Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
neden kendini ve bebağini sıkıntıya sokuyorsun ki miden bulansın,sürekli yorgun ol,uyu bunlar şeyler değil ki...bebeğine bişey olduğunu anlamak için ya sancın olacak,ya kanaman olacak bunlar varmı ki sıkıntı yapıyorsun...boşuna kendini üzüyorsun değil buradaki herkes ben ve ablam hatta annem ablam ve benim hiçbir durumumuz birbirine benzemiyor....
maşallah çok tatlı görünüyo.. bence erkek :)
teşekkür ederim gülüşüm akşam misafir vardı onlarda erkek diyo babamızda oğlum olcak diyo benim gönlümden kız geçiyo dağlıklı olsunda hayırlı olsun o yeter tabi bakalım çıkcakmı tahminleriniz öne şiş olunca erkek mi oluyodu bebiş
slm kızlar dün kanamam oldu, dr u hemşireyi aradım
düşük değildir ama dikkat et dediler.dr şehir dışında.
hemşire bi iğne söyledi. vurdurdum onu vur sonra yine görüşelim dedi.
inş devam etmez kanama
yumurta büyüklüpğündeydi.
daha da olmadı inş olazda.
canım sıkkın haliyle ve raporluyum 1 hafta
slm kızlar dün kanamam oldu, dr u hemşireyi aradım
düşük değildir ama dikkat et dediler.dr şehir dışında.
Hemşire bi iğne söyledi. Vurdurdum onu vur sonra yine görüşelim dedi.
Inş devam etmez kanama
yumurta büyüklüpğündeydi.
Daha da olmadı inş olazda.
Canım sıkkın haliyle ve raporluyum 1 hafta
teşekkür ederim gülüşüm akşam misafir vardı onlarda erkek diyo babamızda oğlum olcak diyo benim gönlümden kız geçiyo dağlıklı olsunda hayırlı olsun o yeter tabi bakalım çıkcakmı tahminleriniz öne şiş olunca erkek mi oluyodu bebiş
aminnnnnnnnnnn rabbim herkesin gönlüne göre versinkuzummmmm Rabbim gönlüne göre versin inşallah sağlıklı sıhattli olsunlar inşallahh
benim yengeminde ilk başlarda karnı böyleydi bende erkek erkek die bastırıyodum hep kız doğdu Rabbim bize gülkokulu boncuk gözlü bir kız verdi ilk göz ağrım şimdi gelip halasının karnında kuzenini seviyo kurban olduğum benimm
neden kendini ve bebağini sıkıntıya sokuyorsun ki miden bulansın,sürekli yorgun ol,uyu bunlar şeyler değil ki...bebeğine bişey olduğunu anlamak için ya sancın olacak,ya kanaman olacak bunlar varmı ki sıkıntı yapıyorsun...boşuna kendini üzüyorsun değil buradaki herkes ben ve ablam hatta annem ablam ve benim hiçbir durumumuz birbirine benzemiyor....
ayrıca göğüslerin iriyse çok acıma olmuyormuş,benim küçük bu yüzden büyük göğüsü yakalamak için ekstra büyüyor ve ekstra acıyor ben mesela üzerine yatamıyorum çok acıyor,sizinki sıkınca acıyor şimdi üzülelimmi yani???
aynen koltuk altına doğru biraz agrıyor birazda altı agrıyor.sıkmadan benimkide ağrımıyor canım korkma bak ben bugun doktordan geldım herşey normal dedi. seninde herşeyin normal evham yapma
evet canım pruloton verdi, progestanı transferden bu yana kullanıyorum 4 gün önce günde 3 e düşürmüştü tekrar 6 ya çıkardık.inş tekrar olmaz.çok teşekkürler canım.aman sende dikkat et.çok geçmiş olsun gülüm dikkat et yat sürekli ani hareket etme uzanma bende yaşadım bunu 20 gün yattım puruton vermiştir sana kanaman devam ederse 5 gün sonra tekrar vurunuyosun bana öyle demişti doktorum bide progestoron al oda çok işe yarıyo tekrar geçmiş olsun gülüm inşallah bidaha yaşamazsın
cnm çok geçmiş olsun.bol bol dinlenmeye bak.canını sıkma.olumsuz haller bebişede yansıyor unutma.
evettt ilk belirti hiç kusmadım midem bulandı ama çalkalanıp çalkalanıp geçti ikinci sürekli etli şeyler yiyesim geliyo ve başım çok ağrıyo ilk günden beri son olarakta karnım önde demiERKEK BEBEK BELRTİLERİ BUNLAR MIŞ TATLIM:)Gebeliğinizin erken döneminde mide bulantısı hissetmediyseniz,
Bebeğinizin kalp atışı dakikada 140 atıştan daha az ise,
Ön tarafınızdan daha çok kilo aldıysanız,
Beliniz basket topu gibi görünüyorsa,
Bebeğinizi karnınızda daha düşük taşıyorsanız,
Tuzlu ve eksi yiyecekleri sürekli canınız çekiyorsa,
Proteine aşeriyorsanız (Etler ve peynir gibi),
Ayaklarınız hamileliğinizden önceki halinize göre daha soğuksa,
Bacaklarınızdaki kıllar her zamankinden daha çabuk uzuyorsa,
Elleriniz daha kuruysa,
Bebeğiniz kanınızın sağında ise,
Siz uyurken yastıklarınız kuzeye bakıyorsa,
Eşiniz de sizinle birlikte kilo alıyorsa,
Gebelik size her zamankinden daha iyi bir görüntü veriyorsa,
İdrarınız parlak sarı rengindeyse,
Baş ağrılarınız varsa,
Alyansınızı göbeğinizin üzerinde tuttuğunuzda yuvarlaklar çiziyorsa,
Yaşınıza gebe kalma tarihinizi, gebe kaldığınız ayın rakamına eklediğinizde çift sayı çıkıyorsa, BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ MUHTEMELEN ERKEK dir
BENDE BAZILARI VAR AMA 5 HAFTA SONRA ANLICAZ ARTIK BEN ERKEK BEBEK İSTİYORUM :))
ERKEK BEBEK BELRTİLERİ BUNLAR MIŞ TATLIM:)Gebeliğinizin erken döneminde mide bulantısı hissetmediyseniz,
Bebeğinizin kalp atışı dakikada 140 atıştan daha az ise,
Ön tarafınızdan daha çok kilo aldıysanız,
Beliniz basket topu gibi görünüyorsa,
Bebeğinizi karnınızda daha düşük taşıyorsanız,
Tuzlu ve eksi yiyecekleri sürekli canınız çekiyorsa,
Proteine aşeriyorsanız (Etler ve peynir gibi),
Ayaklarınız hamileliğinizden önceki halinize göre daha soğuksa,
Bacaklarınızdaki kıllar her zamankinden daha çabuk uzuyorsa,
Elleriniz daha kuruysa,
Bebeğiniz kanınızın sağında ise,
Siz uyurken yastıklarınız kuzeye bakıyorsa,
Eşiniz de sizinle birlikte kilo alıyorsa,
Gebelik size her zamankinden daha iyi bir görüntü veriyorsa,
İdrarınız parlak sarı rengindeyse,
Baş ağrılarınız varsa,
Alyansınızı göbeğinizin üzerinde tuttuğunuzda yuvarlaklar çiziyorsa,
Yaşınıza gebe kalma tarihinizi, gebe kaldığınız ayın rakamına eklediğinizde çift sayı çıkıyorsa, BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ MUHTEMELEN ERKEK dir
BENDE BAZILARI VAR AMA 5 HAFTA SONRA ANLICAZ ARTIK BEN ERKEK BEBEK İSTİYORUM :))
evet ya kız mı oğlanmı çok heycanlı bişi beklemek ALLAHIN izniyle 5 hafta kaldı bizim öğrenmemize cinsiyeti öğrencez sonra kime benziyo acaba dicez doğcak ilk annemi dedi babamı anaaa yoksa dedemi dedi dicezz zor işler bunlar yaa heycan küpü olcaz bu gidişleama ama ama ama ama bunların hepsi olmasada çoğu bend evar kiii
ay ne heyecanlı şu bekleyiş
evet ya kız mı oğlanmı çok heycanlı bişi beklemek ALLAHIN izniyle 5 hafta kaldı bizim öğrenmemize cinsiyeti öğrencez sonra kime benziyo acaba dicez doğcak ilk annemi dedi babamı anaaa yoksa dedemi dedi dicezz zor işler bunlar yaa heycan küpü olcaz bu gidişle
mrb canım aynı gündeyiz seninle bendede aynı belirtiler yok oldu iki gündür ama normal artık 10 hafta oldu vücudumuz bebeğimize alıştı kötü şeyler düşünürsek kötü olur, zaten sorun olsa illaki rahatsız olurduk bu sorunların olmaması bebeğimizin artık yerini benimsemesinden kaynaklanıyor artık belirti göstermeyecek ki oda büyüye bilsin değil mi koruya hiç gerek yok ha çok endişeliyim diyorsan dr nu ara yada git bir baksın için rahat etsin bebeğinde huzursuzlanmamış olur en azından ama bende de aynı durum söz konusu dikkatini tekrar çekmek isterim:)
canım inşallah bişey yoktur belirti olsa dert olmasa ayrı bir dert bizler için.. Kendini strese sokma,içini rahatlatmak için sabahtan doktora git bence durumu söyle bi baksın bakalım.. Inşallah hiçbir şeyin yoktur sağlıklı haberlerini bekliyorum:18:
hehehehehe bak beni acayip heyecan bastı şimdi :)))