Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar bende mart ayı annesiyim martın ilk haftası bebişimi kucağıma aılcam inşallah 19 yaşındayım ilk bebeğim sanırım aranızda en küçük benim :) 10 gün sonra kalp atışını duyacaz inşallahEki Görüntüle 459591 buda bebeğimin kesesi
Hayırlı olsun canım
sat 30 mayıs
Tokat'tan
yaş 37 kilo 65
kese görüldü
5 haftalık
ikinci bebek
tahmini cinsiyet erkek
aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldinizzzz
ebah canım bebişi göemüşsün kutlarım sağ salim kucağına aldığın günleride görürüz inşallahhh
şifaa canımın içi naptın gördün mü bebişini...
sürmelim aşk olsun hani 10 temmuzda gidiyordun sen dr a
ben 10 temmuzda gidicem salı günü,günler geçmöiyor yha
bu arada bebişlerimiz baya büyümüş görünüyor ne dersin
10 temmuzda gidecektimde o günde işlerimiz var canım annemler gelecek ya hazırlık yapıyoruz...
evett büyümüşlerdirr.... ayy ben ikiz istiyorum.. kardeşlerim ikiz benimde olur belki
sende hoşgeldinn
tahmini cinsiyet erkek derken canım:44:
ilki kızdı. bu da erkek olsun dedim...
tahmini cinsiyet çin takvimine göre oluyor sanırım Kimisi bitiş tarihine göre kimisi yumurtlamaya göre hesaplıyor, misal ikinci hesaba göre benim erkek...bilimsel dayanağı yok ama eğlenme amaçlı bakılabilir diye düşünüyorum
in Takvimi ile Bebek Cinsiyeti Tahmini, in Takvimi Hesaplama, Doum Ya
batıl olmadığına inanılan rus inancı: erkeklerin her 4 yılda, kadınların her 3 yılda bir vücudundaki kan temizlenir. yaşınıza göre hesaplıyorsunuz ve hanginizin kanı daha tazeyse bebeğin cinsiyeti onun cinsiyetiyle aynı oluyor. tecrübelerle sabit olduğu iddia ediliyor efendim.
doğru çıkıyor.. eşinizin ve sizin doğum yılınıza göre hesaplanıyor... çin takvimi ben de tutmadı ilkinde