Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlı olsun canım.seni ikinci silik çizgiden tanıyorum:))ordada demiştim hamilesindir diye.aramıza hoşgeldiiin.
öncelikle hayrlısıyla evladını kucagına almayı nasip etsin rabbim seninle aynıyız benmde batıma 3 gün var ama ben test yaptrmaya korkuyorum
slm kızlr
Şuan mutluluktan zırıl zırıl ağlıyorummm yaaa ne yazıcağımı bilmiyorum.Kan tahlili sonucunu aldım geldim şimdi Ve hamileyimmmn Çok Şükürrrrrrrrrrrrrr Bu ağlama mutluluktan tutamıyorum kendimi yaaa....
slm kızlr
Şuan mutluluktan zırıl zırıl ağlıyorummm yaaa ne yazıcağımı bilmiyorum.Kan tahlili sonucunu aldım geldim şimdi Ve hamileyimmmn Çok Şükürrrrrrrrrrrrrr Bu ağlama mutluluktan tutamıyorum kendimi yaaa....
inş.canım cıkar cok takmama calısıyorum ama sanırım biraz takıyorum moralim bozulmasın diye test yapmak istemiyorum bide yumurtlama tarihimin üstünden de 12 gün gecti belli olurmuki bu arada sanırım sakaryada yaşıyosun hangi doktora gidiceksin??
inş.canım cıkar cok takmama calısıyorum ama sanırım biraz takıyorum moralim bozulmasın diye test yapmak istemiyorum bide yumurtlama tarihimin üstünden de 12 gün gecti belli olurmuki bu arada sanırım sakaryada yaşıyosun hangi doktora gidiceksin??
slm kızlr
Evet canım benim var bende dün öğrendim, arada giriyor küçük ağrılar, eğilince falanda hafif oluyor.
sende yeni öğrenmişsin hayırlı olsun. doktora sormayı unuttum size sorayım dedim
canım bende sana birsoru soracağım beta hcgn kaç çıktı doktor kaç haftalık dedi
hohhoyyttttt :))) ay çok mutlu oldum tam netten çıkıyordum yazdınmı ki diye girdim :))) gözün aydın canım yaaa sağlıklı bir dönem geçirirsin inşallahhh
kızlar kasık ağrınız var mı bende bugün öğrendim hamile olduğumu
Canım tebrikler:):) kaç haftalık gebeymişsin beta hcgn kaç çıktı peki