Daha çoğumuz kalp atışını duymadık, tüm gün midemiz bulanıyo anacım, gelip ne yazalım hergün hergün ? Günaydın kızlar bugun midem bulanıyo, ertesi gün: günaydın kızlar bugun de midem bulanıyo, bi sonraki gün: inanır mısınız kızlar valla bugun de midem bulanıyo
Bir süre sonra testler mestler başlasın, canlar topik merak etmeyin
Bende farklı bir yorumda bulunayım :) kızlar midem bulanmıyoooone yapcam şimdi :))
Bende farklı bir yorumda bulunayım :) kızlar midem bulanmıyoooone yapcam şimdi :))
Bence sakın kendini üzme muhtemelen geç gebeliktir. Bende 7. hafta 3 günlükken duydum bebişin kalp sesini. Ve zaten doğrusu 7 hafta ve sonrasında duymak olarak belirtiliyor.gelişimi o yüzden yavaş olabilir. Peki her hangi bir belirtin var mı gebelikle ilgili bulantı,göğüslerde şişlik yada bel,kasık ağrın var mı ?
valla ne bileyim cnm onu bile yazabiliriz :) sonuçta tek odak noktamız hamilelik
ne güzel cnm inşallah bulanmaz :) benim öğlenleri pek iyi sabah akşam bulantı var idare ediyoruz
Napcagını söyleyim, gelip burada bir kaç kez yazıyosun, zaten bir kaç gün içinde en sevdiğin şeylerin adını duymaya tahammül edememeye başlıyosun kendiliğinden.
canım malesef çok üzücü günler yaşadım, cuma gününün gelmesini hem çok istiyorum, hemde istemiyorum..herşey o gün belli olcak çünkü..belirtilerim var, göğüslerim çok acıyo, kasıklarımda ve belimde ağrı oluyo ara ara, midemde bulantı da oluyo, böyle yanma gibi bi histe var gün boyu ama bu sadece kese olsa bile olabiliyormuş diye okudum..benim durumumdaki gelişmeyi anlamanın ultrasondan başka bir çözümü yok galiba tatlım..ona da çok az kaldı..bakalım neler olcak..
ne güzel cnm inşallah bulanmaz :) benim öğlenleri pek iyi sabah akşam bulantı var idare ediyoruz
canm benm sat 9nisandı...Canim benimde sat 6 nisandi ilk iki hafta once gittim bebek henuz olusmamisti.. Kese 15 milimdi iki hafta sonra gel dedi doktor 6. Haftamdaydim.. Cuma tekrar gitcem kalp atisini duymaya.. Uzulme kotu bi durum olsa doktorun soylerdi zaten.. Kesede bebek gozuktumu kuzu bi de kese kac milimdi..?? Pco varsa gec dollenmede olmus olabilir.. Lutfen uzulme canim arkadasim.. Guzel haberler vericeksin insallah.. Beklemek cok zor biliyorum bende cok stres oldum 3 gun kaldi buyuk gune. Hakkimizda hayirlisini versin Allahim..
evet canm az önce okudum...Canım sakın üzülme, aynısı bende de olmuştu. dün yazdım bende, bilmiyorum okudun mu.. Devlet hastanesine mi gidiyorsun? Eğer öyleyse hiiiç kafana takma, devlet hastanesinin ultrason cihazları eski olduğundan, bebek çok küçükken tam algılayamadığı için daha geriden görüyormuş. Ya da dr.umun bana dediği gibi geç döllenme olabilir.
Benimki 6 haftalık olması gerekirken 5 haftalık çıkmıştı bende üzülmüştüm ama çok kafama takmadım.Çünkü sağolsun burdaki arkadaşlar moral verdi ve söylediklerinde doğruluk payı vardı, hepsi daha tecrübelilerdi benden. Neyse dün gittiğimde sat'ı yakalamıştı bebişim, hatta 1 gün ilerde gidiyorBirkaç haftaya kadar seninki de normal gelişiminde görünür, ilk başlardakini ciddiye alma hiç. Önemli olan diğer haftalar canım.Hemen hemen herkesin başına geliyo bu.
valla ne bileyim cnm onu bile yazabiliriz :) sonuçta tek odak noktamız hamilelik
ne güzel cnm inşallah bullanmaz :) benim öğlenleri pek iyi sabah akşam bulantı var idare ediyoruz
Yoo benim tek odam noktam hamilelik değil. Kocam var, evim, işimden kazadığım parayı haketmek, doğayı korumak, geri dönüşüm için katı atıkları ayrı toplamak vs.vs. Ha tek ORTAK noktamız hamilelik demek istediysen o doğru. Ama işte kim genelde tek ortak noktası olan insanlarla hergün görüşür konuşur kiKayınvalideyle de tek ortak noktamız oğlu mesela ve hergün telefon açıp konuşmuyoruz
Öncelikle herkese sağlıklı hamilelikler diliyorum. Benim de bullantım yoktu ancak 2 gündür sabah yerine akşam yemekleri kabusum olmaya başladı. Kendi yaptığım yemekleri yiyemez oldum:)) Genelde arkadaşlarda sabah bullantısı olur ben de akşam oldu:)) Yazık eşimden olacak artık yemekler bu ara:))
kızlar aranızda gebeliğin 7. haftasında böyle şırıl şırıl kanaması olup gebeliği devam eden var mı?
cnm hayırlısı olsun bebeğin . aramıza holgeldin .
sorma bende de var kilo problemi ama hiç dert etme . bebeğinizde inşallah kısmetiyle gelir . demek herşeyi düzeltmeye geliyor :)
cnm çok dinledim eğer hamilelik öncesi pilates yapmadıysan hamilelik döneminde yapılmaması gerekiyormuş .
bence hiç kilonuzu dert etmeyin
sorma bende de var kilo problemi ama hiç dert etme . bebeğinizde inşallah kısmetiyle gelir . demek herşeyi düzeltmeye geliyor :)
cnm çok dinledim eğer hamilelik öncesi pilates yapmadıysan hamilelik döneminde yapılmaması gerekiyormuş .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?