selam kızlar 15 gündür yoktum basıma neler geldi neler!
yediğim bişi dokunmus doktor öyle dedi ürtiker mi neyim alerjik bişi oldum 3 gün kasındım durdum sonra mecburen ilac verdiler 10 günde rapor maraşa memlekete gittim hava degişimine iyi geldi mis gibi dag havası suan iyiyim sükür.
sabahta kontrole gittim bebeişim aynı internet görüntüsü gibi yan durmus hersey net doktor cok iyi harika dedi kalp atısları görünüyordu pıtpıt yaaaaaaaaaabayılmamak elde degil tüm dertlerimi unuttum
sizler nasılsınız nasıl oldunuz. benim bulantılar gitti gibi ama ara arada geldiği oluyor cok ac kalmamaya calısıyorum teyzemler sağolsun durmadan yedirdiler ay sistim dedim ama kilo almamısım pek sevindim
öf yaa neredeyse sırf bu kilo muhabbetinden dolayı mide bulantım olsun iştahım kesilsin diycem yaa. ne güzel bak ilk aylar kilo verenler 2. ve 3. trimesterlerde fazla kilo almazlarmış.
amin ya inşallah bir daha yaşamaz aynı acıyı. of çok kötü oldum yaa.
amin amin allah kimseye yaşatmasın, inşallah çok yıpranmadan yeniden hamile kalırlar da sağlıkla kucaklarına alırlar bebeklerini.
allah hayırlısıyla dyursun kalp atışını, göstertsin sağlıkla büyüdüğünü canım. gelince hemen yazasın buraya haa
.
evet annemde sölemişti ben iki doktora birden gidiyorum hem özele hemde devlet hastahanesine şimdi çarşamba kalp atışlarını duycaz allah izin verirse perşembede devlete gidiecm yine.. annemde sık sık ultrasona girme diyo ama ben 2 doktora birden gözükmek istyrum
arkadaşlar ne zamandır giremedim anca vakit buldum geçmişide okuyamadım( inşlh herkes için herşey yolundadır ya beni bu progestan maaf ediyo bi küçük şişe rakı içmiş gibi oluyorum daha önceki hamileliklerimdede içmiştim ama böle olmuyodum dünya tersime dönüyo onun dışında göğüslerim baya ağrımaya acımaya başladı normalde hep hamile kaldığım gibi başlardı ama daha yeni başladı belirtiler kısmet olursa sabırsızlıkla perşembeyi bekliyorum küçük herkülümü yada zeynamı görmeye gidicem :))) inşlh iğne işe yarıyodur mşlh şimdilik bi sıkıntım yok yani kanama gibi öle stresliyimki sölemesi ayıp günde 10 kere belki altımı kontrol ediyorum malum önceki yaşadıklarım beni çok korkutmuştu aynı şeyleri yaşarmıyım die kendimi ister istemez yiyip bitiriyorum ( elimde değil ya buda ilk kez oluyo kocamı psikolojimden dolayı ilk kez öcü gibi görmeye başladım adamın burnundan getiriyorum daha o kadar başında olmama rağmen neredeyse doğuma kadar yatakları ayırcam :)) sağ dönüyosun elin çarpıyo beni yoruyosun benden çok şey bekliyosun hiç yardımcı olmuyosun die sölenip duruyorum ( pişman oluyorum ama ne yapayım işte zaten adet olcam gibi sinirlerim bozuk resmen çift karakterli oldum bir saatim sevgi dolu bi insan olarak geçiyo bir saat sonra çekilmez patlamaya hazır bomba gibi geçiyo benim normalde ya 5. haftamda kanamalar başlardı yada bu bir hafta içinde perşembe gittiğimde eğer herşey normal görünürse içim rahatlıycam ama tam değil.....
Kızlar bu arada listeyi güncelledim....
şimdi işlerime dönüyorum görüşrüzzz :)
laptop u kucağınıza asla almayın ,benimki sephada duruyor,öyle yazıyorum,telefonda dikkat etmek lazım işte,aman benim elimden düşmüyorrr
ben tv de ben uygulayamadım,ama belki siz uygularsanız.
telefonu ilk edeceğiniz zaman hemen kulağınıza koymayın,1-2 sn bekleyin,çünkü ilk aradığınızda,ilk telefonunuz çaldığınızda yaydığı elktromanyatik ölçümü yapılmıştı ve çok yüksek çıkmıştı.
birde avm lerden xray lardan geçmeyin
aminnnn inşallah canımm korkma ben korkularımı şöle yendim nasibinden öteye gidemiyosun Allah ona ömür biçmişse ne yaparsan yap ne olursa olsun yaşar seninle olur...sağlıksız bebek düşük olurmuş o yüzden Allah sağlıklısını nasip eylesin hayırlısını versin ben hep hayırlısıysa olsun dedim ve oldu ama olmazsa da o da Allahın takdiri biz ne kadar düşünüp kendimizi yersek bize zarar rahat olmamız lazım
hemen bakıcam cnm cok saolnazeysa sana özelden bi msg attım.
ben de aynıyım, yarın 7. haftam bitiyo 8e giriyorum ama hala kusma bulantı falan yok. ama anormal bir şey değil bu meraklanma, her bünyede aynı olmaz. hatta avantajımız yani ve ben 6 aylık olup daha hamile olduğunu anlamayan kadın gördüm, ne bulantı ne3 bir şey. karnını da kilodan şişti sanmış falan
hayırlısı olsun, sürekli onu düşünmezsen zaman çabuk geçer, yok eğer aklından hiç çıkmazsa geçmez o 1 ay
aynen ben de öyleyim ya. bu hafta diyetisyene gidicem inşallah evdeki işlerimi bitirebilirsem.
kaynanam bile "şu aylarda kilo vermiş olman lazımdı aslında" gibisinden laflar ediyo sinirimi bozuyo...
mecbur girmek gerekiyo, onu radyasyondan dolayı söylüyorlar bir de her ultrason aynı tarihi vermiyor ama ona bakarsan cep telefonundan bile inanılmaz radyasyon alıyoruz, 15 günde bir gidince en azından radyasyon açısından çok sorun olmaz ama dizüstü bilgisayar ve cep telefonu çok daha zararlı.
ekelrım canım :)
QUOTE]
saol cnm ekersen cok sevınıcem
Başın sağolsun canım.rabbim mekanını cennet etsin.bebegini kaybeden annelere allah sabır versin.
ben de teyzemi kaybettim.. haftasonu sehir dısındaydım cenazemiz vardı.. cok yordum kendimi, cok uzuldum..karnım hep agrır gibi. nasıl desem bulantı gibi de degil, tam agrıma gibi de..rahatsız edici bi his
şimdilik çok erken belki ama nasıl doğum düşünüyoruz? Ben eğer fiziksel şartlar elverirse suda doğum istiyorum.
bebegini kaybeden annelere allah sabır versin.
ben de teyzemi kaybettim.. haftasonu sehir dısındaydım cenazemiz vardı.. cok yordum kendimi, cok uzuldum..karnım hep agrır gibi. nasıl desem bulantı gibi de degil, tam agrıma gibi de..rahatsız edici bi his
ben de ocak annesiydim ama malesef cuma günü bebeğimi kaybettim 9 haftalıktı kalbi durmuş kürtaj oldum
ben de ocak annesiydim ama malesef cuma günü bebeğimi kaybettim 9 haftalıktı kalbi durmuş kürtaj oldum
Çok kötü bir hafta geçiriyorum.(((
Bir taraftan ev taşıma telaşı, diğer taraftan çok kötü hasta oldum.((
Burnum gözüm sular seller gibi.(( Hiç halim yok. Tuvalete giderken bile canımdan can gidiyor sanki hiç halim yok. (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?