• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
kizlar günaydin, ne cok eltiden görümceden dertli olanlar varmis :)bunlar hayatin tuzu biberi (simdi böyle dedigime bakmayin daha yeni yeni kendime geliyorum cok agladim sizladim elti görümce yüzünden)önemli olan eslerimiz ve cocuklarimiz ALLAHim yavrularimizi hayirlisi ile kucagimiza almayi nasip etsin dünyanin en güzel mutlulugu

bende senin gibi düşünüyorum bende az kavga etmedim eşimle evimin huzuru kaçıyordu ne oluyordu onlara hiçbişy benim evimin huzurunu kaçırıp evlerinde mutlu mesut yaşıyorlar biz kavga ediyorduk :31: :31: en iyisi uzaklaşmak belli bir mesafe olmalı aranızda en iyisi böyle :34:

kızlaaaaaar doktordan geldim bebeğimin kalbi atıyor :nazar::nazar: .Kurban olduğum Allah'ım tüm hamişlere :49: nasip etsin çok mutluyum. 6+5 olmalıydım 6+2 göründü sorun yok.yerleşmesi çok güzel kalp atış hızı :nazar: çok güzel dedi.denize gir havuz yasak dedi.ilişki en fazla haftada 1 oda içine boşalmak yok sperm düşük tehditi yapıyor dedi. mutluluktan uçuyorum :52::52::9:

herkese merhaba bende mart annesi olucam inşallah baya sohbeti koyulaştırmışsınız her açtığımda sayfalar çoğalmış oluyor Allah hepimize hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder inşallah

kız olan ilkokul 2 ye geçti bu sene küçük olan erkek 2,5 yaşında....ilkokula gideni bebekten sayıyor :1::1:

yuh yani iki çocukta kocaman nasıl 15 gün tuvalete gitmemiş kabız olmuştur o ondan allam ya 6 aylık 9 aylık desen anlarım yürüyemez konuşamaz bu ne ya sana abartmış o demekki allah herkeze bi cahil görümce veya elti veriyo işte:47:

kızlar bısı sorucam ya doktoruna bu ılıskı olayını soran varmı bn unuttum kalp atısını duyunca heyecandan :) hangı aylarda ızın var nedır ne dııldır esım bu konuda cok anlayıslı bı sonrakı muayenede doktorumuza soralım ona gore hareket ederız dıo ama bn önden merak ettım ılk uc ay yasak dıe duymustum ama bı arkadasımın doktoru serbest demıs hatta yararı var dogum kanalına esneklıge falan demıs ...

kızlar bısı sorucam ya doktoruna bu ılıskı olayını soran varmı bn unuttum kalp atısını duyunca heyecandan :) hangı aylarda ızın var nedır ne dııldır esım bu konuda cok anlayıslı bı sonrakı muayenede doktorumuza soralım ona gore hareket ederız dıo ama bn önden merak ettım ılk uc ay yasak dıe duymustum ama bı arkadasımın doktoru serbest demıs hatta yararı var dogum kanalına esneklıge falan demıs ...

ben bugun sordum canım malum enson cocuğu yaptık :1::1: sonrası kardes olduk.en fazla haftada bir ve asla içine bosalmayacak sperm düşük tehditiymiş.ilk 3 ay bu şekilde

kız olan ilkokul 2 ye geçti bu sene küçük olan erkek 2,5 yaşında....ilkokula gideni bebekten sayıyor :1::1:

ilk üç ayı bilmiyorum ama doktora danışmak lazım düşük riskinde falan önerilmiyor ama normelde hiç bir mahsuru yok. ama ilk üç ay belki düşük tehlikesi olanlar için geçerlidir belki doktora danışmak lazım.

çarşamba günü gece saat 2 gibi nurla konuşuyorduk burada.karnım çok ağrıyordu akşam üzeri.gece lavaboya gittim bir baktım iç çamaşırımda 5 damla kan var..korku kaygı birbirine karıştı.eşimin ısrarıyla acile gittik.alttan muayene açılma varmı diye bakmalar ultrason..bir an 4 yıl önce yaşadıklarım geçti gözümün önünden bebeğim abisinden 20 hafta küçüktü ama onu melek olmak için uğurlarken aynı şeyleri yaşamıştım.usg de hemşire kalp atışını bulamadı başkası geldi birbirlerine bakmalar kendi aralarında konuşmalar falan çok can sıkıcıydı.sakindim eğer alacaksa rabbim hep dediğim gibi elimden bişey gelmez sadece dua ettim.neyse kalp atışı bulundu kanama yok açılma yok.sabah doktorumuza gel diye uğurlandım.
Dün sabah doktora gittik o gerizekalıların bir saatte bulamadıkları kalp atışını doktor aleti koyar koymaz buldu.herşey güzel dedi hala 1 gün önde.kan idrar ve hormon tahlili istdi.birazdan yaptırmaya gidicem.dünde kahverengi geldi azıcık.ama doktorum ilaç vs vermedi.yorgunluk falan dedi.birde kuzum kucağımda zıplamıştı sanırım bebeiş kızdı abiye:)))
yüce rabbim belki uyardı ama ikinci kez evlat acısı yaşayacağım diye çok korktum elhamdülillah herşeyimiz yolunda..rabbime emanet ettim.inanaın üzülmedim hakkımda hayırlısı dedim.rabbimde benimle kalmasını istedi sanırım....,işte böyle iki gün azıcık sıkıntıdaydım:((

çarşamba günü gece saat 2 gibi nurla konuşuyorduk burada.karnım çok ağrıyordu akşam üzeri.gece lavaboya gittim bir baktım iç çamaşırımda 5 damla kan var..korku kaygı birbirine karıştı.eşimin ısrarıyla acile gittik.alttan muayene açılma varmı diye bakmalar ultrason..bir an 4 yıl önce yaşadıklarım geçti gözümün önünden bebeğim abisinden 20 hafta küçüktü ama onu melek olmak için uğurlarken aynı şeyleri yaşamıştım.usg de hemşire kalp atışını bulamadı başkası geldi birbirlerine bakmalar kendi aralarında konuşmalar falan çok can sıkıcıydı.sakindim eğer alacaksa rabbim hep dediğim gibi elimden bişey gelmez sadece dua ettim.neyse kalp atışı bulundu kanama yok açılma yok.sabah doktorumuza gel diye uğurlandım.
Dün sabah doktora gittik o gerizekalıların bir saatte bulamadıkları kalp atışını doktor aleti koyar koymaz buldu.herşey güzel dedi hala 1 gün önde.kan idrar ve hormon tahlili istdi.birazdan yaptırmaya gidicem.dünde kahverengi geldi azıcık.ama doktorum ilaç vs vermedi.yorgunluk falan dedi.birde kuzum kucağımda zıplamıştı sanırım bebeiş kızdı abiye:)))
yüce rabbim belki uyardı ama ikinci kez evlat acısı yaşayacağım diye çok korktum elhamdülillah herşeyimiz yolunda..rabbime emanet ettim.inanaın üzülmedim hakkımda hayırlısı dedim.rabbimde benimle kalmasını istedi sanırım....,işte böyle iki gün azıcık sıkıntıdaydım:((

ay canım çok geçmiş olsun korktum sonu iyi bitmiş şükür ki ya bu insanlar nasıl sağlıkçı oluyorlar ya böyle dikkatsiz emin olmadan konuşmalar rabbim meleğini sana bağışlasın inşallah :38:

ay canım çok geçmiş olsun korktum sonu iyi bitmiş şükür ki ya bu insanlar nasıl sağlıkçı oluyorlar ya böyle dikkatsiz emin olmadan konuşmalar rabbim meleğini sana bağışlasın inşallah :38:

sağol gülüm...öyle valla rabbim uyardı azıcık dikkat etmem için...çok şükür sıkıntı olmadı.amin canım aminn...

Rose senin bebeiş erkek.demedi deme:))))bayıldım göbişine.maşallahhh.akşamları bende şişiyorum sabahları fos:))))

kızlar bişey sorucam.dün kötü bi olay yaşadım bilgilerinizi palasırsanız sevinirim.
2 gün önce eczaneden folik asit aldım folbidece mi ne yazıyordu önceden solgarınkini kullanıyordum 100 tablet varmıs içinde 19 tl idi.bu yeni aldıgım 28 tablet ve 10 tl eve gidince gördümki solgar daha mantıklı.eşim işten geldi değiştirmek için gittik.solgar elimizde yok suan ama isterseniz getirtiriz dediler tamam o zaman yarın getirtin dedim cıktım.sonra eşim iadesi yokmuymus varsa ver gel baska yerden alalım dedi gittim tekrar sordum idea yok dediler.ondan sonra tekrar yinelemedim sanırım ama öncesinde söyledim getirtin değiştiricem diye.
neyse dün gittim değiştirmeye geldim solgarı getirttiniz mi dedim.adam bana bi trip hayır getirmedim siz bana öyle bişey söylemediniz filan dedi.söylediğimi belittim yok anlamıyor ben öyle bişey duymadım sizden ayrıca gec kaldınız sabah gelin diyor bende çalısıyorum ancak gelebiliyorum dedim.neyse kız dahil oldu solgar pahalı dediniz hayırdır niye karar değiştirdiniz filan dedi bende hanfendi karar benim kararım değiştirdim size mi danısmam gerekiyordu filan dedim.iiyce sinir yaptım biraz sesimi yükseltip yarın gitirtin ilacı dedim cıktım.eşim de sinirli görünce girdi baya bi tartısmıslar iade almak zorundasınız demiş onlarda almamıslar filan.eşim dalga mı geciyorsunuz bugün git yarın gel hergün burayamı gelicez biz bi ilaç için demiş kız da eşiniz getirtin demediyse eşek gibi anıracakmısınız demiş eşime.eşimde ben seni dısarda bi anırttırırsam görürsün sen benle nasıl konusulur demiş ama hakareti önce kız etmiş.eşimde sinirle cıktı geldi
şimdi de dava acmak istiyor hem hakaretten hemde maliyeye.bir ürün alınca 2 fiş veriliyormus ya bunlar adını tam bilmiyorum ama vergi mi ne kacırıyorlarmıs onun fişini kesmemişler bana.bende bi tane fiş var.eşim muhasebeci bu arada biliyor öyle seyleri.fiş vermedikleri için iade alamıyorlar vereyim mahkemeye de sürünsünler diyor.

sizin bilginiz var mı eczaneler ilaç iade almaz mı ?

ve hakaretten dava acabilir miyiz ?

10 liralık hap için aslında değmez ugrasmaya ama eşime o kızın söyşediğini duysaydım direk sacından sürürdüm.ben arabada bekliyordum keske yanına gitseydim

kızlar bişey sorucam.dün kötü bi olay yaşadım bilgilerinizi palasırsanız sevinirim.
2 gün önce eczaneden folik asit aldım folbidece mi ne yazıyordu önceden solgarınkini kullanıyordum 100 tablet varmıs içinde 19 tl idi.bu yeni aldıgım 28 tablet ve 10 tl eve gidince gördümki solgar daha mantıklı.eşim işten geldi değiştirmek için gittik.solgar elimizde yok suan ama isterseniz getirtiriz dediler tamam o zaman yarın getirtin dedim cıktım.sonra eşim iadesi yokmuymus varsa ver gel baska yerden alalım dedi gittim tekrar sordum idea yok dediler.ondan sonra tekrar yinelemedim sanırım ama öncesinde söyledim getirtin değiştiricem diye.
Neyse dün gittim değiştirmeye geldim solgarı getirttiniz mi dedim.adam bana bi trip hayır getirmedim siz bana öyle bişey söylemediniz filan dedi.söylediğimi belittim yok anlamıyor ben öyle bişey duymadım sizden ayrıca gec kaldınız sabah gelin diyor bende çalısıyorum ancak gelebiliyorum dedim.neyse kız dahil oldu solgar pahalı dediniz hayırdır niye karar değiştirdiniz filan dedi bende hanfendi karar benim kararım değiştirdim size mi danısmam gerekiyordu filan dedim.iiyce sinir yaptım biraz sesimi yükseltip yarın gitirtin ilacı dedim cıktım.eşim de sinirli görünce girdi baya bi tartısmıslar iade almak zorundasınız demiş onlarda almamıslar filan.eşim dalga mı geciyorsunuz bugün git yarın gel hergün burayamı gelicez biz bi ilaç için demiş kız da eşiniz getirtin demediyse eşek gibi anıracakmısınız demiş eşime.eşimde ben seni dısarda bi anırttırırsam görürsün sen benle nasıl konusulur demiş ama hakareti önce kız etmiş.eşimde sinirle cıktı geldi
şimdi de dava acmak istiyor hem hakaretten hemde maliyeye.bir ürün alınca 2 fiş veriliyormus ya bunlar adını tam bilmiyorum ama vergi mi ne kacırıyorlarmıs onun fişini kesmemişler bana.bende bi tane fiş var.eşim muhasebeci bu arada biliyor öyle seyleri.fiş vermedikleri için iade alamıyorlar vereyim mahkemeye de sürünsünler diyor.

Sizin bilginiz var mı eczaneler ilaç iade almaz mı ?

Ve hakaretten dava acabilir miyiz ?

10 liralık hap için aslında değmez ugrasmaya ama eşime o kızın söyşediğini duysaydım direk sacından sürürdüm.ben arabada bekliyordum keske yanına gitseydim

iade alırlar ben çok yaparım bebeğimin ialaçlarında.davada açabilirsiniz ama ben olsam direk eczacılar odasına başvururum önce.hakareti duyup kim tanıklık yapacak???

Back