- 21 Temmuz 2009
- 13.736
- 37
selam kızlar 15 gündür yoktum basıma neler geldi neler!
yediğim bişi dokunmus doktor öyle dedi ürtiker mi neyim alerjik bişi oldum 3 gün kasındım durdum sonra mecburen ilac verdiler 10 günde rapor maraşa memlekete gittim hava degişimine iyi geldi mis gibi dag havası suan iyiyim sükür.
sabahta kontrole gittim bebeişim aynı internet görüntüsü gibi yan durmus hersey net doktor cok iyi harika dedi kalp atısları görünüyordu pıtpıt yaaaaaaaaaabayılmamak elde degil tüm dertlerimi unuttum
sizler nasılsınız nasıl oldunuz. benim bulantılar gitti gibi ama ara arada geldiği oluyor cok ac kalmamaya calısıyorum teyzemler sağolsun durmadan yedirdiler ay sistim dedim ama kilo almamısım pek sevindim
canım çok gecmıs olsun yaa neysekı ıyılesmıssın cidden hava değişimi baya ıyı gelmsıtır
bebıs de ıyıymıs oh oh Allah bozmasın :)
öf yaa neredeyse sırf bu kilo muhabbetinden dolayı mide bulantım olsun iştahım kesilsin diycem yaa. ne güzel bak ilk aylar kilo verenler 2. ve 3. trimesterlerde fazla kilo almazlarmış.
amin ya inşallah bir daha yaşamaz aynı acıyı. of çok kötü oldum yaa.
amin amin allah kimseye yaşatmasın, inşallah çok yıpranmadan yeniden hamile kalırlar da sağlıkla kucaklarına alırlar bebeklerini.
allah hayırlısıyla dyursun kalp atışını, göstertsin sağlıkla büyüdüğünü canım. gelince hemen yazasın buraya haa
.
canım ben özellıkel yemek yemedıgım zaman öğürüyorum ve sadece mıde suyum gelıo
yanı 5. haftadan beri bulantım var toplamda 3-4 kez anca istifra etmsıımdır onun dısında hep bulantı hep öğürme
öle yanı yemeğimı yiyorum ama hemen öğütüyorum snaırırm o kadar öğürüyorum bııs gelmıo mdie suyu gelıo
ona ragmen almamısım bi de totoyu devirip yatıyorum yanı devamlı
amiinn canım amin inşallahh