- 7 Aralık 2011
- 1.559
- 123
- 363
çarşamba günü gece saat 2 gibi nurla konuşuyorduk burada.karnım çok ağrıyordu akşam üzeri.gece lavaboya gittim bir baktım iç çamaşırımda 5 damla kan var..korku kaygı birbirine karıştı.eşimin ısrarıyla acile gittik.alttan muayene açılma varmı diye bakmalar ultrason..bir an 4 yıl önce yaşadıklarım geçti gözümün önünden bebeğim abisinden 20 hafta küçüktü ama onu melek olmak için uğurlarken aynı şeyleri yaşamıştım.usg de hemşire kalp atışını bulamadı başkası geldi birbirlerine bakmalar kendi aralarında konuşmalar falan çok can sıkıcıydı.sakindim eğer alacaksa rabbim hep dediğim gibi elimden bişey gelmez sadece dua ettim.neyse kalp atışı bulundu kanama yok açılma yok.sabah doktorumuza gel diye uğurlandım.
Dün sabah doktora gittik o gerizekalıların bir saatte bulamadıkları kalp atışını doktor aleti koyar koymaz buldu.herşey güzel dedi hala 1 gün önde.kan idrar ve hormon tahlili istdi.birazdan yaptırmaya gidicem.dünde kahverengi geldi azıcık.ama doktorum ilaç vs vermedi.yorgunluk falan dedi.birde kuzum kucağımda zıplamıştı sanırım bebeiş kızdı abiye:)))
yüce rabbim belki uyardı ama ikinci kez evlat acısı yaşayacağım diye çok korktum elhamdülillah herşeyimiz yolunda..rabbime emanet ettim.inanaın üzülmedim hakkımda hayırlısı dedim.rabbimde benimle kalmasını istedi sanırım....,işte böyle iki gün azıcık sıkıntıdaydım(
büyük gecmiş olsun.Allah kimseye yaşatmasın evlat acısını. canım cok sevindim bebişinin senle kalmasına abisi de birazcık dikkat etsin ama ...