hamile değilim kızlar testler yanlış aklınızda bulunsun bayb tıme marka testi almayın sakın yanlış pozitif sonuç veriiyor
boşu boşuna heveslendim adet olmayı bekliyorum bugün 32.gün bugün olurum artık
sizlere hayırlı doğumlar
canim hayirlisi olsun insan uzuluyor ama elden ne gelir ins biran once adet olur ve gelecek ay hamile kalirsin
cok saglikli bir gebelik olmasi dilegiyle canim
ya niye kimse bize liste yapmıyo.ben bilmiyorum yoksa yapacağım.görelim hele toplamda kaç kişiyiz.kaç yaşındayız.kaçıncı çocuğumuz.biri bize liste yapsııııııın nooooooluuurr.
yok ben tovbeliyim gecen sefer haziran annelerinin listesini ben yapmistim sonra gec dollenme oldugunu ogrendim
temmuz ayinkinide ben yaptim belki temmuza sarkar diye ve tabi sonra bebegimi kaybettim pek ugurlu gelmedi
bana batil inanc tabi ama bu sefer hazirlamayayim hatta listeye dahilde olmayayim diyorum birkac haftayi gecince olur ancak.
kizlar bugun bir turk arkadsim tlf etti bebegi sandalyeden dusmus benimle hastanye gelirmisin diye bende tamam dedim
ve hatta kendim icin gitsemmi hast gitmesemmi karar veremiyordum kendi kafama gore de aspirin basladim
neyse arkadsin bebegini gosterdik birsey cikmadi Allahtan
Hazir gelmisken bende gideyim dr uma dedim. ultrason kagidini gosterdim gunumu filan soyledim iste hemen aspirin baslayalim dedi
birde serum takalim dedi bende aksam geleyim olmazmi dedim kizim gelicek kresten tamam dedi
cteside muayene edeyim dedi cok ilgilnedindi sagolsun . 2 kurtajimida o yapmisti
aspirini filan hic beklemiyordum sasirdim oldukca ama sevindimde ben kendim bugun ilk kez ictim ama hep acabalarda kaliyordum
icim rahat etti iyiki gitmisim bugun arkadasimda vesile olmus oldu.
bulantilar tam anlamiyla henuz gelmedi bklemdeyi sadece arada bir yokluyor.