- 21 Şubat 2009
- 7.375
- 308
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anne yasi kilosu bebisin dogumu kacinci bebis cinsiyeti ismi son durum huri37 28 74 1 ocak 2.bebis :44: :44: Reputable 24 66 4 Ocak :44: :44: :44: :44: :44: :44: :44: :44: :44: :44: :44:
[/COLOR]
....
Ay bayılazaaaamm :18:
sabah idrar testi aldım yaptım negatif çıktı son adet tarihim 6 Nisan pts yi bekliycem mecbur..
Bu bekleme işi beni çok geriyor
Slm kızlar;
Hamileliği kesinleşenler ne gibi belirtiler yaşıyor..Çünkü benim kan testi sonucum 4 de çıkıcak 1 saat önce verdim.ama dün yaptıgım ayrı zamanlardaki 3 tane test pozitifti ama kan testini görmeden sevinemiyorum tam.Bide çok bi belirti yaşamıyorum sadece belimde batmalar var arada geliyor oda sürekli deil...Kimler neler yaşıyor bakalım?
oo kalabalıklasıyoruz
henuz kan vermedim ama belki 10 tane test yaptım. hepsinde 2.cizgi var. olması gereken adet tarihim 6 mayıs
yarın sabah kan vericem... kasık bolgeme yakın yerde agrı var bide hafif bulantılar basladı..kızımda 24 kg almıstım ve bi kısmı da kaldı.. bunda az kilo almam gerek zaten kiloluyum :26:
[/COLOR]
....
merhabalar sanırım bende aranıza katılıyorum iki gün önce test yaptım bir çizgi tam diğeri biraz silik çıktı adet tarihimin üzerinden 4 gün geçti henüz olmadım yarın kan tahlili yaptırmaya gidicem bakalım hayırlısı :)
hayırlı olsun canım.ikinci çizgi silikte olsa varsa hamilesindir.kızın kaç yaşında.bende kızlarımda 17,oğlumda 20 kilo vermiştim.ama haepsini hatta oğlandan sonra fazladan 2 kilo bile verdim.yeterki sağlıklı olsunlar kilo alıcaz tabi doğal olarak ama çok almazsak eğer bizim sağlığımız için iyi olur tabii
kızım 31 aylık. kızımda 56 ile hamile kalıp 80 le doguma girmistim :26: tam 24 kg almıstım ve veremedim. bunda 67.5 kilo ile kaldım yani cok almamam gerek. ben aynı zamanda pko yum. gerci tedavisiz hamile kaldıgım icin doktorum gormezden geliyoruz dedi. benim icin kilo iyi degil yani
sende kac cocuk var?
benim 4.olcak inş.büyük kızım 13.5 küçüğü 10 ve oğlum 3 yaş 4 aylık.benim kilo korkum yok çok şükür.boyum 1.70 ve 51 kiloyum.yani zaten normalde 13 kilo eksiğim var.ama hamileliklerimde alıyorum genelde.
ayyyhh kıskandım valla hem boy uzun hem kilo cok az hem de 3 cocuk :26:
ben 166cm boyundayım kilom da masallah
yas kactı? benden kucuk cıkarsan fururum seni
Bende hamile olduğumu dün öğrendim kan tahlili beta hcg 19 çıktı daha bat ıma 3 günvardı hemde, pzt günü doktora gideceğim hem daha sağlıklı bir
sonuç alırım hemde testlerimi yaptıracağım:) herkese güzel hamilelikler diliyorum beklenen doğum tarihim 15 ocak civarı
yok yok vuramazsın çünkü muhtemelen ben senin ablanım.yaş 36.senin?
benim 4.olcak inş.büyük kızım 13.5 yaş küçüğü 10 yaş ve oğlum 3 yaş 4 aylık.benim kilo korkum yok çok şükür.boyum 1.70 ve 51 kiloyum.yani zaten normalde 13 kilo eksiğim var.ama hamileliklerimde alıyorum genelde.
Bende hamile olduğumu dün öğrendim kan tahlili beta hcg 19 çıktı daha bat ıma 3 günvardı hemde, pzt günü doktora gideceğim hem daha sağlıklı bir
sonuç alırım hemde testlerimi yaptıracağım:) herkese güzel hamilelikler diliyorum beklenen doğum tarihim 15 ocak civarı