kızlar selam. dün doktora gittik, mercimeği gördük, kalp atışlarını dinledik. her şey yolunda çok şükür
ama size bi sorum var. doktor bana 2 sayfa dolusu test verdi, bunları yaptır, bi ay sonraya da şimdiden ikili test için randevu al dedi. test sonuçların çıkınca hemen gel bana göster bekleme dedi.
ama ben hem doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum, yeni gideceğim özel doktor 10 gün sonra izinden gelecek. hem de gittiğim hastanede bu verdiği testlere 800 tl dediler! ben bu parayı vermek istemiyorum. ama sağlık ocaklarını da hiç bilmiyorum. bu testlerin listesini alıp herhangi bir sağlık ocağına gitsem bana bunları yaparlar mı? yoksa mutlaka aile hekimime mi gitmem lazım? ya da daha uygun nereler var yaptırabilecek sağlk ocağı gibi? :26: sizler yaptırdınız mı? bu daha önceden sizlerin bahsettiği toxoplazma ve idrar testi sanırım bu 2 sayfalık liste..
o ne ya ole 800 tl bn maltepe unıversıtesı hastanesıne gıdıorum ozel olmasına ragmen gercı ssk gecıo ama bn butun bu dedıgın ıdrar ve kan testlerıne toksoplazma ve rubellada dahıl olmak uzere baska seyler de vardı kapsamlı baya dedıgın gıbı 2 sayfa falan 100 tl odedım 800 tl ne demek o paraya dogum yapılıyor