- 15 Aralık 2008
- 4.118
- 18
gunler cok zor geciyor. iyice daldim ben bu konuya ders bile calisamiyorum ya aklim hep bebiste. 8 haftayi bekliyorum. en azindan 7+ lar olsun oyle gidicem suam 5+3 daha cok kucuguz teyzesi ya. princ tanesi kadar sanirimcnm sivuilce cikabilir adet donemlerine rast gelir bilhassa bazi vucudlar adet zamaninda o belirtileri verebiliyor
cnm uzulme cokda dusunme kaybimiz var biliyorsunun gidecekse gidecek ins bu sefer olmazda saglikli bir gebelik gecirirsin bebek kaybedenlerin korkusu daha fazla biliyorum
daha hamis kalmadan insan dusunuoyr acaba yeniden yasarmiyim diye 8. haftada git guzelim
54.5 tu ama eminim 55 oldum deli gibi yiyorum ya bu kadar yemek yemezdim sigarayida birakinca iyice sardim yemege.kızlar kilonıuz nasıl 72 kiloyum ben (
Allah sonumu hayir etsin kizimda 48 kiloyla hamile kalip 62 kiloyla dogum yaptim dogumdan 2 hafta sonra 54 kiloydum sonra 51-53 arasi gezindim durdum ama simdi rahat 55 varim. 69-70 le dogum olur herhalde
canim kan testini nerede yaptirdin kac tl ye? pahali olmasa bende yaptirmak istiyorum ama ydisidayim erken mi gelsem tr ye su test icin yarin bir gidip fiyat alayim hastaneden normal bir gebelik kan testi 50tl filanken o ne kadr olur acaba??? sigortamizda yok burdakızlarr beta hcg cuma günü 61 di, dün yaptırdım 457 çıktı, bayağı bi yükselmiş dimiiii..çok mutluyum, bu mutluluğumun tarifi yok. daha önce 3 aylıkken bebeğimin kalp atımı durmuştu, o yüzden kaybetmiştim..sonra araştırdım bu durumu ve bende kan pıhtılaşması olduğu tespit edildi, şuan her gün göbekten iğne vuruluyorum, kanımın pıhtılaşmaması ve bebeğime zarar vermemesi için, lütfen benden dualarınızı eksik etmeyin, aynı şeyleri bu kez yaşamayacağım Allahımın izniyle .. hamilelikleri kesinleşen arkadaşlarımı da kutluyorum ayrıca..ne güzel bir mutluluk bu yahu
bu arada hayirli olsun canim
yurt dışındayım, elimde gebelik testinden hariç somut bişey yok. ilk test 10. haftada nasıl bekleyeceğimi bilmiyorum
10. haftami? hangi ulke Amerikami? ama nasil olur ya Allah korusun dis gebelik olsa?? ya baska birsey nasil bilinecek?
burasi iyi en azindan kese gorunur gorunmez bakiyorlar.