- 22 Eylül 2011
- 956
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şimdilik çok erken belki ama nasıl doğum düşünüyoruz? Ben eğer fiziksel şartlar elverirse suda doğum istiyorum.
şimdilik çok erken belki ama nasıl doğum düşünüyoruz? Ben eğer fiziksel şartlar elverirse suda doğum istiyorum.
kızlar bu arada ben 2,5 kilo vermişim
bu sabah tartıldım
kızlar bugun allahın ıznıyle 7+1im mıdem bulanmıyo hic benim gbi olan var mı sankı bulansa kendımı ıı hıssedıcem yaaa((
ayy cok saol cnm ya korkuyorum valla elimde diil allahım kucagımıza almayı nasip eder insallah... cok dua edıyorum ckkk..merhaba :) ben 8 +2 yim benim de hiiç bulantım kusmam olmadı herkeste olmazmış doktorum da ne güzel işte demişti bende ilk kafaya takmıştım ama araştırdım bi sorun yok cnm üzme kendini sadece bazen su geliyo gibi o da bi kere oldu çok az
ayy cok saol cnm ya korkuyorum valla elimde diil allahım kucagımıza almayı nasip eder insallah... cok dua edıyorum ckkk..
merhaba :) ben 8 +2 yim benim de hiiç bulantım kusmam olmadı herkeste olmazmış doktorum da ne güzel işte demişti bende ilk kafaya takmıştım ama araştırdım bi sorun yok cnm üzme kendini sadece bazen su geliyo gibi o da bi kere oldu çok az
ben de aynıyım, yarın 7. haftam bitiyo 8e giriyorum ama hala kusma bulantı falan yok. ama anormal bir şey değil bu meraklanma, her bünyede aynı olmaz. hatta avantajımız yani ve ben 6 aylık olup daha hamile olduğunu anlamayan kadın gördüm, ne bulantı ne3 bir şey. karnını da kilodan şişti sanmış falankızlar bugun allahın ıznıyle 7+1im mıdem bulanmıyo hic benim gbi olan var mı sankı bulansa kendımı ıı hıssedıcem yaaa((
hayırlısı olsun, sürekli onu düşünmezsen zaman çabuk geçer, yok eğer aklından hiç çıkmazsa geçmez o 1 aymerhabalar ;
1 hafta sonra kontrola gideceğim ,ve tam 1 ay sonrada cinsiyetini öğreneceğim,çokkkk sabırsızım
aynen ben de öyleyim ya. bu hafta diyetisyene gidicem inşallah evdeki işlerimi bitirebilirsem.keşke bende versem millet diyo 5 aylık gibisin
kızlar ne dicem çok ultrasona girmek ii değil diyolar 9 ay boyunca 5-6 defa felan yeterli diyolar peki nasıl olcak bu biz 15 günde bir giriyoruz şu sıkıntılı dönemi anlatana kadar
kızlar ne dicem çok ultrasona girmek ii değil diyolar 9 ay boyunca 5-6 defa felan yeterli diyolar peki nasıl olcak bu biz 15 günde bir giriyoruz şu sıkıntılı dönemi anlatana kadar
keşke bende versem millet diyo 5 aylık gibisin
kızlar benı de eklermısınız
ist..yaş.31 27 ocak kilo 55
merhabalar ;
1 hafta sonra kontrola gideceğim ,ve tam 1 ay sonrada cinsiyetini öğreneceğim,çokkkk sabırsızım
kızlar bugun allahın ıznıyle 7+1im mıdem bulanmıyo hic benim gbi olan var mı sankı bulansa kendımı ıı hıssedıcem yaaa((
Mrb kızlar nasılsınız bakalım nasıl gidiyo.Ben çok şükür iyiyim.Annem yanımda sölemiştim geleceğini antepten bu yüzden çok giremiyorum.Maşallah baya yazılmış azda olsa biraz sayları okucam umarım hepiniz iyisinizdir.Kendinizede bebişlerinizede dikkat edin...
öf yaa neredeyse sırf bu kilo muhabbetinden dolayı mide bulantım olsun iştahım kesilsin diycem yaa. ne güzel bak ilk aylar kilo verenler 2. ve 3. trimesterlerde fazla kilo almazlarmış.kızlar bu arada ben 2,5 kilo vermişim
bu sabah tartıldım
amin ya inşallah bir daha yaşamaz aynı acıyı. of çok kötü oldum yaa.kızlar suay diğer topiğe bebeğini düşürdüğünü yazmış geçen pazartesi günü.çok üzüldüm sizlerede haber vereyim dedim.bende merak etmeye başlamıştım nerde diye.
rabbim kimseye yaşatmasın böyle bi acıyı...
amin amin allah kimseye yaşatmasın, inşallah çok yıpranmadan yeniden hamile kalırlar da sağlıkla kucaklarına alırlar bebeklerini.kızlar suay82 ve 34moni bebeklerini kaybetmişler
Allah ım ikisinede sabır versin en kısa zamanda yeni bebekler nasib etsin inşallah
allah hayırlısıyla dyursun kalp atışını, göstertsin sağlıkla büyüdüğünü canım. gelince hemen yazasın buraya haaarkadaşlar bana dua ediverin olurmuuuuuuuuuuuuu
bu akşam saat 17 de randevum var kese büyümüşmü diye bakılcak bide pıt pıtları görebilcekmiyiz bakalım
Rabbimden hayırlısı ne olur dua ediverinnnnnnnnnnnnnnn teyzeleriiiiiiiiiiiiiiii
günaydın kızlar iki arkadaşımızada geçmiş olsun onlar için çok üzüldüm rabbim hayırlısını nasip etsin
ayşecim senin durumunu daha yeni gördüm çok geçmiş olsun canım progestan gerçketen çok işe yarıyor 15 gün içtim doktor artık içmene gerek yok dedi çok şükür kanamamda yok mide bulantılarımda varla yok arası hani diyolar ya bebek ii olunca miden bulanırmış ben lafa gıcık olmaya başladım ya normelde kontrolüm 6 temmuz ama dayanamayıp gidicem bu hafta içim hiç rahat deil