2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Merhaba güzel ANNEler bende pazartesı hamıle oldugumu öğrendim hala şoktayım muhtemelen dogum tarıhım 8 3 2013 allah nasıp ederse eklersenınz sevınırım

Hayırlı olsun canım hoş geldin aramıza ilk bebek mi?

Hoşgördüm canım aslında 2.ilk bebegım 6-4 gunlukte kalmıs kalp atısları duyulmadıgından dolayı subatın 6 da kurtaj olmak zorunda kaldım cok ıstedım rabbım duydu sesımı allah isteyen herkese nasıp etsın

Hayırlısı buymuş demek ki canım bende henüz daha bebeğimin kalp atışlarını duymadım.

Merhaba güzel ANNEler bende pazartesı hamıle oldugumu öğrendim hala şoktayım muhtemelen dogum tarıhım 8 3 2013 allah nasıp ederse eklersenınz sevınırım

Hoşgeldin şekerim..

Allahım tamamına erdirsin..

Bilgilerini tamamlada senide ekleyim listemize

Hee tamam anladım pardonece 42 adapazarı 31 mayıs 8 3 2013. 1.bebek daha keseyı gormedık

ben de sadece kasık ağrısı var... bi de iştahsızlık...

Sol kasıgım cok agrıyo ekmek yıyemıyom cayıda sevmıyom tıksınmedım ama canım hiiiçç çekmiyooo valla aklıma gelmezdı bırgun ekmegı ıstemeyecegım cunku hayatım ekmek tı yaaa

Sol kasıgım cok agrıyo ekmek yıyemıyom cayıda sevmıyom tıksınmedım ama canım hiiiçç çekmiyooo valla aklıma gelmezdı bırgun ekmegı ıstemeyecegım cunku hayatım ekmek tı yaaa

o zaman az kilo alacaksın desene... folik asit alıyor musun?

o zaman az kilo alacaksın desene... folik asit alıyor musun?

Canım ben kısaca anlatayım kurtajdan sonra 1 ay korundum sonra bıraktım dr gıttım ben bebek ıstıyorum dıye testler falan yaptı porolaktınım cok yuksek cıktı dostınex dıye bır ılac verdı pazartesı persembe ıctım onun yanında folıbol ıcıyorum hıc bırakmadım tdavımın sonucu adet gordum 3. gunu gıttım test yaptım poralaktınım dusmus ama yıne ılaca devam etmemı ıstedı 2.kutu bıttı ben adet olmadım cok sukur ıdrarda yaptım kanda yaptım degerım 3589 cok fazla dedı ıkız olabılır dedı ben kendımde ıkızım annemde ıkız ınsallah bılmıyorum rabbım nasıp etsınde 1 2 farketmez saglıklı elı ayagı duzgun olsunda hayırlısı ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…