2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

ayyyy süper yawf... ben de ilkinde ikizi çok istemiştim ama tek oldu. Allaha şükür eli ayağı düzgün ve sağlıklı. hayırlısı ne ise o olsun...

ayyyy süper yawf... ben de ilkinde ikizi çok istemiştim ama tek oldu. Allaha şükür eli ayağı düzgün ve sağlıklı. hayırlısı ne ise o olsun...

Amiiiiiiinnn bitanem cumlemız saglıklı sıhatlı kucagımıza alalımda

Ayy bende ikiz istiyorum yaaa

Rabbim gönlümüze göre versin bende cok ıstıyorum.ama benım araştırmacı tarafım bazen benı cok üzüyo3589 degerı googel amcama yazdım ıkız gebelık te olabılır mol gebelıkte halk dılınde üzüm gebeligide deniliyo sımdı korku sardı benı tekrar bır kurtajı kaldıramam yarabbım fırsat verme dr sasırdı 2 gun gecmeyle bu kdar cok deger olmaması lazım dedı bende acaba üstünemi gördüm falan dedım net bişide demedi sadece heyecan yapma sıkıntı yapma 15 gun sonra kalp atısını duymaya gel dedı oofff bakalım görelim mevla neyler ne eylerse güzel eyler tevekkeltü teala

hayırlısı canım.. herkese iyi akşamlar... akşam hazırlığı başlasıııınnnnnnn

selam kızlar,
bugün bende doktora gittim kesemizi gördük
17 temmuzdada kalp atışı için gidicem doktor bana sabah aç karnına idrara sıkışık olarak gel dedi size söyledi mi?

Canım oluruna bırak takma kafana inş. bebişin seninledir.. Stres yapma..

dilaralabayrak tugsan alkon

kızlar eksik bilgileriniz var anacımm

selam kızlar,
bugün bende doktora gittim kesemizi gördük
17 temmuzdada kalp atışı için gidicem doktor bana sabah aç karnına idrara sıkışık olarak gel dedi size söyledi mi?

karindan bakicak ya bebekte cok kucuk, idrar kesesi rahmi ileri itsin de gorulebilsin diye soylemis onu,
bu arada sen ne zaman gittim doktora canim, 5hafta 6gun de mi duyulmadi kalp atisi, 17 temmuzda kac haftalik oluyosun?

nehirasi

kızlar hatırlıyorumda kızımı 7 haftalıkken gördük

6 haftalıkken gözkmemişti hatta konu açmıştım

canım slm sen yinede moralini bozma dua et hakkımızdan hayırlısı inşallah bebişin iyidir:26:

karindan bakicak ya bebekte cok kucuk, idrar kesesi rahmi ileri itsin de gorulebilsin diye soylemis onu,
bu arada sen ne zaman gittim doktora canim, 5hafta 6gun de mi duyulmadi kalp atisi, 17 temmuzda kac haftalik oluyosun?

kadın o kadar yoğundu ki doğru dürüst birşey söylemedi sağol canım
26 mayıs son adet tarihim.doktor 5-5,5 haftalık hamilesin dedi.17 temmuzda da 6,5-7 haftalık olur sanırım.

nehirasi

kızlar hatırlıyorumda kızımı 7 haftalıkken gördük

6 haftalıkken gözkmemişti hatta konu açmıştım

inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…