Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya kızlar sizlerdeki belirtilere bakıyorum da...
bende hiiççç bi belirti yookkkkk canım çok sıkkıınnn..ultrasonum ptesi günü
slm kızlar aranızda ikili test yapan varmı beni aydınlatırmısınız
bizim için daha erken ama ilk bebeğimde yapıldı şöyle anlatayım.12 ile 14 haftalar arasında en doğru sonuç alına risk saplama yöntemidir.önce bebeğin nt yani ense kalınlığı ölçülür burun kemiğine bakılır sonra kan verirsin kanda down riski aranır.pap/a dğerine free bhcg ye ve down riskine bakılırak bebeğin durumu tespit edilir.
hayıırrrrr sadece sıktığımda yanlarda birazcık acı var o kadar
anladım canım saol ya bişey soracagım ben salı günü hastaneye gittim bebek 6+6 haftalık dedi şuan 7haftalıktır dime canım
çarşamba günü gece saat 2 gibi nurla konuşuyorduk burada.karnım çok ağrıyordu akşam üzeri.gece lavaboya gittim bir baktım iç çamaşırımda 5 damla kan var..korku kaygı birbirine karıştı.eşimin ısrarıyla acile gittik.alttan muayene açılma varmı diye bakmalar ultrason..bir an 4 yıl önce yaşadıklarım geçti gözümün önünden bebeğim abisinden 20 hafta küçüktü ama onu melek olmak için uğurlarken aynı şeyleri yaşamıştım.usg de hemşire kalp atışını bulamadı başkası geldi birbirlerine bakmalar kendi aralarında konuşmalar falan çok can sıkıcıydı.sakindim eğer alacaksa rabbim hep dediğim gibi elimden bişey gelmez sadece dua ettim.neyse kalp atışı bulundu kanama yok açılma yok.sabah doktorumuza gel diye uğurlandım.
Dün sabah doktora gittik o gerizekalıların bir saatte bulamadıkları kalp atışını doktor aleti koyar koymaz buldu.herşey güzel dedi hala 1 gün önde.kan idrar ve hormon tahlili istdi.birazdan yaptırmaya gidicem.dünde kahverengi geldi azıcık.ama doktorum ilaç vs vermedi.yorgunluk falan dedi.birde kuzum kucağımda zıplamıştı sanırım bebeiş kızdı abiye:)))
yüce rabbim belki uyardı ama ikinci kez evlat acısı yaşayacağım diye çok korktum elhamdülillah herşeyimiz yolunda..rabbime emanet ettim.inanaın üzülmedim hakkımda hayırlısı dedim.rabbimde benimle kalmasını istedi sanırım....,işte böyle iki gün azıcık sıkıntıdaydım(
evet 6+1 dediği an 7 haftalıksın 6 bitmiş oluyor.....7+1 denincede 8 haftalıksın...
sağol teşekkürler..çok geçmiş olsun.
tam 2aylıkmı oluyo canım bnm ikili testi nezaman yapmam gerekiyo bnm kafa karıştı sen hesaplarmsn
sağol teşekkürler..
5 haftan var ama doktorun 6 veya 7 hafta sonrada yapabilir.14.haftaya kadar yolu var.söyler zaten sana....
ya kızlar sizlerdeki belirtilere bakıyorum da...
bende hiiççç bi belirti yookkkkk canım çok sıkkıınnn..ultrasonum ptesi günü
aczacılar odası nerdedir nasıl yapılır ben hiç bilmiyorum.hakarette tanıga gerek yokmus ama inşallah vardır kamera filan eczanede tek güvendiğim o benim onu da tabi silmezlerse eşimde silerlerse onlar suçlu olur diyor.kızın sesi dısarıya arabaya kadar geliyordu bagırıp duruyordu ama keske gitseymişim ben bilemedim öyle konusacaklarını.orda müşteriler vardı ama kimi nerden bulucazki.hiç tanıdıgımızda yokki güvenlik kamerası var mı yok mu bir baksın ne yapsak aceba ?
hakaretten dava açmak için savcılıga mı dilekce verilir ?
ama eşimde cvp vermiş.eşim ilk o söylediği için o sucludur dior.sizce de öyle mi ?
tamam canım bana doktor yazdı bi kagıda o hastanede yapılmıyomuş 11 veya 14 hafta arası yaptırıp getir dedi okadar saddece
hayıırrrrr sadece sıktığımda yanlarda birazcık acı var o kadar
kizlar selam. bi ikili test icin en dogru sonuc 12+3 dedi benim doktorum. benzer bi sey duyan var mi?
ayrıca göğüslerin iriyse çok acıma olmuyormuş,benim küçük bu yüzden büyük göğüsü yakalamak için ekstra büyüyor ve ekstra acıyor ben mesela üzerine yatamıyorum çok acıyor,sizinki sıkınca acıyor şimdi üzülelimmi yani???