2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
benim içebildiğim tek süt o valla zaten yağlı hiç içemiyorum rahatsız ediyor diye başka light marka denemedim belki değişir denemek laazım

Arkadaşlar bende mart ayı annesiyim martın ilk haftası bebişimi kucağıma aılcam inşallah 19 yaşındayım ilk bebeğim sanırım aranızda en küçük benim :) 10 gün sonra kalp atışını duyacaz inşallah buda bebeğimin kesesi

ikimiz aynı gidiyoruuz canım.. hayırlı olsun

pazartesi bende kalp atışını duymaya gideceğim inş.

sat 30 mayıs
Tokat'tan
yaş 37 kilo 65
kese görüldü
5 haftalık
ikinci bebek
tahmini cinsiyet erkek

aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldinizzzz

ebah canım bebişi göemüşsün kutlarım sağ salim kucağına aldığın günleride görürüz inşallahhh

şifaa canımın içi naptın gördün mü bebişini...

sürmelim aşk olsun hani 10 temmuzda gidiyordun sen dr a
ben 10 temmuzda gidicem salı günü,günler geçmöiyor yha
bu arada bebişlerimiz baya büyümüş görünüyor ne dersin

10 temmuzda gidecektimde o günde işlerimiz var canım annemler gelecek ya hazırlık yapıyoruz...

evett büyümüşlerdirr.... ayy ben ikiz istiyorum.. kardeşlerim ikiz benimde olur belki

10 temmuzda gidecektimde o günde işlerimiz var canım annemler gelecek ya hazırlık yapıyoruz...

evett büyümüşlerdirr.... ayy ben ikiz istiyorum.. kardeşlerim ikiz benimde olur belki

sende mi yhaaaaaaaa
bende çok istiyorum ama kesemiz tekti...
belki içinde iki bebiş vardır diye umutlanıyorum deli gibi

batıl olmadığına inanılan rus inancı: erkeklerin her 4 yılda, kadınların her 3 yılda bir vücudundaki kan temizlenir. yaşınıza göre hesaplıyorsunuz ve hanginizin kanı daha tazeyse bebeğin cinsiyeti onun cinsiyetiyle aynı oluyor. tecrübelerle sabit olduğu iddia ediliyor efendim.
doğru çıkıyor.. eşinizin ve sizin doğum yılınıza göre hesaplanıyor... çin takvimi ben de tutmadı ilkinde

işte rus takvimi de burada

Google Translate

rus takviminde de erkek çıktı benimki, bakalım doğru çıkacak mı...

Google Translate

bu arada rus takviminde çıkan sonuçlar rusça;

мальчик:ERKEK
девочка:KIZ

demek oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…