• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💙💙💙2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 Hepimize Şans Getirsin İnşAllah 🤲💙💙💙🐣

Merhaba sat 10 Aralık bat 4 Ocak
beta değerim düşük fakat artışları yüksek hamileyim :)
canım biz burda gebe kalmak isteyenleri listeye ekliyoruz maşAllah sen gebe kalmışsın sağlıkla al kucağına 🧿 inşAllah seni listeye eklememe gerek yok 🥰

Yarin da takip edecek misin kan vermeyi düşünüyor musun peki 🤗 çok sevindim senin adina canım benim
Yarın yine test yaparım adetim geçilince vereceğim bu sefer kan hatta kese görünen hafta ne zamansa ozman kadar beklemeyi düşünüyorum10gün geçikince yani

Gittim canim daha gecen hafta gittim hatta cuma günü. Bir problem yok dedi. Enfeksiyon olmus olabilir dedi antibiyotik ve duphaston verdi kanama kesilince birak dedi duphastonu. Bende duphastonu da antibide biraktim kanamam durunca. Ama simdi yeniden baslayinca antibiyotigi bitirse miydim diye kafam karisti.
Benim yolunda gidiyordu hersey anlamadim bu kanama beni yipratti resmen...
Evet canım antibiyogi bence bitirmelisin rahim toparlanmamis daha demek oluyor bu lütfen dikkat et ve bu ay bence korunmalisin rahmin daha iyi toparlanması için sende biran önce iyilesirsin canım kürtaj sonrası normal adet gördünmü sen cnm yoksa devam eden kürtaj kanamasımi hala

geçmiş olsun bende eylülde kürtaj oldum siz neden oldunuz benim sağlıksız gebelik dendi beta iki kat artmıyodu kese gelişmiyodu
Teşekkür ederim 🙏🌸
13 haftalıktı bebegim, evde düşük yaptim malesef. Sonra da kürtaj yapıldı işte.
Bir anda oldu hersey 😔

Benimde çok bı belirtim yok hatta burdakiler yazdıkça kendime bakıyorum bende de var mı diye 😂 hayırlısı
yok belirti anlamında değil ara ara kasık ağrım oluyo mesela iştahım çok açık vs hani belirti arasam bulurum benimki his yani hamile olduğumu düşünmüyorum açıkçası 😂

Yarın yine test yaparım adetim geçilince vereceğim bu sefer kan hatta kese görünen hafta ne zamansa ozman kadar beklemeyi düşünüyorum10gün geçikince yani
Anliyorum seni canim malesef kötü tecrübeler insani uzak tutuyor kan vermekten falan.. testlerle de takibi yapilir koyulastikca artar hcg hormonu. Hadi bakalim gittikce koyulaşır inşallah

Evet canım antibiyogi bence bitirmelisin rahim toparlanmamis daha demek oluyor bu lütfen dikkat et ve bu ay bence korunmalisin rahmin daha iyi toparlanması için sende biran önce iyilesirsin canım kürtaj sonrası normal adet gördünmü sen cnm yoksa devam eden kürtaj kanamasımi hala
Kurtajdan sonra zaten 1 kutu ictim antibiyotik. Simdi de 1 kutu bitirmek istemedim fazlasi zarar malum. Ama yarim kutu bitmisti. Bakalim yarin devam ederse kanama yarin icecegim ilaclari.
İnşallah toparlarim canim bir an önce benimde duam o yönde. Kurtajdan sonra 12 gün leke seklinde kanamam sürdü zaten. Sonra iste tam Kurtajdan 1 ay sonra basladi reglim ama uzun sürdü. Dr muayenede bakti belki parca kalmistir ondan kanaman vardır diye dusundum ama parca vs yok temizlenmis iyi durumda dedi. Hatta epey sasirdi kanama neden oldu acaba diye. Sonra enfeksiyon durumu olabiliyor bazen kürtajdan sonra deyip ilac basladi iste kanlarimda da sikinti cikmayinca. Beta bakti sıfırlanmış onu da gördük.
Korunmayi da hic düşünmüyorum canim valla. Çünkü baksana plan program yapiyoruz da yine denk getiremiyoruz surda kac tane kadin konuşuyoruz mesela, ben korunsamda korunmasamda olacagi varsa olur. Ben ertelemk isttemiyorum hic İnşallah saglikla hamile kalirim en kisa zamanda diyorum 🌸

yaa anlayabiliyorum sizi 🥹 Allah sabır versin inşAllah en hayırlı zamanda tekrar hamile kalırsın 🤲
Amiiin amiiiinn amiinn🙏🤗🌸
Insallah yeniden nasip etsin Allahım.. mükemmel bir hic mucizevi bir olay yani anlatamam.. bir kere hamile kaldıktan sonra daha fazla istiyor insan bebegim olsun diye..

Birde benim elime dogdu bebegim malesef ama baya belirgin minyatür bir insandi resmen.. ve ben o haline bile aşık oldum resmen... Allahım inşallah nasip etsinde saglikli hamilelik saglikli dogum ve uzuuuun ömürlü evlatlar🙏 hepimize 🙏

Back