2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

aslında hesaplamak çok kolay... ilkinde rus takviminde kız, çin takviminde erkek çıkmıştı. kızım şu an tepemde

Umuda ihtiyacım var ve o yüzden buraya yazıyorum.

2 yıl evvel plansız gebelik yaşadım, sağlıksız olduklarından kürtaj oldum.dr sayesinde tüplerim tıkanmış.derken rezervlerimin azaldığını öğrendim. kan pıhtılaşmamdan düşmüş ilk bebeklerim bu arada. ve tüp bebek tedavisindeydim.transfer günüde embriyolarım 2. sınıfmış sebei genetik olabilir dedi dr um.ki genetikse gebelik şansı belki olmayacak hiç.şuan 2 minik embriyomla beraberim :) ve eğer allah nasip ederse 24martta anne olacağımı söylüyr takvimim.Dualarınıza ihtiyacım var.2 gündür olmazsa korkularım hat safhadaydı sizlere bakınca umut doldu içme, dilerim9 ayı beraber geçirmek nasip olur.BEnim ilk bebeğim olacak 27 yaşındayım.Anne olacak herkesi tebrik ediyorum sağlıklı gebelikler diliyorum ve inş darısı başıma.

inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın canım...

ilki kızdı. bu da erkek olsun dedim...

kız Allah iyiliğini versin emii e heralde kızı olan erkek,oğlu olan kız ister...
Rabbim herkese gönlündekini nasip etsin inşallah....

canım bu kan yenileme olayında kadının doğum yapması,küretaj olması vs vs.yada erkeğin kan vermesinin falan etkilediğini duymuştum...
o yüzden net hesaplanamıyor diye düşünüyorum...:44:

aslında gebelik.org daki çin takviminin daha doğru sonuç verdiğini söylüyor arkadaşlar.. bide oraya bakın isterseniz......

ama oradada da kız çıkıyor... ben hayırlısı diyeyim o zaman....

canım benim çok geçmiş olsun...
bende de kan pıhtılaşması var hergün iğne vuruyorum kendime.benimde 2 kaybım var..Rabbim bu bebeklerimize uzun sağlıklı hayırlı ömürler nasip etsin inşallahhh

canım benim çok geçmiş olsun...
bende de kan pıhtılaşması var hergün iğne vuruyorum kendime.benimde 2 kaybım var..Rabbim bu bebeklerimize uzun sağlıklı hayırlı ömürler nasip etsin inşallahhh

ammmmmmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

başka bildiğin cinsiyet tahmin yöntemlerin var mı kızzzz

vaaaaarrrrrrrr.....
anlatayım...
1 bardak su koyuyorsun önüne.
saçından bir tel koparıyorsun. alyansını saç teline geçiriyorsun. bardağın üzerinde tutuyorsun. her çocuk için yapıyorsun... eğer yüzük ileri geri gidip gelirse erkek daire çizerse kız oluyomuş.
bunu bardak yerine karnının üzerinde de yapıyormuşsun.. dene bakalım....

2 haftadır google'a sormadığım yöntem kalmadı... çin ve rustan başka yok... senin var mı?

canım bu yöntemlerin hepsi aslında fasa fiso....
benimde senin gibi dünya tatlısı bi kızım var,,,7 yaşında...
amaç eğlenmek,tahmin etmek ve ben şahsen çok eğleniyorum bakarken ...
hepsi söylenti,tutanda var tutmayan daa...
bende o kadra merak ediyorum ki bebeğimin ne olacağını...
ama illakiii birinde tutmuyor sonra onunda bir anlamı kalmıyor
görelim Mevlam ne eyler ne eylerse güzel eyler..
inşallah Rabbim herkese gönlündekini nasip eder

Altın nikah yüzüğü iple bağlanıp anne adayının elinin üstünde sallandırılıp,biraz beklenir...Yüzük ileri geri hareket ediyorsa,bebek kız,yuvarlak daire olarak dönüyorsa bebek erkek:))))Yalnız unutulmaması gereken,Annenin kaçıncı hamileliği olduğu...Önceki düşükler,kürtaj yada doğum varsa sırasıyla bu kaçıncı hamilelikse ona göre yapılmalıymış:))

2 farklı sitede 2 farklı sonuç...

hmmmmmmm bi deneyeyim bakayımm

hmmmmmmm bi deneyeyim bakayımm

sonuç ne çıktı canım?

Altın nikah yüzüğü iple bağlanıp anne adayının elinin üstünde sallandırılıp,biraz beklenir...Yüzük ileri geri hareket ediyorsa,bebek kız,yuvarlak daire olarak dönüyorsa bebek erkek:))))Yalnız unutulmaması gereken,Annenin kaçıncı hamileliği olduğu...Önceki düşükler,kürtaj yada doğum varsa sırasıyla bu kaçıncı hamilelikse ona göre yapılmalıymış:))
yanlış yazmışım.. ileri geri giderse kız, dairesel dönerse erkek...

yaaa dediğim gibi işte...
boşveeerrr,bakmak sadece eğlenceli

göbüşümün üzerinde 4. gebeliğimin sonucu olarak ileri geri gidiyor,erkek miydi kız mıydı

göbüşümün üzerinde 4. gebeliğimin sonucu olarak ileri geri gidiyor,erkek miydi kız mıydı

bir siteye göre erkek, başkasına göre kız...
bence bunlar boş.. Allah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin.. Kızlarımıza da uzun, sağlıklı ömür versin...
cinsiyetleri kesinleşinceye kadar da sağda solda duyduğumuz her testi deneriz artık...

evet denerizzz

duanada aminnnnn diyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…