canı çok sağol birazdan gidicem inşallahben de henüz doktora gitmedim, kan değerimin 1500'ün üstüne çıkmasını bekliyoruz. Ama telde konuştum. Ben sadece dikkat etmem gereken bir şey olup olmadığını sordum. Folik asitini al, cep tel ile cok konusma, Xrayden geçme dedi. Günübirlik ucakla iş seyahatim ve 2 hafta sonra yurtdışı tatilim vardı. Bu haftaki iş seyahatine gitme, tatilin içinde biraz bekleyelim tarih yaklaşınca konuşalım dedi.
Ben pzt günü gittiğimde şunları sormayı planlıyorum;
- Yeme içme, yasak olan gıdalar
- Kafein tüketimi (çay, kahve belli bir şeye kadar izin veriyor mu?)
- Cinsel ilişki
- Seyahat (haftada 1 istanbula ucakla gidip geliyorum, şirkettekilere henüz hamile olduğumu söylemediğim için seyahatlerime devam etmem gerekiyor, ve tabi 6 aydır beklediğim tatilim)
- Hiç belirtim olmaması :)
gelmedi valla başka aklıma
canım ben de bugün doktora gittim ,sormadan anlattı bu aşamada yapılması gerekenleri ve yaşanabilecek sıkıntıları. seninki de bilgilendirir herhalde.
günaydın kızlar bursadan herkese sevgiler,
dün ilk doktor ziyaretimizi yaptık kesemizi gördük ilk fotoğrafımızı çekindik eve geldik.2 hafta sonra allah nasip ederse kalbinin sesini duyacağız.çok garip bir duyguymuş ağlamakla
gülmek arasında gidip gelinen hatta içinde biriken çığlığı çıkarmak istediğin,tepinerek dans etmen gereken bir durum ama malesef o kısa zamanda doktora "yaa bir sorun yok dimi" diyerek geçiştirdiğin zorlama bir an
ilk 5 ay kilo almamalıymışım,kafeinli gıdalar içme dedi,hergün 1 porsiyon meyve ye,saçını boyatma,temizlik malzemelerinden şuan için uzak dur dedi.aşırı yemek yememe gerek yokmuş şuan senin yediklerinden beslenmiyor 5.aya kadar sağlıklı beslen fazla yemek yeme dedi zaten canım hiçbir şey istemiyor dün akşam ilk defa çıkardım...şimdi herşeyden tiksiniyorum....koku gelicek diye burnumu kullanmamaya çalışıyorum....
sagol canim,
ben bekleyim en iyisi, daha once de kan testi yaptirip rezil olmuslugum var.
daha 8 gun var. belki 6 gun onceden gosteren testlerden alabilirim eczaneden.
yarin sabah sehir disina cikicas gezmeye, haftasonu orda gecicek.
o arada kafam dagilir. sonra da pazartesi filan yaparim belki.
aslinda en iyisi beklemek..
ama bu ay farkli bi seyler var sanki, sirtim belim agriyor, oncesinde kasik agrilarim da oldu.
bu arada biz 1.5 yildir bebek istiyoruz, daha yeni degil yani, bir de dusugum var.
ama sanki icimde bi his sanki bu ay degisik diyor ins dogru diyordur :)
cok saol canim cevabin icin..
her seyin hayirlisi....
Ins. canim
Reglin ne zaman ?
günaydın arkadaşlar.
doktor bana sadece folik asit verdi, siz neler kullanıyorsunuz?? kullandığım folik asidin içinde b12 vitamini var bir de.
inşallah canım benim Yüce Rabbim hepimizin gönlünce nasip etsin hadi çokkk yakında gel müjdenle bekliyoruz
Pazartesi kimler doktora bebisi gormeye gideceeekk ?
beeeeeeeeeeeennn
buraya bakabilirsin canım,kiloya göre hafta hafta min-max kilo alımı tablosu varöğrendiğime göre ilk üç ay toplamda 1-2 kilo alınmalıymış;
Gebelikte Kilo Alımı - jinekolog jinekoloji tv video kadın sağlığı hastalıkları doğum
ben de henuz sadece folik asit kullaniyorum, benimkinde de magnezyum varmis, niyeyse
MErhaba arkadaşlar,,
Aranıza yeni katılıyorum..ben de kandil günü test yaptım ve hamile olduğumu öğrendim.ken testim 140 idi.
Dün de doktora giittim ultrasona aldı ama henüz 4 haftalık olduğu için kese görünmedi.
Beni de listeye alır mısınız?
27 yaşındayım ilk bebek Tekirdağ SAT 06 haziran Muhtemel Doğum tarihim 12 Mart
Herkese sağlıklı ve mutlu bir gebelik dilerim..
herkese merhabalar ;
öncelikle hepinize hayırı ve sağlıklı hamilelikler diliyorum inş sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi
ben aşılama ile hamile kaldım daha önce kimyasal bir gebeliğim var çarşamba günü bebişimi görmeye gidecem inş sağlıklıdır çok korkuyorum :18:
bu arada;
adım: rose_21
yaşadığım yer : g.antep
son adet tarihi : 29 Mayıs
beklenen doğum tarihi : 05 mart 2013
ilk bebeğim
benide 2013 mart annelerine eklermisiniz
ben yarın gidiyorummmmminşallah güzel haberlerle döneriz hepimiz
hayırlı haberler canım.allah yardımcın olsun..
günaydın arkadaşlar.
doktor bana sadece folik asit verdi, siz neler kullanıyorsunuz?? kullandığım folik asidin içinde b12 vitamini var bir de.
Çok teşekkür ederm canım , 21 yaşındayım son adet tarihim 30 mayıs iki yıllık evliyim ilk bebişim, pazartesi bende doktora gidicem ilk defa görücem bebeğimi
Allah Yardımcımız olsun
günaydın kızlar bursadan herkese sevgiler,
dün ilk doktor ziyaretimizi yaptık kesemizi gördük ilk fotoğrafımızı çekindik eve geldik.2 hafta sonra allah nasip ederse kalbinin sesini duyacağız.çok garip bir duyguymuş ağlamakla
gülmek arasında gidip gelinen hatta içinde biriken çığlığı çıkarmak istediğin,tepinerek dans etmen gereken bir durum ama malesef o kısa zamanda doktora "yaa bir sorun yok dimi" diyerek geçiştirdiğin zorlama bir an
ilk 5 ay kilo almamalıymışım,kafeinli gıdalar içme dedi,hergün 1 porsiyon meyve ye,saçını boyatma,temizlik malzemelerinden şuan için uzak dur dedi.aşırı yemek yememe gerek yokmuş şuan senin yediklerinden beslenmiyor 5.aya kadar sağlıklı beslen fazla yemek yeme dedi zaten canım hiçbir şey istemiyor dün akşam ilk defa çıkardım...şimdi herşeyden tiksiniyorum....koku gelicek diye burnumu kullanmamaya çalışıyorum....
aslında 22 temmuz ama ff ye göre 18 temmuz
ben haftaya ctesi diye dusunmustum 14u, ama simdi siz boyle gidip geldikce hevesleniyorum ben de
eger sen bebisi gorursen ben de hafta ici gidebilirim o zaman, guzel haberlerini bekliyorum canim
MErhaba arkadaşlar,,
Aranıza yeni katılıyorum..ben de kandil günü test yaptım ve hamile olduğumu öğrendim.ken testim 140 idi.
Dün de doktora giittim ultrasona aldı ama henüz 4 haftalık olduğu için kese görünmedi.
Beni de listeye alır mısınız?
27 yaşındayım ilk bebek Tekirdağ SAT 06 haziran Muhtemel Doğum tarihim 12 Mart
Herkese sağlıklı ve mutlu bir gebelik dilerim..
herkese merhabalar ;
öncelikle hepinize hayırı ve sağlıklı hamilelikler diliyorum inş sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi
ben aşılama ile hamile kaldım daha önce kimyasal bir gebeliğim var çarşamba günü bebişimi görmeye gidecem inş sağlıklıdır çok korkuyorum :18:
bu arada;
adım: rose_21
yaşadığım yer : g.antep
son adet tarihi : 29 Mayıs
beklenen doğum tarihi : 05 mart 2013
ilk bebeğim
benide 2013 mart annelerine eklermisiniz
offf kızlar az önce süt içtim, af edersiniz ama ineğin poposunu koklamışım gibi geldi:120: bi de içtiğim pastörize light süt yani...
offf kızlar az önce süt içtim, af edersiniz ama ineğin poposunu koklamışım gibi geldi:120: bi de içtiğim pastörize light süt yani...