Annem bana çok karisiyooo. Bütün doktor kontrollerime gelmek istiyoooo. E tabi bu da beni bunaltiyooo
annenmi? kayınwalidenmi genelde kayınwalideler yapar bunu ama
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Annem bana çok karisiyooo. Bütün doktor kontrollerime gelmek istiyoooo. E tabi bu da beni bunaltiyooo
anammm oruç tutabiliyo musun maşallah ya ya ben ilk günlerde başladım tutmaya sonra baya kötü oldum tutamadım kötü derken gerçekten kötüydüm baygınlık geçiriyodum yataktan kalkamadım. bırakmak zorunda kaldım kansızlığımda sınırın altındaydı, ama hep vicdan azabı içim rahat değil şimdi birde tutabilenleri duyunca ne diyim bünyem çok sağlam bebişim bizzlere de dua et açarken
tabi herkesin bünyesi bir değil bazen bende zorlanıyorum ama sonra tutması çok zor oluyor neyse ki sıcaklar azaldı o yüzden zorlanmıyor inşallah rabbimin izniyle yavrularımız kucağımıza alırız ...
maşallah sana bende tutmak istiyorum fakat daha doktorlardan güzel bir şey duyamadım sağlıklı bir bebek görsem ortada tutacağım kendime güweniyorum
annenmi? kayınwalidenmi genelde kayınwalideler yapar bunu ama
nuresma sen düşük mü yaptın? inanki çok üzüldüm. benim de düşük tehlikem var. 6 günüdr yatıyorum . yarın sabah doktora gidicez. ağrın sancın oldu mu? benim bebeğim partesi günü 6+2çıktı ultrasonda. boyu ise 12mm idi. çok küçük değil mi? çok korkuyorum ben de...
Canim Allah razi olsun, Cok dikkat et yataktan kalkma. 3 gun kanama oldu ama ilk 2 gun agri cok az oldu, 3. gun ise yani dusecegi gun yarabbimmmm o agriyi hatirladikca gozlerim yasariyor feci bir agriydi oluyorum diye inledim, yerlerde surundum resmen benim normal haftasindan 3 hafta geriydi ve gelismiyordu Seninki cok kucuk degil bence sadece gec dollenme gibi Insallah saglikla sihatle bebegini kucagina alirsin canim.
benimkide sürekli telefon açıp torunup napıyo diyo geliviiii göbek atıyooo kızıyorum valla ya olur olmadık yerde karnımı seviyo dik dik bakıyorum nolcakmış benim bitanem o diyo çıldırcam vallahi
çok geçmiş olsun canım Rabbim tez zamanda wersin benimkide 3 hafta falan geride düşük yapabilirim bekliyorum öyle
evet canım o yüzden iftarla sahur arasında 4 litreden az içmiyorum oda su ihtiyacımı karşıldığını düşünüyorum
çok geçmiş olsun canım Rabbim tez zamanda wersin benimkide 3 hafta falan geride düşük yapabilirim bekliyorum öyle
:) kayınvalide uzakta o karışmıyorannenmi? kayınwalidenmi genelde kayınwalideler yapar bunu ama
valla bi tanam ne çektiğimi tahmin bile edemezsin ölücem sinirden mesela benim teyzemin 14 yıldır çocuğu olmuyo çok hassas bu konuda yanında hamileliğimle ilgili bişey sorduklarında dahi çok çekine çekine cevap veriyorum geçenlerde oturmaya gittim eniştem felanda var annem yapıştı karnıma torunum bitanem nasılsın bakalım hadi kıpırdayı ver artık dik dik bakıyorum kadın oralı bile değil onlarında üzüldüğü yüzlerinden belli hala karnımı seviyo annem yarım saat olsada kaçsam diye saate baktım durdumben çok utanırdım öyle bi durumda anlıyorum senii
Canim Allah razi olsun, Cok dikkat et yataktan kalkma. 3 gun kanama oldu ama ilk 2 gun agri cok az oldu, 3. gun ise yani dusecegi gun yarabbimmmm o agriyi hatirladikca gozlerim yasariyor feci bir agriydi oluyorum diye inledim, yerlerde surundum resmen benim normal haftasindan 3 hafta geriydi ve gelismiyordu Seninki cok kucuk degil bence sadece gec dollenme gibi Insallah saglikla sihatle bebegini kucagina alirsin canim.
ayyyy kızlar öle sinirlendimki şimdi anlatamam bnm bu kaynanamın ağzı yokmu birşeyi saklamaya gelmiyor daha yeni köyden geldi benim hamileliğimi köydeyken öğrenmişti sevgili eltim kayınpedere sölemiş oda kaynanaya ağızlarında birşey durmuor yemin ediyorum herkese yaymışlar önce köyde birilerine sölemiş hamileyim die sonra burda mahalledeki kadınlara kadına ben söyleme diyorum ne olcak dio ya üff be kadın zaten düşük yapmışım 2 ay önce tam da 7 haftalıkken neden millete yayıyosun tut be ağzını ben söylersem söylerim ya sana ne oluyor heyyy allahım daha bnm sadece annem ve babam biliyor ne sinirlendim şimdi kadında beni dışarıda görmüş akıl veriyor bak hamilesin böyle yap die sanane be kadın diesim geldi resmen
ayyyy kızlar öle sinirlendimki şimdi anlatamam bnm bu kaynanamın ağzı yokmu birşeyi saklamaya gelmiyor daha yeni köyden geldi benim hamileliğimi köydeyken öğrenmişti sevgili eltim kayınpedere sölemiş oda kaynanaya ağızlarında birşey durmuor yemin ediyorum herkese yaymışlar önce köyde birilerine sölemiş hamileyim die sonra burda mahalledeki kadınlara kadına ben söyleme diyorum ne olcak dio ya üff be kadın zaten düşük yapmışım 2 ay önce tam da 7 haftalıkken neden millete yayıyosun tut be ağzını ben söylersem söylerim ya sana ne oluyor heyyy allahım daha bnm sadece annem ve babam biliyor ne sinirlendim şimdi kadında beni dışarıda görmüş akıl veriyor bak hamilesin böyle yap die sanane be kadın diesim geldi resmen