günaydın kızlar iki arkadaşımızada geçmiş olsun onlar için çok üzüldüm rabbim hayırlısını nasip etsin
ayşecim senin durumunu daha yeni gördüm çok geçmiş olsun canım progestan gerçketen çok işe yarıyor 15 gün içtim doktor artık içmene gerek yok dedi çok şükür kanamamda yok mide bulantılarımda varla yok arası hani diyolar ya bebek ii olunca miden bulanırmış ben lafa gıcık olmaya başladım ya normelde kontrolüm 6 temmuz ama dayanamayıp gidicem bu hafta içim hiç rahat deil
kızlar suay82 ve 34moni bebeklerini kaybetmişler
Allah ım ikisinede sabır versin en kısa zamanda yeni bebekler nasib etsin inşallah
Kızlar bu arada listeyi güncelledim....
şimdi işlerime dönüyorum görüşrüzzz :)[/QUO
günaydınnnnn ama beni unutmuşsunuz listeye eklemeye mesaj yazmıştım ama görmediniz sanırım :)
ben tekrar yazıyım bilgilerimi
il: izmir
ilk bebiş
19 ocak 2013
günaydınnnnn ama beni unutmuşsunuz listeye eklemeye mesaj yazmıştım ama görmediniz sanırım :)
ben tekrar yazıyım bilgilerimi
il: izmir
ilk bebiş
19 ocak 2013
canım gözümden kaçmıs sanırım eklıyorum :) günaydınn
kilom 53 unutmuşum yazmayı canım :)
günaydın kızlaar.
kızımın sınavı için başarılar dileyip dua eden herkese çok çok teşekkür ederim.kızımın sbs sınavı çok iyi geçti.toplam 3 yanlışı var.istediği okul geliyo.darısı ileride sizin çocukların başına.sınavda sonra söyledim çocuklara hamile olduğumu.malum kızım istemiyodu,sınavı etkilenmesin diye söylememiştim.o gün çok mutluydu diye.kızmaz heralde dedim ama yine çok tepki verdi.ağladı,sinirlendi ,kızdı.sonra bikaç arkadaşına söylemiş,onlarda ayy negüzel keşke benimde kardeşim olsa falan demişler.biraz moral oldu ona.dünde bana diyoki,anne ne zaman doktora gidicen bende geleyim bebeği göreyim.))alışıyo yani yavaş yavaş.küçük kızımda tam tersine havalara uçtu sevinçten.ama oda kız olursa severim erkek olursa sevmem diyo.ay yaranılmıyo bu çocuklara..
kızlar suay82 ve 34moni bebeklerini kaybetmişler
Allah ım ikisinede sabır versin en kısa zamanda yeni bebekler nasib etsin inşallah
mide bulantıları rahatsız ediyor ya işte biz de şikayet etmemek için kulp takıyoruz bebiş sağlıklı, tutunmuş vs vs :))
düzelttim canım
tam 70 kişiyiz :)
ben öyle birşeyin varlığına pek inanmıyorum arkadaşım.
Annem bana hamileyken 9 ay midesi bulanmış.
2 arkadaşımın hiç bulanmadı ama çok sağlıklı bebekleri şükür.
Bünyeden bünyeye değişiyor sanırım.
Ne güzel istediğini ye iç işte dulgercim
ilk kez cumartesi gördük keseyi, doktor 3-4 haftalık diyor, kan testi de aşağı yukarı öyle çıkıyor. ama benim son adet tarihim 24 nisan. kafam karıştı. 11 mayısta akıntıdan anladığım kadarıyla yumurtlama günümdü ve o gün hamile kaldığımı düşünüyorum. 11ine göre evet bugün tam 1 aylık, ama 24 nisana göre 6-7 haftalık. anlayamadım, yani kesin ne kadarlık hamile olduğumu bilmiyorum
canım benim ne tatlısınız yaa, okuyunca hem güldüm hem duygulandım ama merak etme çocukların yaşları itibariyle normal tepki vermişler zamanla benimserler kardeşlerini, paylaşamazlar...
bencede doğunca hepside çıldırır sevmek için.tabii küçük en küçüğümüz olan oğlumun tepkisini bilemiyorum nasıl olur:))
ben öğle tatiline çıkıyorum.gidip bi çocuklara bakayım napıyolar.hepside evde.öğleden sonra görüşürüz..
şimdilik çok erken belki ama nasıl doğum düşünüyoruz? Ben eğer fiziksel şartlar elverirse suda doğum istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?