• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
kızlar bende çektim göbüşümün resmini benimde sabah sönük akşam kesin 5 aylık oluyo dur bi kart okuyucu arayıp gelem ben:52:

ya kızlar sizlerdeki belirtilere bakıyorum da...
bende hiiççç bi belirti yookkkkk canım çok sıkkıınnn..:14::14::14::14::14::14::14::14::14:ultrasonum ptesi günü

slm kızlar aranızda ikili test yapan varmı beni aydınlatırmısınız

bizim için daha erken ama ilk bebeğimde yapıldı şöyle anlatayım.12 ile 14 haftalar arasında en doğru sonuç alına risk saplama yöntemidir.önce bebeğin nt yani ense kalınlığı ölçülür burun kemiğine bakılır sonra kan verirsin kanda down riski aranır.pap/a dğerine free bhcg ye ve down riskine bakılırak bebeğin durumu tespit edilir.

bizim için daha erken ama ilk bebeğimde yapıldı şöyle anlatayım.12 ile 14 haftalar arasında en doğru sonuç alına risk saplama yöntemidir.önce bebeğin nt yani ense kalınlığı ölçülür burun kemiğine bakılır sonra kan verirsin kanda down riski aranır.pap/a dğerine free bhcg ye ve down riskine bakılırak bebeğin durumu tespit edilir.

anladım canım saol ya bişey soracagım ben salı günü hastaneye gittim bebek 6+6 haftalık dedi şuan 7haftalıktır dime canım

hayıırrrrr:14::14::14::14::14: sadece sıktığımda yanlarda birazcık acı var o kadar:50::50:

aynen koltuk altına doğru biraz agrıyor birazda altı agrıyor.sıkmadan benimkide ağrımıyor canım korkma bak ben bugun doktordan geldım herşey normal dedi. seninde herşeyin normal evham yapma

çarşamba günü gece saat 2 gibi nurla konuşuyorduk burada.karnım çok ağrıyordu akşam üzeri.gece lavaboya gittim bir baktım iç çamaşırımda 5 damla kan var..korku kaygı birbirine karıştı.eşimin ısrarıyla acile gittik.alttan muayene açılma varmı diye bakmalar ultrason..bir an 4 yıl önce yaşadıklarım geçti gözümün önünden bebeğim abisinden 20 hafta küçüktü ama onu melek olmak için uğurlarken aynı şeyleri yaşamıştım.usg de hemşire kalp atışını bulamadı başkası geldi birbirlerine bakmalar kendi aralarında konuşmalar falan çok can sıkıcıydı.sakindim eğer alacaksa rabbim hep dediğim gibi elimden bişey gelmez sadece dua ettim.neyse kalp atışı bulundu kanama yok açılma yok.sabah doktorumuza gel diye uğurlandım.
Dün sabah doktora gittik o gerizekalıların bir saatte bulamadıkları kalp atışını doktor aleti koyar koymaz buldu.herşey güzel dedi hala 1 gün önde.kan idrar ve hormon tahlili istdi.birazdan yaptırmaya gidicem.dünde kahverengi geldi azıcık.ama doktorum ilaç vs vermedi.yorgunluk falan dedi.birde kuzum kucağımda zıplamıştı sanırım bebeiş kızdı abiye:)))
yüce rabbim belki uyardı ama ikinci kez evlat acısı yaşayacağım diye çok korktum elhamdülillah herşeyimiz yolunda..rabbime emanet ettim.inanaın üzülmedim hakkımda hayırlısı dedim.rabbimde benimle kalmasını istedi sanırım....,işte böyle iki gün azıcık sıkıntıdaydım:((

çok geçmiş olsun.

ya kızlar sizlerdeki belirtilere bakıyorum da...
bende hiiççç bi belirti yookkkkk canım çok sıkkıınnn..:14::14::14::14::14::14::14::14::14:ultrasonum ptesi günü

neden kendini ve bebağini sıkıntıya sokuyorsun ki miden bulansın,sürekli yorgun ol,uyu bunlar şeyler değil ki...bebeğine bişey olduğunu anlamak için ya sancın olacak,ya kanaman olacak bunlar varmı ki sıkıntı yapıyorsun...boşuna kendini üzüyorsun değil buradaki herkes ben ve ablam hatta annem ablam ve benim hiçbir durumumuz birbirine benzemiyor....

aczacılar odası nerdedir nasıl yapılır ben hiç bilmiyorum.hakarette tanıga gerek yokmus ama inşallah vardır kamera filan eczanede tek güvendiğim o benim onu da tabi silmezlerse eşimde silerlerse onlar suçlu olur diyor.kızın sesi dısarıya arabaya kadar geliyordu bagırıp duruyordu ama keske gitseymişim ben bilemedim öyle konusacaklarını.orda müşteriler vardı ama kimi nerden bulucazki.hiç tanıdıgımızda yokki güvenlik kamerası var mı yok mu bir baksın ne yapsak aceba ?
hakaretten dava açmak için savcılıga mı dilekce verilir ?
ama eşimde cvp vermiş.eşim ilk o söylediği için o sucludur dior.sizce de öyle mi ?

eczacılar odası nerdedir nasıl ikayet edilir bilen yok mu ? :43:

hayıırrrrr:14::14::14::14::14: sadece sıktığımda yanlarda birazcık acı var o kadar:50::50:

ayrıca göğüslerin iriyse çok acıma olmuyormuş,benim küçük bu yüzden büyük göğüsü yakalamak için ekstra büyüyor ve ekstra acıyor ben mesela üzerine yatamıyorum çok acıyor,sizinki sıkınca acıyor şimdi üzülelimmi yani???

bulamadım bi kart okuyucu yaa ama akşam üstü eşimin dükkanında vardı alıp gelcem :52:

ayrıca göğüslerin iriyse çok acıma olmuyormuş,benim küçük bu yüzden büyük göğüsü yakalamak için ekstra büyüyor ve ekstra acıyor ben mesela üzerine yatamıyorum çok acıyor,sizinki sıkınca acıyor şimdi üzülelimmi yani???

Benim goguslerim cok kucuk mesela ama benim de sikinca aciyo. herkesin bunyesi farkli canim ya. cok iyi anliyorum aslinda seni ben de bugun midem bulanmiyo diye hemen goguslerimi kontrol ediyorum ya diyorum az sikinca acimiyo ama cok sikma gerekiyo gibi:))))))) ya iste bu 9 ay boyle gececek insallah, endiseler; sevincler. ama ben her zaman pozitif dusunmekten yanayim.

Kızlar göbek resimini paylaşanları gördüm.maşallah allah dahada büyütsün.sizin göbişleriniz benim göbişimden çok çok küçük duruyor.:)benim göbiş bazen 6,bazen 8 aylık gibi oluyor.aldırmıyorum ama.bebiş iyi olsunda.

Back