canım rabbim yar ve yardımcın olsun pek okuyup takılma daha da üzülürsün bende geçen seneki ocak annelerdedim 10 haftalık kaybettim inşallah doktorunun verdiği korunma süresi sonrası rabbim sağlıklı sıhhatli bi evlat nasip eder
canım ya dikkat et uzanma derken cereyandan da uzak dursaydın dememişiz :) şu mevsimde en kötüsü kışın kuş burnu çayı çok faydali şimdi de yapabilirsen ıhlamura karıştırıp iç canım bide ben tatlı sevmem ama boğaz tahrişine pekmez ve pekmezli su iyi geliyor aslında şuaylarda kan yapması nedeniylede faydalı içebilirsen bide onu dene istersen geçmiş olsun
( Ah canım ya çok üzüldüm. (
Nasıl farkkettin? Tesadüfen mi?
tahlillerimi yaptırmak için gitmiştim aklımın ucundan geçmiyodu böyle birşey yıkıldım resmen bir de 2 yıldır istiyorduk bundan sonra ne zaman olur beni korkutan o
tahlillerimi yaptırmak için gitmiştim aklımın ucundan geçmiyodu böyle birşey yıkıldım resmen bir de 2 yıldır istiyorduk bundan sonra ne zaman olur beni korkutan o
canım dmeınde yazdım bi sakınası yok ultrasonun ya hu :)
en ufak bi tehdit olsa bakmazlar inan....
bakın Ultrasonografi bebee zarar verir mi? - Jinekolog Operatr Dr. Kaan Kocatepe
ben de ocak annesiydim ama malesef cuma günü bebeğimi kaybettim 9 haftalıktı kalbi durmuş kürtaj oldum
yazdıklarınızı okudum bende aynen öyleyim bu aralar çok sinirliyim gerginim hamilelikten herhalde eşimin her yaptığı batıyor ne kadar sürer bu durum bilmiyorum valla bayağa zor dönemler geçiriyoruz
kızlar ocak annelerinde hiç ikiz yok mu yaaa?
ben çok kötüyüm 5 dk.dır geçmedi ağrım var galiba 2 böbreğim birden sancıyor. ter içnde kaldım napıcam
ben de ocak annesiydim ama malesef cuma günü bebeğimi kaybettim 9 haftalıktı kalbi durmuş kürtaj oldum
Tatlım korkutma bizi. Nasıl bir ağrı? Çok kötüysen 112'yi arayıp bir sor. Bir yönlendirme yaparlar belki. Yaz bize de.
ben çok kötüyüm 5 dk.dır geçmedi ağrım var galiba 2 böbreğim birden sancıyor. ter içnde kaldım napıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?