Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı
- Konu Sahibi sifaa
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Merhaba güzel ANNEler bende pazartesı hamıle oldugumu öğrendim hala şoktayım muhtemelen dogum tarıhım 8 3 2013 allah nasıp ederse eklersenınz sevınırım
hoş geldin aramıza
Hayırlı olsun canım hoş geldin aramıza ilk bebek mi?
Hoşgördüm canım aslında 2.ilk bebegım 6-4 gunlukte kalmıs kalp atısları duyulmadıgından dolayı subatın 6 da kurtaj olmak zorunda kaldım cok ıstedım rabbım duydu sesımı allah isteyen herkese nasıp etsın
hoş geldin aramıza
Hoş gördüm canım sagol
Hoşgördüm canım aslında 2.ilk bebegım 6-4 gunlukte kalmıs kalp atısları duyulmadıgından dolayı subatın 6 da kurtaj olmak zorunda kaldım cok ıstedım rabbım duydu sesımı allah isteyen herkese nasıp etsın
Hayırlısı buymuş demek ki canım bende henüz daha bebeğimin kalp atışlarını duymadım.
Hoş gördüm canım sagol
nasılsın? nasıl gidiyor hamilelik?
Hayırlısı buymuş demek ki canım bende henüz daha bebeğimin kalp atışlarını duymadım.
ALLAH korkularımla imtihan etmesin hayırlısıyla duyursun bizlere
Merhaba güzel ANNEler bende pazartesı hamıle oldugumu öğrendim hala şoktayım muhtemelen dogum tarıhım 8 3 2013 allah nasıp ederse eklersenınz sevınırım
Hoşgeldin şekerim..
Allahım tamamına erdirsin..
Bilgilerini tamamlada senide ekleyim listemize
nasılsın? nasıl gidiyor hamilelik?
Uyku hali mıde bulantısı bas donmesı agzımda bozukluk bu gıbı daha asermelerım yok..senın nasıl gecıyor
Hoşgeldin şekerim..
Allahım tamamına erdirsin..
Bilgilerini tamamlada senide ekleyim listemize
Teşekkürler hoşbuldum canım bilgi derken ne gerekiyo?tc numaram sıgorta vergı no gıbımı
Ekledim
Ayyy çok heyecanlandım ne kadar asil durdu mersi canımcımemeğine sağlık
Uyku hali mıde bulantısı bas donmesı agzımda bozukluk bu gıbı daha asermelerım yok..senın nasıl gecıyor
ben de sadece kasık ağrısı var... bi de iştahsızlık...
ben de sadece kasık ağrısı var... bi de iştahsızlık...
Sol kasıgım cok agrıyo ekmek yıyemıyom cayıda sevmıyom tıksınmedım ama canım hiiiçç çekmiyooo valla aklıma gelmezdı bırgun ekmegı ıstemeyecegım cunku hayatım ekmek tı yaaa
Sol kasıgım cok agrıyo ekmek yıyemıyom cayıda sevmıyom tıksınmedım ama canım hiiiçç çekmiyooo valla aklıma gelmezdı bırgun ekmegı ıstemeyecegım cunku hayatım ekmek tı yaaa
o zaman az kilo alacaksın desene... folik asit alıyor musun?
o zaman az kilo alacaksın desene... folik asit alıyor musun?
Canım ben kısaca anlatayım kurtajdan sonra 1 ay korundum sonra bıraktım dr gıttım ben bebek ıstıyorum dıye testler falan yaptı porolaktınım cok yuksek cıktı dostınex dıye bır ılac verdı pazartesı persembe ıctım onun yanında folıbol ıcıyorum hıc bırakmadım tdavımın sonucu adet gordum 3. gunu gıttım test yaptım poralaktınım dusmus ama yıne ılaca devam etmemı ıstedı 2.kutu bıttı ben adet olmadım cok sukur ıdrarda yaptım kanda yaptım degerım 3589 cok fazla dedı ıkız olabılır dedı ben kendımde ıkızım annemde ıkız ınsallah bılmıyorum rabbım nasıp etsınde 1 2 farketmez saglıklı elı ayagı duzgun olsunda hayırlısı ınsallah