14 haftalar arasi 2 li tarama var. kan testinden de ogrendin mi hamile oldugunu. hayirli olsun bu arada
İdrarda çıkmadı benim zaten 2 defa kandan baktı doktor,folik aside önceden başlamıştım zaten.Birde bulantıları tiksinmeleri başlayan var mı?Ben de birşey yok şimdilik
takvimlerimiz yakinmis seninle. bende bulanti yok henuz, bazi kotu kokular feci igrendiriyor ama. en sikayetci oldugum iki belirti yorgunluk (aksamlari iptal oluyorum direkt) ve gaz sancisi. artan progesteron sindirim sistemini yavaslatiyormus, ondan gaz oluyormus.
bugun adet gecıkelı 4 gun oluyo. hcg 635 kusur cıktı
gozun aydin canim. 4 gun sonra kesede gorunur benim tam 5 haftalikti gorundu.bugun adet gecıkelı 4 gun oluyo. hcg 635 kusur cıktı
cok guzel deger, rahatladin mi? :)
Benim 18 dpo'da (4 gun gecikme) 2414 cikmisti, cok yuksek bu, ya ikiz ya bir kromozomal bozukluk var. ben ilk ihtimale bel bagladim, ikincisini dusunmek istemiyorum. 24undeki ultrasona kadar gun sayiyorum. bu bhcg de dusuk cikti mi dert yuksek cikti mi dert, bence seninki tam guzel cikmis, endiseye mahal vermeyecek turden :)
cnm ne güzel ilk hamilelikte insan çok telaşlı oluyor . aklına kötü şeyler getirme . bende de çok şükür bir belirti yok inşallah kolay geçer hamilelliklerimiz iyi haberlerle gel cnm
cnm bugün tam 6 haftalığız tam haftasına uygun çıktı cnm kese kaç mm bilmiyorum . önemli bir durum mu mm si ?
önemli değil canım.sadece merak işte...
sağol cnm inşallah hepiniz mutlu haberler alırsınız. güzel şeyler paylaşırız burada
tebrik ederim canım sonunda kandada görüp rahatladın.rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin.bugun adet gecıkelı 4 gun oluyo. hcg 635 kusur cıktı
bende düne kadar mide bulantısı hissediyodum.dünden beri biraz daha iyiyim sanki.ama iştahım çok yok.Canım kötü düşünme içini ferah tutmaya çalış.Bende henüz bişiy hissetmiyorum arada gelen adet sancısı yada kramp gibi bişiyin dışında.Sorduklarımdan öğrendiğim kadarıyla normal diolar henüz bişiy hissetmemen.İyi haberlerini bekliyoruz...
herkese günaydın benim de sat 10 nisandı evde test yaptım 2. çizgi çok silik çıktı hangi dr lara gidiyorsunuz özel mi fakülte filan mı?
bana da cevap nasıl bir dr gidim kara veremedim
bence fakülteye gerek yok.ben özel hastanedeki bi kadın doğumcuya gidiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?