• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💙💙💙2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 Hepimize Şans Getirsin İnşAllah 🤲💙💙💙🐣

Amiiin amiiiinn amiinn🙏🤗🌸
Insallah ye iden nasip etsin Allahım.. mükemmel bir hic mucizevi bir olay yani anlatamam.. bir kere hamile kaldıktan sonra daha fazla istiyor insan bebegim olsun diye..

Birde benim elime dogdu bebegim malesef ama baya belirgin minyatür bir insandi resmen.. ve ben o haline bile aşık oldum resmen... Allahım inşallah nasip etsinde saglikli hamilelik saglikli dogum ve uzuuuun ömürlü evlatlar🙏 hepimize 🙏
amin verecektir inşAllah tekrardan 🤲 evladının kendi ellerinden kayıp gitmesi senin için çok üzücü olmuş Rabbim sabrını versin 🙏Hikmetinden sual olunmaz 🤲 benim 4 yaş bi oğlum var Allah bağışlarsa temmuz ayında taşınma telaşesi vs derken 2 kez korunmadım afedersin ve hiç beklemediğim halde hamile kalmışım şok oldum aslında bana sorsan istemiyordum yaşım olmuş 38 ayrıca pandemi hamilesiydim ben çok zor bi hamilelik geçirdim panik atak hastasıyım ayrıca stresten 7 aylık doğum yaptım vs .. ama ikinci bebeğin varlığından o kadar güç aldım ki fikrim değişti sanki bi anda en son kaybedince anladım ki ben bir kez daha anne olmak istiyormuşum da benim haberim yokmuş 9 eylülde kürtaj oldum 1 adet bekledim korunduk 3 aydırda deniyoruz işte 2. ayım letu kullandım ilk ay çatlama iğnesi bulamadım bu ay buldum yaptım yarın 10. günüm nasipte ne varsa o onu yaşıyoruz Allahım hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize inşAllah 🌸

Kurtajdan sonra zaten 1 kutu ictim antibiyotik. Simdi de 1 kutu bitirmek istemedim fazlasi zarar malum. Ama yarim kutu bitmisti. Bakalim yarin devam ederse kanama yarin icecegim ilaclari.
İnşallah toparlarim canim bir an önce benimde duam o yönde. Kurtajdan sonra 12 gün leke seklinde kanamam sürdü zaten. Sonra iste tam Kurtajdan 1 ay sonra basladi reglim ama uzun sürdü. Dr muayenede bakti belki parca kalmistir ondan kanaman vardır diye dusundum ama parca vs yok temizlenmis iyi durumda dedi. Hatta epey sasirdi kanama neden oldu acaba diye. Sonra enfeksiyon durumu olabiliyor bazen kürtajdan sonra deyip ilac basladi iste kanlarimda da sikinti cikmayinca. Beta bakti sıfırlanmış onu da gördük.
Korunmayi da hic düşünmüyorum canim valla. Çünkü baksana plan program yapiyoruz da yine denk getiremiyoruz surda kac tane kadin konuşuyoruz mesela, ben korunsamda korunmasamda olacagi varsa olur. Ben ertelemk isttemiyorum hic İnşallah saglikla hamile kalirim en kisa zamanda diyorum 🌸

Canım ben bebek olmasin diye korun demedim ben bazen rahim geç toparlanır gebelikte ertelenir kanamanda oluyor diye kendini zorlama diye dedim canım sen bilirsin yinede canım Rabbim en Kısa zamanda tekrar sağlıkla nasip etsin 🙏🏻

amin verecektir inşAllah tekrardan 🤲 evladının kendi ellerinden kayıp gitmesi senin için çok üzücü olmuş Rabbim sabrını versin 🙏Hikmetinden sual olunmaz 🤲 benim 4 yaş bi oğlum var Allah bağışlarsa temmuz ayında taşınma telaşesi vs derken 2 kez korunmadım afedersin ve hiç beklemediğim halde hamile kalmışım şok oldum aslında bana sorsan istemiyordum yaşım olmuş 38 ayrıca pandemi hamilesiydim ben çok zor bi hamilelik geçirdim panik atak hastasıyım ayrıca stresten 7 aylık doğum yaptım vs .. ama ikinci bebeğin varlığından o kadar güç aldım ki fikrim değişti sanki bi anda en son kaybedince anladım ki ben bir kez daha anne olmak istiyormuşum da benim haberim yokmuş 9 eylülde kürtaj oldum 1 adet bekledim korunduk 3 aydırda deniyoruz işte 2. ayım letu kullandım ilk ay çatlama iğnesi bulamadım bu ay buldum yaptım yarın 10. günüm nasipte ne varsa o onu yaşıyoruz Allahım hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize inşAllah 🌸
Aminnn aminn Allah razı olsun canım 🙏 gercekten en yaralayıcı yanlarından biri kendi ellerimden kayip gitmesi oldu.. bu cok ağır oldu.. Allahım inşallah benim üzüldüğümden fazla sevindirir de yeni bir hamilelikle saglikla çocuğumuzu kucağımıza alırız 🙏 rabbim verdi rabbim aldi isyanim yok asla. Bazen yıkılıyorum bugun çok ağladım yine.. hersey daha cok yeni diye mi oluyor bilmiyorum ama aklimdan hic çıkmıyor sanki..

Yaa senin hikayen de cok üzücü 🙁 Allahım inşallah isteyen hepimize saglikla sağlıklı uzuuun ömürlü evlatlar yavrular nasip etsin.. kaybettiginde boslugu cok agir geliyor insana degil mi.. ben eskiden anlamiyormusum kürtaj nedir düşük yaşayan ne hisseder falan ama simdi oyle mi duyunca bile gözlerim doluyor.
Şükür evladin varmis ondan güç al canim, bir kere oldu yine olur de. Allahım saglikla nasip etsin. Stres yapma. Ben gibi düşünüp de kafani yorma. Hadi bakalim inşallah hepimiz pozitifleri alalim 🙏🙏🙏

Canım ben bebek olmasin diye korun demedim ben bazen rahim geç toparlanır gebelikte ertelenir kanamanda oluyor diye kendini zorlama diye dedim canım sen bilirsin yinede canım Rabbim en Kısa zamanda tekrar sağlıkla nasip etsin 🙏🏻
Canımsın cok sagol 🙏🌸 iyi niyetinden şüphem yok asla yanlış anlama sakın.
Sadece korunmak beni bebegimden uzaklastiriyormus gibi geliyor hic istemiyorum. Allahimdan saglikla hayirli sekilde yeniden evlat istiyorum gece gündüz napayim 🙏🥲
Amin canim amiiinnn inşallah sağlıkla kolaylikla nasip olur bebislerimiz. Bakalim ayin 16 si yaklasiyor yine belki yine regl olurum ben belli olmaz bu ay belli olacak düzen durumlarım

Kızlar günaydın sanah yine yaptım bu şekilde. Görebilen var mı oynama yapabilir misiniz testte

Eklentiler

• IMG_4982.jpeg
    IMG_4982.jpeg
    190,9 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG_4980.jpeg
    IMG_4980.jpeg
    155,2 KB · Görüntüleme: 26
Hemen olumsuz düşünme kaset test sonucta ve hassasiyeti düşükse normal anca bu kadar olmasi gebelik yeni birde öyle düşün 🤗
yaaa ne bileyim ben sanıyorum ki 2 gün sonra kopkoyu olacak.
yarın regl günüm
pazartesi ye kadar test yapmıcam artık

yaaa ne bileyim ben sanıyorum ki 2 gün sonra kopkoyu olacak.
yarın regl günüm
pazartesi ye kadar test yapmıcam artık
Hemen kopkoyu olmaz canim bi gecikmen olsun ondan sonra zaten koyulaşır merak etme.
Su an düşük seviyelerdedir muhtemelen ve kaset testte de bu sekilde cikmasi cok normal.
Sabır önemli 🙏 daha bunun kese oluşmasını beklemek ,kalp atışı duyulmasini beklemek var onlara nasil sabredeceksin 😊 sakin ol canım benim anliyorum heyecanını ama kendini strese sokarsin sadece bu şekilde 🌸

Günaydınn
ben yine test yaptım ama bu koyulaşmıyor yaaa
kimyasal mı acaba
denemek için ovülasyon da yaptım. lh seviyem artmış
Eki Görüntüle 3534410 Eki Görüntüle 3534411
Kuzum bak bende aynısını yaşadım artmadı hiç sonra gittim beta verdim reglime 4 gün kala 30 la öğrendim :) kırmızı kırmızı duruyor vallahi seninkide benimde böyle çıktı hatta daha silikti diyebilirim

Back